Bilderna tagna från weheartit

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Detta får bli ett litet inlägg innan jag lägger mig. Precis kollat klart första säsongen på Hit the floor. Tipsar alla på att kolla på den, serien är så himla bra, 10/10 verkligen. Imorgon väntar en dag då jag ska ta det lugnt, plugga lite så jag är igång till på torsdag och sen bara fixa mig osv så jag är fixad tills på torsdag, och då menar jag inte sminka mig osv utan duscha, tvätta håret och sånna enkla stuffs innan skolan.

Mamma har kommit hem från sjukhuset, hon mår inte alls bra men därför är jag är för att hjälpa henne oavsett hur sjuk jag är så finns jag alltid. Men nu ska jag ta och lägga mig för är hur trött som helst även om jag sovit ganska länge idag. Godnatt på er! ❤️

Likes

Comments

Godkväll babes!

Som rubriken lyder så blev detta ett litet sent inlägg, i know. Jag vaknade 8 imorse, gick ut till köket för att ta en alvedon och sen la jag mig igen. Somnade om fram till typ 4 och vaknade med 39 graders feber, kändes som att jag skulle dö. Så gick hela min dag till, ganska trist men men. Just nu ligger jag i soffan och kollar på Hart of dixie sedan ska jag byta till the Carrie diares. Ska stanna hemma imorgon också och sedan på torsdag blir det skolan.

Jag brukar inte säga detta alls men jag saknar verkligen skolan på sätt. Mamma har också blivit jätte sjuk så hon åkte in på sjukhus för några minuter sen, hoppas hon blir bättre. Fick inte följa med pga att jag också är sjuk men också för att jag skulle passa lillebrorsan. Har inget mer att säga än att bjuda på dagens låt så får vi höras senare. Puss ❤️


Likes

Comments

About myself..

Mitt namn är Marina Dejana Brankovic. Född år 1997 i december, nästan slutet av året, den 27 december är min födelsedag, får vänta ett tag till. Går första året i gymnasiet på grund av att jag gick om en klass i grundskolan. Inte för att jag inte var bra i skolan utan för att jag var utomlands ett bra tag och missade sjukt mycket. Går i Värnhemskolan här i Malmö, handel & administrationsprogrammet. Trivs redan jättebra i skolan även om det bara gått 3 skolveckor.
På fritiden dansar jag både Serbisk Folkdans och dancehall/reggaeton. Har dansat det i 5 år nu och tycker sjukt mycket om det. När jag inte dansar så hänger jag med vänner, oftast är vi ute och bara softar men annars brukar vi va ute i stan, fika, vara hemma hos varandra, på helgerna brukar vi göra tjejkvällar så vi har det ganska kul när vi är tillsammans.

Som sagt så är jag från Serbien, kanske ni förstått redan då jag har jugge namn o efternamn, hehe. Är från huvudstaden Belgrad/Beograd. Är född där. Bodde där ett tag tills jag inte flyttade hit till Malmö. Vill egentligen bo där nere men vi bor i Malmö istället. Malmö för alltid 040 ❤️. Har en halvbror (storebror) och sen har jag en lillebror. Bor med båda mina föräldrar men snart flyttar jag ut då jag blir 18 snart, snart och snart men nästa år är jag 18 så då kanske jag börjar leta lägenhet eller hus, men det är ett långt tag tills dess. Har inget mer att säga förutom att detta blev ett sent inlägg men orkar verkligen inte göra någonting då jag är helt död men men. Kanske gör jag ett litet inlägg senare eller får jag uppdatera på morgonen när jag vaknat. Puss 💕


Likes

Comments

Godmorgon bloggare!

För min del blir det godmorgon eftersom att jag vaknade inget mindre än för 5-10 minuter sen. Vaknade med feber och hosta, sjukt jobbigt så fick tvinga mamma att ringa till skolan och sjukanmäla mig, eftersom att jag är under 18 så får inte jag ringa för då kommer det inte räknas som sjukanmälning utan som skolk.

Detta är min nya blogg, tänkte börja om på nytt helt och hållet. Så det ska bli ganska spännande att se hur långt detta kommer gå. Har bloggat innan på massa andra hemsidor, men tröttnade på dem. Bloggade innan på nattstad innan men tog en paus på grund av privata själ. Har aldrig varit missnöjd ned nattstad utan helt och hållet nöjd med nattstad, Nattstad är den bästa bloggsidan jag någonsin bloggat på. Men nu är jag tillbaka och är redan nöjd med första inlägget.

Lite senare får jag göra ett litet inlägg om mig själv så att ni har någon aning om vems blogg ni kikat in på. Jag hoppas verkligen att ni stannar och fortsätter följa och läsa för vill komma ganska långt med bloggandet.
Hej så länge. ❤️Likes

Comments