Nu är julen över och det är Nyårsafton. Vår jul tillbringade vi med familjen och släkten. Kvällen innan var våra grannar hos oss och det blev uppesittarkväll. På julaftonsmorgon dukade vi upp julaftonsfrukosten, eldade i öppna spisen och mös med lite paketöppning. Barnen fick tolv rullar var som jag slagit in och gömt i huset. På dem stod olika saker som vi kommer att göra varje månad under året. Anisktsbehandling, massage och bio var några av sakerna för dottern medan sonen bland annat fick ishockey, fika och fotbollsmatch.


Julaftonen firades sedan med kusinerna och mormor och morfar. Mycket mat, mys och paketer.

Juldagen firade vi med kusinerna på pappas sida.

Gott Nytt År!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken fin julklapp vi fick av våra mysiga barn.

En hotellövernattning på Varbergs kusthotell med spa.

Underbart här!

⭐️


Likes

Comments

Nu är vi igång med vår sovrumsrenovering. Från att tidigare ha varit lattefärgat med ett furugolv ska det nu bli en gråvit Ralph Lauren tapet på väggarna och vitmålat golv. I veckan så har golvet blivit slipat och nu målat tre gånger.

Likes

Comments

Den absolut sötaste och underbaraste julklappen fick jag av min goa vän Camilla. En ljuvlig påse med det finaste motivet och där i fanns änglavingar, böcker och en alldeles bedårande liten Trädgårdsbok som nu får vara på mitt köksbord💜

Likes

Comments

Så mysigt det är med advent. Massor av ljus och nu också snö ute är så fint.

I vårt kök lyser våra adventsljus i en kopparbunke i år och över järnspisen hänger de 24 stickade strumporna, som min mamma gjort med presenter till barnen. De har de haft sedan de var små.

Likes

Comments

Så skönt med fredagskväll. Först lite grillade hamburgare och nu lite badtunnebad.

Tidigare ikväll var en kompis och jag på esteternas dansuppvisning. De var superduktiga och det var jätteroligt att se dem.

Likes

Comments

När man har varit tillsammans i 20 fantastiska år måste man ju fira. Så massor av goda skaldjur blev det häromkvällen. Havskräftor, räkor och lite bubbel..

Likes

Comments

Igår besökte jag och en god vän till mig Östregårds antik & loppis. Det är inte första gången jag är där och inte den sista. Nu på vintertid är det öppet vissa söndagar medans det på sommaren är öppet oftare.

Förra gången jag var där köpte jag en kökssoffa som nu har målats om och står i vårt kök. Den här gången fyndade jag en spade som jag ska ha till dekoration i trädgården, kopparkittlar som jag ska plantera hyacinter i och en bytta som jag ska använda till att sätta en liten gran i.


Vi fortsatte vår myseftermiddag med ett besök i Öhr där det finns en ljuvlig liten handelsträdgård och julkänslan infann sig direkt när vi trampade runt i halm och tittade på allt fint. Den ligger i en gammal ladugård och är väl värd ett besök. Precis i min smak. Efter det tog vi en fika i det lilla fina caféet i Öhr.

Min söndag avslutades med bion "Breathe" med goda vänner. Det var en sevärd och verlighetsbaserad film om en man som drabbades av polio.


Likes

Comments

Igår kväll var vi i Askebo brygghus tillsammans med ett trevligt gäng och bakade surdegspizza i stenugn. Så otroligt gott och trevligt.

Mitt ute i skogen ligger detta trevliga ställe där man kan baka pizza, gå kurs i att gjuta i betong eller brygga öl. Väl värt ett besök.

Likes

Comments

Lunch med goa arbetskompisar idag. Det blir soppa och jag bakar frallorna.

Ska bli jättemysigt!

Likes

Comments