Benjamin Ingrosso vs. Benjamin Ingrosso

Detta är min minsta son Benjamin. Om man frågar hon själv vad han heter så heter han Benjamin Ingrosso. Det har han sagt nu i nått år. Han vet inte vem Benjamin Ingrosso är egentligen, vi har aldrig nämnt det namnet för honom förrän min son börja kalla sig för det. Han har även fått höra några låtar av Ingosso. Men han skulle aldrig veta det om vi sa det heller.Denna bild ovan är från när han hade skolavslutning från förskoleklass. Kan lova att min "lilla" Benjamin inte har nå planer på att stå på scen, iallafall så som det ser ut nu. För att han gillar inte att stå på scen där så många ögon ser honom, han är alldeles för blyg för det. Vid många uppvisningar som varit på skola och dagis så har han valt att sitta i publiken istället.Men även om han är blyg så är han full av energi. Det ser man på denna bild när vi står och väntar på våran tur på spökhuset på Furviksparken. Där var det full rulle på honom, så att han blev alldeles svettig.

Undra vad den riktiga Benjamin Ingrosso skulle säga ifall han visste om att denna lilla kille kallar sig för Benjamin Ingrosso?

#benjaminingrosso #benjamin #ingrosso #Furviksparken
  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Jag tror säkert att B Ingrosso hade blivit stolt över att det finns en lite Benji Ingrossokamillaskamera.com/
saraabrahamsson
saraabrahamsson,
Vilken goding!! 😊 Jag tror nog att den andra Ingrosso hade blivit väldigt smickrad om han visste 😊 Så sött!!nouw.com/saraabrahamsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229