Dagens paket 4 Tallrikar + Slowcooker för 99 kr - Inget vidare köpkrav

29 oktober. Uppdatering. Obs erbjudande finns inte längre. Du får ingen slowcooker

Fyrklöverns 4 tallrikar med slowcooker till gåva för 99 kr har kommit. Jag har varit skeptisk men hämtade den precis. PS. kontaktade kundtjänst och det är ett engångsköp.

Uppdatering. Här är mejlen till er som är fortfarande osäkra

Therese skickade en länk som visar ett annat erbjudande. Nämligen denna https://www.fyrklovern.se/prova som verkar vara ett så kallad servicepaket som hon hittade.

Jag beställde från sidan https://www.fyrklovern.se/erbjudande och som ni kan se i bilden så står inte villkoren, att man skulle vara tvungen att betala extra för att behålla varorna med på sidan. Inte heller står det att det ska vara ett servispaket. Detta är som sagt ett erbjudande och inte någon startpaket eller abbonemang.

Detta erbjudande har INTE KÖPKRAV. Du får 4 tallrikar och en slowcooker för 99 kr. Inget mer och inget mindre.


Gillar

Kommentarer

A
A,
Tack snälla för svar!
Therese
Therese,
VARNING FÖR EEBJUDANDET! https://www.fyrklovern.se/prova/kaprifol
Här står mer info om erbjudandet.. För det försts fär du inte behålla tallrikarna utan kan köpa lös dom för nästan 1000kr eller returnera.
Och slowcookern får man absolut på köpet, MEN bara om du köper andra varor för 500kr. DÅ får du köpa slowcooker för 99kr samt tallrikar du ska skicka tillbaka om du inte vill pröjsa 1000kr.
Jag fick fram det på första länken när jag googlade fyrklövern prova på... När det låter för bra för att vara sant är det oftast det.
smoothie
smoothie,
Som du ser så svarade de ännu en gång på mejl att detta är inte någon abbonemang eller ett servicepaket. Du har absolut inga förpliktelser att köpa något annat eller lämna tillbaka något för den delen Therese så du kan gärna köpa om du inte tidigare köpt av servisen/serien. Tack ändå för att du uppmärksammade detta. Ibland kan det hända att det finns villkor man missar men i det här fallet kollade jag nogrann för att jag skulle aldrig köpa det annars och inte heller tipsa om det om jag inte var säker
nouw.com/smoothie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229