Bajsmaskiner

Hundar är så himla mysiga och härliga. Jag skulle gärna vilja ha hund. Men känner att jag inte har tid, plats eller råd med ha hund just nu.

Men är en del saker som jag har svårt för med vissa hundägare. Som tex så förstår jag inte varför man ska låta hundarna springa lösa där folk vistas, förstår inte heller varför man ska ha koppel som är tre, fyra meter långa och ha kopplet ute på sin fulla längd när man går förbi folk. Har inte hundägare respekt för andra, att det finns tex hundrädda människor och såna som är allergiska mot hundar.
När man promenerar med sin hund där det vistas folk så ska man ha hunden kopplad, och när man går förbi andra så ser man till att kopplet kort.

Sen när hundägare inte plockar upp bajset efter hunden. Varför lämna kvar bajset efter gångvägar där det går mycket folk?

Gick på en gångväg igår, en väg som går mellan ett bostadsområde och en skola. Det går väldigt mycket folk på den vägen, både stora och små. På ca 50 meter var det 20 högar efter hundar. Inte acceptabelt tycker jag. Det är ingen som vill ha skorna fulla med bajs.

  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer

LILITH - Livet efter Borderline
Själv är jag kattmänniska. Hundar på över 3 kg skrämmer mig.www.lilith.se
SnabelA
SnabelA,
Det finns hundägare som tar upp efter hunden, men tyvärr så finns det alltför många som inte gör det.nouw.com/snabela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229