Jag bokade i dag tid för blodgivning, börjar bli smått nervös. Så på måndag bär det av. 

och vist har jag små drömmar om att bli fotograf. Det hade vart superkul, men jag väljer fortfarande mellan att kunna bli tatuerare. Det hade vart super kul det med. Ååå vad svårt det är att kunna veta och snart så måste jag välja med. Och gällande det här så går det inte att be om råd heller. För familj och släkt säger Fotograf, och vänner säger tatuerare. Inte lätt, Hjälpte lille bror med sitt prov han har på fredag. Second world war, det som jag ändå känner mig så säker på. Ändå var det några saker som jag tvekade på. Hmm, måste bättra på detta. 

Annars har jag fortsatt försöka skriva på mitt personliga brev. Det är svårt men måste göras. Har satt en deadline för mig själv vilket är på söndag. Så nästa vecka blir det att gå ut och söka jobb. Presentera sig lite, visa sig lite. Önska mig lycka till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet har så många uppgångar och nedgångar. Man lär sig hantera sig själv och förstå sig själv. Veta hur man ska reagera eller inte reagera. Man lär sig hur man skrattar och hur man fäller tårar. Man lär sig vad man kan göra och inte göra igen. Men då det plötsligt kommer en person som går igenom samma saker som du själv. Blir man ställd för man vet inte hur man ska hjälpa den personen. Man tänker hur gjorde jag? Men det är för tragiskt för att föreslå så det är inte alternativ. Man säger de där sakerna som personen kanske inte vill höra och som jag egenligen kanske inte vill säga men vad ska man göra? Livet går vidare, man får vänta ur det. 

Päronen och Klara har precis begett sig mot Göteborg och kommer inte hem innan i morgon. YES! Mot kvällen kommer det förbi lite folk, har planer på att tvinga dom spela lite brädspel och kort med mig. Kanske se någon film. Bror e hemma med, kanske att han vill bekanta sig med mina nära och kära med? Who knows?

Längtar då jag får mina pengar, jag ska handla! Dock är jag rädd för att dom kommer ta slut lite för fort. Och snart kommer min Allt om historia tidning med DVD! 

Känner att livet leker lite nu trotts att man ligger efter lite med Skolan, men man får beta av en liten bit i taget. Är sådär super glad och kan inte tänka på något som kan få mig på sämre humör. Men som sagt livet har ju uppgångar och nedgångar. Varje dag lär man sig hur man ska hantera sig själv ;D 

 

Bjuder lite på en bild för er och endast er! :D Likes

Comments

Den där känslan är helt fantastisk då man kan sitta och garva bak i bussen, inte behöver bry sig om vad någon annan tänker och tycker. Släpper lite spärrar och känner att man är den där orädda tonåringen. Inte behöver bete sig som de vuxna. Inte tänker så mycket vad framtiden bär med sig. Leva i nuet.

Ja har haft en lyckad kväll med tjejerna Ellen, Mallah och Lowe.
Var filmkväll i skolan i går, hade filmquiz om disney filmer, mallah och jag vann! Moahahahah! Sedan kollade vi på " the crow" innan vi begav oss till brännan och åt natchos. Nomnomnom! Till sist åkte vi mot svenljunga tillsammans med Emil. Diskuterade allt från tuggummin till svarta plastpåsar med kroppsdelar i. Japp de e vi de!

Likes

Comments

Denna dagen har gått så långsamt, och inte gjort något vettigt alls... Skrivit lite och fotat lite. Kollat serier nu på kvällen. Var meningen att jag skulle skrivit klart mitt CV och personliga brev, men även fått skriva en del på fotohistorian.  Inget av de har jag gjort. Jo lite på mitt personliga brev. Men i och med att jag inte gör det nu så får jag sota för det sedan. 

 

Jag e supertrött. Sådär innombords, är tur att jag e ledig i morgon, och DÅ måste jag plugga till provet, göra fotohistorian och skriva klart mitt CV och personliga brev så jag kan ut och söka jobb.. 

 

Ha de gött! så bjuder jag på bilde bilder här nu i kväll! :D

  

Jag fortsätter att berätta för den som missat. fler bilder finns på min tumblr, SuperSilverOwl. för den som har lust och är intresserad så är det bara att kika in! :D 

Likes

Comments

Sååå, i dag har man väll gått i skolan som vanligt, tog bilen upp till stationen i dag och köpte glass med Micka på donken. Brrr var kallt kan jag ju informera om men det var värt det. Nomnom. Psykologilektionerna blir mer och mer intressanta, men just i dag har jag vart trätt i huvudet på eftermiddagen. Så jag får tag igen mig nästa lektion. 

Skolan hamnar för övrigt efter mer och mer, och börjar bli orolig hur det kommer bli emot slutet på året. Vill gå ut med bra betyg så jag får kämpa lite hårdare för att få mina önskningar i verket. 

I morgon är det kort dag, men får ta bilen in ändå. Så snäll mamma har jag <3 Efter lektionen ska jag, Micka, Mallah, Lowe och Ellen äta pizza. Ska bli nice, slapna av lite mer tjejerna och inte behöva tänka :) 

Men nu börjar jag bli supertrött, så ska nog börja dra mig emot sängen nu, glo på lite tv kanske eller läsa. Såå skriver väll kanske i morgon igen! :D 

Likes

Comments

Bestämde mig för att komma över henne innan årsskiftet. För det är ju som sagt ett nytt år, Jag borde verkligen komma över det för jag vet nu att hon inte kommer tillbaka. Av någon anledning så har mängder av minnen kommit tillbaka till mig de senaste dagarna, och det är ju inte dom bästa i mitt liv. Men precis som alla andra gånger så kommer jag förbi dom igen.

Jag skulle vilja säga att jag vill glömma dom, sudda bort vissa delar av mitt liv. Men någon stans så vet jag bättre. Det är dessa minnen som någonstans har format mig, gjort mig till den som jag är i dag. Det är dessa minnen som kanske har gjort att jag respekterar människor så mycket. För att jag själv aldrig fick den respekten. Jag måste blicka framåt, jag vet att jag bär på den där säcken med de där minnena ändå. Jag behöver inte kolla bakåt och se så att det stämmer. Vissa perioder är det tyngre att bära andra är det lättare. Men det är väll det som är en del utav livet. 

Jag ska inte säga att alla minnen är skit, men för mycket är. Jag menar jag har minnen som direkt får mig på aningens bättre humör, och det spelar ingen roll hur, när eller vart jag tänker på dom. Och jag kan dagligen bli påmind om dom. Alla bra minnen. Sånna där man inte kan beskriva, men bara de där små små minnena som just då, den stunden inte betyde något alls. 

 

Men nog om detta nu! Jag bara tänker och spekulerar lite!
 

Sååå i morgon börjar Supernatural igen efter ett allt för långt uppehåll :) Vampire Diaries på fredag. Kanske bör börja kolla på Arrows med? Nu när jag ändå håller på? 

 

Jag har även pysslat lite meed den här bloggen med, precis som jag har pysslat med min tumblr. Kika gärna in om ni har tid och lust :) Hade jag uppskattat. See ya around! 

Likes

CommentsLikes

Comments

Ja jag är arg som ett bi... ett mycket stort, argt, starkt bi! Jag känner den där ilskan som jag knappt kan kontrollera! Den där som får mig att vilja slå sönder min vägg lite mer, sparka på möbler så att hela kroppen ryser och viker sig av smärta. Vill kasta något och se det gå sönder vill skrika. Ja jag är riktigt förbannad! 

Hur något så litet nu kan göra mig så arg det fattar jag inte men vad spelar det för roll?! Ända sedan pappa gjorde en överföring med mitt mobilabonnemang till mig har det vart strul med tele2. Dom har funkat prima hela året som gått. Men nu hoppas jag dom går i konkurs... Min förra faktura var på över 3000 kr. Vilket inte kunde stämma så jag ringde dom. Och de gick ju bra. Misstag får man göra. Men sedan kom inte nästa faktura så ringde och frågade efter den. då skulle dom skicka den på sms. Men i och med att jag har 3 nummer så fick jag den inte! Som tur var ringde jag, av en slump samma dag fakturan skulle vara betald. Alla gånger har jag pratat med dom om att jag vill bara ha 1 nr. Fixa det! Men det  lägger dom istället på mig och inget av deras förslag funkar! 

Nu kom min fakura igen på nästan 4000 kr. Jag ringer ännu en gång till dom men då har det plötsligt ändrats massor. Jag är tydligen företagskund och har inte längre fria sms! Jag sa att detta stämmer inte någon stans! Företagskund ändrade dom men nej jag får längre inte smsa fritt! Jävla bullshit! Jag har haft upp till 5000 sms i flera år nu. Tro fasiken att jag vet det bättre än hennes knäppa dator! 

Som om det inte vore nog! jag måste betala det att dom skickar ut ett jäkla papper varje månad med fakturan på. Ändå har jag ändrat detta! Men nej då allt med tele2 vill fucka med mig. 

Precis som min lön, studiebidrag och mycket annat. Well fuck you world! 

Men jag antar att hela jag exploderar med tanke på allt som händer omkring mig och som har hänt. Och studenten har jag kommit fram till är tok för nära. Mitt CV är inte ens klart än... Har inte ens börjat söka jobb... Allt kommer på samma gång... WHY????

 

Då min bror och han tjej hade köpt ett granatäpple lyckades hinna rädda deras kladd och kniv till ett foto till mitt projektarbete! :)Likes

Comments

Ser man på 2013 har tagit sin början! 

På de 3 dagarna som gått har man hunnit med lite granna. Vart på Universeum i göteborg. och sytt en slips! En blåå, i morgon blire fest i Borås. Kommer nog bli super och maskerad med! YAAAY! :D Suttit här med kläderna jag ska ha i morgon superlänge nu! Ni får väll se hur jag ser ut i morgon! :D 
Jag hade superproblem att hitta en slips, Hittade tillslut på Dressman men dom var lite dyra eller i fel längd och brädd. Jag sydde då istället en egen! YAY! Som btw är i perfect blåa! Ska jag bara trolla fram ett par Misha Collins blå ögon.. Ska vara Castiel för er som ej som ej vet vem han är klicka på namnet! :3 Åååå han är så awesome cool! 
men nu får ni ha de så bra så hörs vi! :D

Och just det ja... För den som vill lägger jag upp bilder på Tumbler... Feel free to follow me! :D

SuperSilverOwl.tumbler

Likes

Comments

Bara 3 dagar kvar på 2012. Tiden går så himla fort.. Vet inte riktigt vart den tagit vägen. Har gjort min första räkning någonsin i dag woooow... är inte detta fantastiskt? 

Snart blire att dra av sig BHn och på med myskläder, här ska spelas på min nya TV! 

Under 2012 har jag precis som alla andra gråtit, skrattat, vart arg, glad ledsen, jag har förlorat min äldsta och närmaste vän, men också kommit min bästa vän närmare, jag har åkt på min första resa utan päron, fyllt 18, gått på krogen för första gången, gått på min första student, jag har utvecklas som fotograf, köpt min första TV, Jobbat  på en riktigt arbetsplats, fått körkort. Jag kan inte räkna upp allt men det har hänt mycket på ett år. Jag har utvecklats som människa och kanske till och med mognat en gnutta. 

en termin kvar sedan ska jag ut i arbetslivet på riktigt! På tal om det ... jag behöver skriva ett CV... 

 

Under dagen har jag vart hos tandläkaren och FOTAT ÄNNU MER! 


 

Har även påbörjat ett nytt tumblr account, ska fixa och trixla lite mer med den innan jag introducerar er folk för den :) Kommer vara lite som en fotoblogg I guess .. XD Eller ngt... Ja ja ni får väll se! :D Nu lämnar jag er folket till att få spela lite Assassins Ceed... Har jag nämnt att jag är lite av en pojkflicka.. Inte? Då vet ni! :D 

Likes

Comments