Så var jag här igen. Ska skriva av mig lite som händer i mitt liv å så.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varför vill det inte funka med appen -.- funderar ärligt på att byta bloggplats. Jag är ytterst sällan inne på datorn, sitter mest med mobilen och då vill jag ha en fungerande blogg app...


Ska ge det en chans till sen så om de inte funkar då så byter jag helt enkelt.

Idag kom första snön, Alex blev helt till sig när det var vitt ute ;)

Wille tyckte tydligen det var skoj att få snöflingor på sig när vi gick till dagis imorse =) För min del hade det gärna kunnat vara barmark hela vintern, men det blir ju ljusare ute iaf.

Nu ska det tvättas och städas här hemma innan jag ska hämta lilltrollet vid 14, imorgon är han ledig för vi ska iväg på en liten dagsutflykt bara han och jag.

Får väl se vart vi hamnar ;)

Nä dags att sätta fart här igen nu, har bara tagit en liten kaffepaus medan tvättmaskinen och diskmaskinen snurrar. Nu ska det plockas leksaker som ligger utspridda lite här och där på nedervåningen, borde städa uppe oxå, men det orkar jag nog inte idag. Måste ju ha nåt att göra i helgen oxå haha.

Hörs hej!

Likes

Comments

Nu testar jag att uppdatera från appen. Har installerat om den så jag hoppas den fungerar som den ska nu då...

Likes

Comments

​Har blivit sugen på att börja blogga igen, höll på för 2-3 år sedan men tröttnade och sen bara rann det ut i sanden. Ska väl försöka uppdatera ganska ofta hade jag tänkt, blir om mig och min familj som det mest kommer skrivas om :) 

Får väl hoppas jag kommer igång med lite design oxå, den är väl inte direkt snygg nu :P​

  • 15 Readers

Likes

Comments