Acceptans

Alla människor har olika åsikter. Sen så kan man tycka att andra har bra åsikter och ta dom som sina.

Jag accepterar att andra har andra åsikter än vad jag har, men bara för att jag accepterar så behöver jag inte gilla åsikten. Jag accepterar åsikterna för att jag accepterar människorna.

Jag accepterar att det finns såna människor som använder ordet "Hen" till nästan allt och alla. Men det är inget ord som jag själv använder, för att jag inte känner för ordet. Men om det är någon som vill bli kallad för "Hen" av mig så gör jag det, men annars så känner jag att "Hen" inte är nått för mig.

Jag accepterar även att det finns rasister. Men det betyder inte att jag gillar deras åsikter. För mig är rasism väldigt fel. Rasism för mig är att man inte accepterar ett visst folkslag. Och man kan säga att på sätt och vis att dom som inte accepterar rasister också är rasister, för att dom inte accepterar ett visst folkslag.

Jag accepterar att det finns såna människor som tatuerar och piercar  hela kroppen, där varje millimeter är full med det. Dom har det för att deras åsikt är att det är snyggt, det accepterar jag. Dom får tycka att det är hur snyggt som helst. Men det är inget som jag vill göra, för att jag tycker att det inte är nå snyggt.

Jag tycker att alla har rätt till åsikter om allting, och jag accepterar att andra har åsikter. Är det så fel av mig att jag accepterar att det finns andra som har åsikter annorlunda än mig? Det enda jag menar är att jag accepterar att alla har åsikter, vissa har annorlunda åsikter än jag har och det accepterar jag.

  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer

corro
corro,
Bra skrivet 😊semiginte.weebly.com
byanna
byanna,
Instämmer med ovan skriven kommentar, bra skrivet 😊nouw.com/byanna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229