Biblisk förlåtelse

Har inte läst bibeln nångång, men har dock bläddrat i den vid några tillfällen. Men det är länge sen sist.

Men nått som jag hörde för inte allt för länge sen är att bibeln säger oss att förlåtelse är väsentligt för livet. Det befriar oss från tidigare oförrätter och ger oss hopp om framtiden.

Många som har väldigt svårt för att be om förlåtelse, kanske för att dom anser att dom inte har gjort nått fel. Men så oerhört viktigt att be om förlåtelse. Att visa att man är en medveten om vad man har gjort och visa att man kan visa sig stark, för att det är man. Många anser att om man ber om förlåtelse så är man svag. Jag tycker att det är tvärtom, man ber om förlåtelse för att man är så pass stark och kan erkänna att man har fel.

Man att förlåta en person är nått som är nått ännu svårare än att be om förlåtelse. Många som inte förtjänar att bli förlåtna. Som tex så förtjänar inte Hitler nån förlåtelse för alla mord han begått.

Jag själv kan ha svårt att förlåta vissa saker, även om jag inte direkt visar det. Jag har svårt att glömma vissa saker, och ältar i det länge innan jag förlåter det, om jag förlåter överhuvudtaget. Men jag gör mitt bästa för att gå vidare och inte älta.

  • 41 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229