22,5 års fängelse för upprepande övergrepp på barn

Hittade en artikel hos aftonbladet där det handlar om en pappa, från Australien, som har blivit dömd till 22,5 års fängelse för våldtagit på sin minderåriga dotter vid ett upprepande tillfällen. Han är även dömd till att ha låtit främlingar ha sexuellt umgänge med dottern medans han själv satt och tittade på. Fadern själv säger till polisen att han ångrar sig delvis för det som har inträffat.

Våldtäkterna är så pass grova så att åklagaren är säker på att flickan aldrig kommer att återhämta sig psykiskt. Sju personer har blivit gripna i denna pedofilhärva, däribland en kyrkopastor som har blivit dömd till 10 års fängelse.

Det jag inte förstår hur kan man vilja, till och med ens tänka tanken att ha sexuellt umgänge med ett barn? Jag förstår och accepterar att det finns människor som har en annan läggning än vad jag har. Men jag tycker inte att det är acceptabelt att vuxna går på oskyldiga barn. Det är vi som ska beskydda småttingarna från allt ont, inte gå på och förstöra för dom.

Jag hörde en historia för några år sedan, men jag vet dock inte om det är någon sanning i det. Historien utspelar sig någonstans i Afrika, kommer inte ihåg vart. Men iallafall, ifall någon man får HIV eller AIDS så ska denne man ha sexuellt umgänge med en oskuld, ju yngre oskulden är desto bättre, så ska han bli kvitt sjukdomen och bli frisk. Att oskulden blir sjuk istället bryr dom sig inte om, bara dom blir friska. Oskulden kan vara så pass liten som bara någon månad gammal.

Men 22,5 års fängelse för att ha förgripit sig på sig på ett barn är alldeles för lite. Om jag fick bestämma så skulle en sådan person som har gått på ett barn, bli straffade på nått ännu värre sätt än fängelse. Som tex bli plågade på nått vidrigt vis som gör helvetes ont.

  • Nyheter
  • 63 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229