En ska vara

Känslan av att inte räcka till bara ökar.

Hur ska en människa kunna spela så många roller?

En ska vara engagerad på sitt jobb, prestera och bidra för att inte bli utbytt. Vill en klättra högre upp i karriären ska en också gärna göra ens egna jobb samtidigt som en visar att en kan göra alla andras också. En ska även kunna vara rolig, social och personlig utan att vara för privat.

En ska vara ett bra barn till ens föräldrar. En ska höra av sig, tacka varje dag för de satte en till livet och en får allt i världen inte göra de besvikna.

En ska vara en bra vän och inte bara till en vän utan till flera vänner. En ska finnas där dygnet runt, en ska vara en förälder, vän, syskon och kärlek till ens vän. En ska ens vänner alltid kunna räkna med.

En ska vara en bra partner som alltid visar att en älskar sin partner. En ska inte överreagera, en ska anpassa sig och en ska respektera partnerns känslor och åsikter. En ska gärna vara tyst förutom när det handlar om att hålla med eller hylla partnern.


Känner mig som ett skal ibland, som en tennisboll, ett gosedjur eller en tom skål. Jag ska alltid vara där, jag ska vara tålig, jag ska kunna gosas med, lekas med och vara där som ett stöd och tröst.

Jag vill finnas där för alla och när alla livets parter har lagt ner sin sten och sitt bidrag i min skål så finns det inte plats för något annat än småsten. Jag bytar ut mina känslor mot min omgivnings behov.

Jag känner mig ihålig samtidigt som jag känner mig överväldigad.

Gillar

Kommentarer

Så bra skrivet! Förstår inte heller hur man ska få allt det där att gå ihop... Hur ska man orka? Just nu orkar jag verkligen inte och har därmed tagit avstånd från jobb, som alltid varit min största drivkraft. Jag räcker liksom inte till längre. Som att jag tidigare gett 200% för att räcka till, och nu finns bara 20% kvar som inte tar mig någonstans...

Kram ♡
www.marjuanneli.com/