Hej!
Igår så red jag Bellis! Det gick verkligen hur bra som helst!! Vi gjorde mycket tempoväxlingar, serpentinbågar och voltarbete! Hon va verkligen såå fin och va så arbetsvillig så allt satt perfekt, vilket är så roligt. Jag har inte så mycket mer att säga, hon var helt enkelt bäst!!💪🏼🎉

I tisdags red jag Pegasus på hoppningen!! Det var verkligen så kul och lärorikt! Vi övade mycket lydnad och hoppade ett läskigt hinder, ett räcke med mur-delar under, usch tyckte Pegasus! :(
Annars hoppade han fint och bra, och vi fick nästan alltid rätt galopp efter hinderna. Jag är verkligen sååå nöjd😍👍🏼

För att sammanfatta så är jag nöjd med båda två och båda var såå duktiga! Riktigt bra rid-vecka!👍🏼

(Bilden på mej och Bellis är från förra veckan när Tara fotade lite;) )

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vinst igår i LB:1! Han kändes fantastisk hela programmet och var väldigt glad och taggad. Vi vann på 64,29% och jag är väldigt nöjd och stolt över prinsen❤🏆🎉🦄
//Olivia

Likes

Comments

Hej!

Igår (tisdag) så löshoppade jag! Jag gjorde det tillsammans med min vanliga tisdagsgrupp, så istället för att vi hopp tränade så hade vi "teori" fast då löshoppning. Det var faktiskt väldigt kul och vi hade med Herman, Kelly och Smulan och alla ponnys tyckte det var väldigt roligt. Ni skulle sätt hur taggad Herman blev! Det är faktiskt väldigt kul att se just Herman då han är ett 23 årigt gotlandsruss men ändå har en sån otrolig energi och bjudning. Han hoppade bra över en 85cm oxer! Och såklart var Smulan och Kelly också super duktiga!! Känner att detta var ett väldigt tråkigt inlägg hahaha+att Tara redan lagt upp ett idag menmen får se om jag tar bort detta inlägg sen.

Hörni!! Detta är verkligen galet, över 100 personer har läst vårat första inlägg(?!). Och vi smurfRyttarna vill gärna fira på något sett framöver då vi nu fått över 100 läsare då det är en första milstolpe och en bra bit på vägen. När föreslår ni att vi kanske ska ha en GW? Eller vill ni ens ha det? Och isf vad?

Många kanske tänker att vi är helt galna att vi kanske ska ha en GW redan vid 100 läsare men vi tycker det är galet att ni är så många då vi trodde och gissade att vi skulle ha ca 20 läsare. (Mycket tjat om läsare haha men det är viktigt) Vi vill gärna ha era tankar och kolla in på vår instagram (Smurfryttarna) och skriv vad ni tycker! Och för mer info. Rösta där nere⬇️ Det hjälper oss mycket!!

Ha det bäst!

//Rebecka

bild 1: Herman

Bild 2: Kelly

Bild :: Smulan

Likes

Comments

Idag så red jag (Tara) Bente. Först så red vi ut en sväng, sedan började vi att värma upp med bommar och det gick bra vi hade en bra takt men ibland snubblade han till. När vi hade travat över alla bommar i båda varven så byggde Annette upp ett litet rättuppstående som vi hoppade på några gånger. Efter det så la hon till en oxer, vi hoppade alltså en kombination så man skulle ta ett galoppsteg i mellan. Efter varje omgång så höjde hon oxern så det sista hoppet blev 95 cm så nu har jag ett nytt höjd rekord. På videon så hoppade vi 95.
Bente var super duktig!💕
// Tara

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag tränat för en av tränarna på ridskolan (Karro). Carre gick fint hela passet men formen var lite till och från. Jag red igenom Lb:1an två gånger en gång med och en gång utan spö.

I fredags var det påsktävlingar i stallet, på fredagen var det lokal på ponny och på söndagen var det lokal på storhäst. Jag var med på fredagen i två klasser en LC:1 och en LB:1. I första klassen var det tre b ponnyer och i andra klassen tävlade jag mot c ponnyerna för att jag var den ända med b ponny som var anmäld. I första klassen (LC:1) så red jag på 57,22% med något snål domare men jag är ändå väldigt nöjd och hamnade på en andra plats om någon undrade så var jag 1,5 poäng från att vinna. I andra klassen red jag på 60,36% det kändes bättre i LB:1an det var ett roligare program att rida och det var en mycket bättre domare men jag kom sist är nöjd iallafall med tanke på att jag tävlade mot alla c ponnyer.

Så nu är jag och carre taggade till nästa helg då vi ska tävla på Järfälla.

Ha en trevlig kväll!

//Olivia

Likes

Comments

Hej!

Vi är tre ponnyryttare på 12-13 år. Vi alla rider på Vällingby ridsällsälskap. Jag (Rebecka) och Tara har inte någon egen ponny utan skötponnys, Pegasus och Herman. Olivia har dock en egen foderponny med namn Carette (Carre). Rebecka och Tara satsar mer på hoppningen, medans Olivia är mer aktuell i dressyren.

Namnet på våran blogg (Smurfryttare) kommer från att vi blir kallade smurfar i stallet framförallt på fredagar då vi är stallvärdar tillsammans och att vi liknar varandra då vi har likadana kläder.

Hoppas verkligen att ni vill följa vår blogg och vår resa!


Likes

Comments