Hej!

Som detta inlägget heter kommer det handla om idag.

Jag har flyttat från Skåne helt och hållet, påbörjat ett nytt liv, nya möjligheter och jag ångrar inte mitt beslut för fem öre. Jag känner bara nu efter 5 dagar att jag redan mår bättre, kan slappna av mer och dessutom koncentrera mig på mig själv och de jag verkligen bryr mig om. Jag vet att mitt kära ex springer och säger en massa felaktig information om varför jag lämnade honom mm. Inte för att jag bryr mig, men det märks i ju detta läget vilka som är mina äkta vänner och vilka som tror på allt de hör. Jag kan inte påstå att jag saknar honom.
Alltid lika intressant, men de viktiga är väl att jag vet sanningen?

Men oavsett vad så är detta en nystart för mig, ny chans att hitta någon som verkligen bryr sig om mig och älskar mig lika villkorslöst som jag älskar honom, att hitta någon som verkligen kan bevisa att det han säger om sina känslor verkligen är sant. Förvisso har jag ju hittat en som är så, men vi får väl se vad tiden säger om det hela. Kanske blir något kanske inte.
Men som sagt, detta är min nystart till ett bättre och mer hälsosamt liv.

Nu har jag iaf ätit kvällsmat så det blir lite matkoma till Jacksepticeye och sen senare blir det CS spelande med några härliga, underbara vänner ❤️

Kyss 😘

Likes

Comments