Bli en produkttestare gratis

​Håller på att kolla runt efter att bli en produkttestare gratis, men är svårt att finna. Dom flesta sidorna som jag har hittat kostar det lite granna att bli en produkttestare. Men jag är som sagt ute efter att få testa saker och ting gratis.

Jag är medlem i Buzzador, söker till alla saker som är intressanta, men väldigt länge sen jag blev godkänd. Är ca två och ett halvt år sen jag blev godkänd sist. Men dom har väldigt mycket fina saker som man kan få testa för en mindre summa pengar. Kan skicka en inbjudan till den som vill bli medlem där. 

Jag kollar på Smartson regelbundet och söker till alla saker som jag tycker låter intressanta. Har blivit godkänd där vid några tillfällen, men kunde dock inte vara med på grund av att jag var tvungen att skriva ut en kupong på produkten för att kunna vara med. Det är ett stort minus med smartson att man måste skriva ut en kupong för att vara med och testa produkten, tycker att det vore bättre ifall man kunde få nån slags kod skickad till telefonen eller få kupongen skickad till telefonen. Då skulle betydligt fler kunna vara vara med och testa produkterna.

Sökte till att få testa på loppiblogbag som jag testar just nu som jag är väldigt nöjd med. Skrev ett inlägg för några dagar sedan om vad det innehöll. Det inlägget går att hitta HÄR. Trodde aldrig att jag skulle fullfölja deras kriterier, men testade att söka ändå, man kan ju dock inte få mer en ett nej. Så att jag blev glatt överreskad när jag blev godkänd.

Men tyvärr så hittar jag inga fler sidor där jag kan bli en produkttestare gratis, men håller koll lite här och där för att finna något där jag kan bli produkttestare gratis. Så om det är någon som har nå förslag över nått ställe där man kan bli en produkttestare gratis så är det bara att hojta till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229