Ja folkens da var det endelig mai da. Jeg har nå 3 uken min på jobb og jeg trives veldig godt som frisørlærling på Petit frisørene i sandvika. Det er deilig og jobbe igjen og jeg føler jeg er til nytte får noe. Som ikke sikkert alle vet hadde jeg hjerneblødning i 2007, altså da jeg var bare 20 år.

Jeg ble slått i hodet av da min kjæreste som tok hele livet mitt i fra meg. Heldigvis er jeg en fighter og jeg la meg ikke ned for og dø. Jeg var 6 mnd ca på Ullevål sykehus før jeg fikk kommet meg på rehabilitering på sunndaas sykehus på Nesodden. Kan ikke komme fra at dette var en super tøff tid for meg både fysisk og psykisk!

Men som jeg pleier og si, "all things happens for a reason!?

Den store drømmen min har jo siden 5 klasse vært at jeg vil bli en veldig dyktig frisør! Og nå er jeg på riktig retning i livet! Jeg har mann, katt, bil, barn!? Nei barn har vi faktisk ikke enda.

Har bestemt meg for og vente med denne delen til jeg er ferdig med utannelsen min som frisør. Men jeg er jo veldig glad i barn så selvfølgelig må vi få ett barn.

Jeg kan ikke bli gravid da så hvordan dette skal skje er jeg litt usikker på, men en løsning skal vi finne jeg og mannen min.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

– Tsjetsjenias president vil utslette homomiljøet innen mai.

De siste ukers avsløringer om fengselsleire, der skeive menn skal ha blitt torturert og holdt fanget siden slutten av februar, har sendt sjokkbølger verden over.

Over 100 menn skal ha blitt sendt til en leir i utenfor hovedstaden Grozny i den russiske delrepublikken Tsjetsjenia. Og minst tre skal være drept på grunn av volden fra politiet og militæret, ifølge flere medier.

Presidenten i delrepublikken, Ramzan Kadyrov, har benektet leirens eksistens.

Men nye rapporter viser at Kadyrov faktisk er hovedmotoren bak opprettelsen av fengselsleiren.

Avisen The Independent melder blant annet at Foreign Office-leder i Storbritannia, Sir Alan Duncan, har ytret bekymring over Kadyrovs planer om å "utslette landets homofile".

kilder funnet på www.gaysir.no

Dette er bare sykt og helt kvalmt, har egentlig ikke ord for er bare sint!

Jeg har veldig lyst til og møte opp og være med fri og demonstrere men siden jeg må på jobb for jeg ikke gjort dette!

Håper virkelig mange møter opp og demosterer for dette kan ikke fortsette lengre!Likes

Comments

Hei bloggen!

Nå vil jeg ta opp noe som er veldig viktig og irriterer meg grenseløst. Hvorfor være sur, gå og smelle og kjefte på andre mennesker!?

Det koster deg faktisk ikke en kr en gang og smile til andre. Det er viktig og ta vare på hverandre og for at vi skal ha det bra sammen må vi være menneskelige.

Jeg synes Facbook har en veldig negativ innvirkning på oss der vi blir veldig borte i telefonene våres, vi blir rett og slett til iPhone hoder, android eller andre merker.

Er dette bra!?

Vi glemmer hvordan det er og ha menneskelig kontakt, når du ser noen inn i øynene når du snakker med dem. Det er menneskelig kontakt, det har en helt annen dybde enn når man snakker på Facebook.

Vil denne kontakten forsvinne!?

Hva er framtiden!? At vi sitter alene hjemme elle med kjæresten rundt middagsbordet og snakker via Facebook med hverandre!? Nei det går virkelig ikke ann!

Når du er sammen med andre ta deg selv i det, legg fra deg den fuckings telefonen. Og sitte og snakke med ett menneske som bare bryr seg om telefonen sin når du er der.

Nei takk!

Det er eggoistiskt synes jeg, shame om you!

Nå ha har jeg fått sagt hva jeg mener med dette, og husk det er gratis og smile!

Ha en super dag alle lesere :D

Likes

Comments

Nå har jeg tenkt litt og jeg synes faktisk det naturlige er fint. I går var jeg så heldig at jeg ble farget håret på i frisør salongen jeg jobber på, og jeg tror ikke jeg har vært så fornøyd med hårfargen min på lang tid.

Jeg endte opp med en ganske lys kald farge som jeg synes jeg kledde veldig godt. Jeg har en ganske lys hudtone og derfor liker jeg ikke så mørk hårfarge lengre, siden jeg synes jeg blir lik blek med det!

Jeg har lenge farget håret men har slått meg til ro med den blonde fargen min nå og bestemt meg for og være flink og spare håret en stund fremover nå.

I dag tenkte jeg at jeg skulle komme i gang med trening igjen, så jeg er veldig straks på vei til trening på Elexia og det skal bli deilig tenker jeg.

Etter trening skal jeg på jobb på Petite i Sandvika, det blir deilig og komme seg tilbake på jobb igjen etter en dag fri som jeg har hatt nå da.

Likes

Comments

Ja da var helgen over da!

Jeg kunne vell egentlig ønsket at det var to dager med søndag for og være ærlig! Jeg synes søndagen går så alt for fort, og plutselig er det Mandag og man må drikke x antall kaffe for og våkne og bli ett normalt menneske.

er du ikke enig?

Ikke bare det da men du titter ut av vinduet og ser det herlige snøværet dale ned mot asvalten og legge seg på bakken. NEI jeg vil. ikke ha snø nå!?

Nå hadde jeg akkurat fått meg en sykkel som jeg gledet seg til og bruke til jobb men neida nå måtte det jo komme mere snø også da. Typisk!

Akkurat når man har fått skiftet til sommerdekk og fått førelsen av at sommeren eller våren var på vei.

Nei nei det får bare dale med da så vi blir ferdig med snøen. Kan vell si det sånn at den trenger ikke legge seg så lenge for min del da.

Skal snart på jobb på Petite Frisørene, trenger dere time til klipp, farge eller striper eller noe annet så bare book time online på www.Petite.no. Jeg er en frisør lærling med over 1,5 år i praksis i salong fra før. Jeg har klippet og farget håret til folk siden jeg var 17 år også, da jeg gikk på privatskolen Niss på frisørutdannelsen.

Likes

Comments

Nå klarer jeg ikke holde det inne lengre men jeg har fått drømmejobben!

Nå skal jeg fortelle dere en litt morsom historie som gjorde at jeg fikk Drømmejobben på Petite Frisørene i Sandvika hos Randi Eriksen. Det var en helt normal dag og jeg var nede i Sandvika en tur fordi bilen var på kontroll hos Toyota.

Jeg gikk rundt i Sandvika da jeg plutselig kom forbi en veldig fin frisørsalong, jeg hadde hørt at dette var en av de beste i hele landet! Jeg åpnet døren og gikk inn og møtte en veldig hyggelig dame i resepsjonen, jeg spurte henne om hvor mye hun tok for og fjerne nakke hårene mine og gå over nakken!?

Nei det er ikke så mye sa hun og jeg satt meg ned i stolen og fikk det gjort. Mens jeg satt der var det en annen frisør som så på meg og spurte "hva er det du har gjort?"

Da svarte jeg at jeg hadde sovet med blå shampoo får og få håret i en veldig kald farge! Hun bare lo av meg og sa at det var LILLA. Egentlig var det så lilla som gamle damer på beste veskant har når de har brukt legg. Hehehe

Den andre frisøren vasket håret mitt, og jeg fikk ut den grusomme  lilla tornen i håret. Jeg ble mere blond med ett kaldt skjær, det ble veldig fint og jeg var super fornøyd. Men under alt dette så hadde jeg klart og slenge ut at jeg hadde gått frisør skolen men ikke hadde gått lærling tiden min Ferdig.

Jeg har en samtale med Mona og hun sier at jeg burde ta ferdig frisørutdannelsen min, og sier at jeg kan gjøre det der. Men hun må snakke med sjefen først om tiden er inne for det.

Jeg går glad og fornøyd ut av salongen og kjenner en veldig god magefølse som kommer veldig sterkt på meg. Jeg ringer samboeren min og familien og forteller om hva som egentlig har skjedd. Jeg forteller at jeg har muligheten til og komme inn i en frisørsalong og ta ferdig utdannelsen min og bli ferdig som frisør. Alle sammen støtter meg i det og mener at det er det beste for meg.

Jeg gikk tilbake til Mona og bestemte meg for og si i fra at jeg ville ha lærling plassen viss dette var mulig!?

Hun sa hun skulle snakke med sjefen sin og bare noen uker etterpå var jeg nede i salongen og snakket med Randi, hun sa at jeg skulle få starte og ha prøvetid hos henne.

Jeg kom hjem fra påske ferie og jeg startet opp på Petite Frisørene i Sandvika. Nå har jeg jobbet der en uke og jeg er ikke på PRØVETID lengre jeg har fått plassen!!!

Jeg er så glad og takknemelig, vet ikke hvordan jeg skal få sagt det med ord! Det kan rett og slett ikke beskrives, det jeg føler inni meg det er så sterkt!

Nå skal jeg endelig bli FRISØR! Den store drømmen min fra 5 klasse på barneskolen blir endelig virkelighet! pluss jeg har fått.en ny familie nemmelig gjengen på Petite  <3

Likes

Comments

Jeg er så fuckings lei av at jeg(andre homofile) ikke kan gå fritt i vårt eget land! Nå skal jeg ta opp en episode som skjedde med meg mitt på lyse dagen for to dager siden. Jeg har startet og jobbe i en frisørsalong i Sandvika som heter Petite Frisørene!

Jeg hadde en kunde som skulle nappe øyebryn og farge de, uheldigvis hadde jo selvfølgelig alle pinsettene blitt sporløst borte så jeg ble sendt på butikken for og kjøpe en ny! Jeg går ned gågaten i Sandvika og videre ned mot tog stasjonen da jeg får øye på en gjeng med utledninger som er samlet i en pulje rundt en fontene.

Jeg kjenner at jeg først blir litt stresset, men jeg vet jeg må forbi de for og komme meg ned til Vita der jeg skal kjøpe pinsetten. Jeg går helt vanlig forbi gjengen og hører plutselig han ene sier: "se han homogen der da!" Jævla homo sier han andre, jeg går videre med hodet høyt hevet og tenker hva faen var det han kalte meg.

Unnskyld meg men jeg vet jeg er homo jeg, jeg trenger ikke en påminnelse om hvem jeg er! Skal jeg gå rundt og kalle folk for jævla hetro da!? Er det mulig tenker jeg!? Dette er jo veldig opplyste mennesker med en høy IQ!? Men faen i hælvete Ikke kom til VÅRT land og rakk ned på oss homofile!

Er fuckings lei av disse type menneskene som holder på sånn! Hadde jeg sagt noe til dem hadde jeg vell bare fått høre at jeg var rasist eller verre er, fått bank!?

Jeg er ikke rasist, men jeg har øynene sperret opp for hva som skjer her i landet våres, og det har jeg faen meg all grunn til! Dette er vårt land og alle andre i Norge sitt, kommer dere hit for dere følge våres lover og regler og intrigere dere ! Vi kan ikke komme nedover til deres land og kreve det motsatte, ikke faen!

Det Norske folket må få øynene opp, vet at mange av dere har gjort det allerede!?

Og vil avslutte med at jeg faen ikke er noen rasist! Men slutt og være så naiv. Se på urolighetene og terroren som skjer i landene rundt oss!? Dette skjer jo ikke for moroskyld! Ikke kom løpene til meg den dagen det smeller! Da sier jeg bare, hva var det jeg sa!

Likes

Comments

Jeg var nettopp ute og gikk en tur her i Stockholm da jeg begynte og kjenne en sterk førelse på kroppen min!

Jeg kjente en panikk følelse som var veldig sterk, og en veldig uro i kroppen.

Straks før klokken tre på fredags ettermidag den 7 april kjørte en lastbil i høy hastighet rett inn i en folkemengde på Drottninggatan og kræsjet inn i Åhléns City i sentrum av Stockholm.

Fire menneskeliv gikk tapt og 15 personer ble skadet. To av personene var svenske og det var en mann fra England og en dame fra Tyskland. Tenk og drepe ett lite barn på 11 år!

Hva skjer med verden? er det slik det skal være? jeg kjenner jeg får masse spørsmål i hodet mitt, og jeg føler sinne for at slike ting skjer!

Har du tenkt på at disse forbanne IS folka og terroristene er plassert ut rundt i hele verden! De går rundt oss hele tiden! Det skjer små ting hele tiden i ulike land, men tro meg det kommer til og bli mye verre!

Slutt og være så naiv og få øyne opp før det er for sent, dette er bare starten på hva vi har i vente!?

Jeg forstår at det eneste vi kan gjøre er og stå samlet og være støtte for hverandre. Vi kan ikke leve i frykt for hva som kan skje til enhver tid!?

hva kan vi gjøre for og få stopp på alt dette!?

Heldigvis har de tatt Rakhmat Akilov og han har tilstått skyld i saken. Håper han brenner godt i HÆLVETE der han hører hjemme!

STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN <3

Likes

Comments

Avhengig av hårfarge!?

Jeg har farget håret siden jeg var 11-12 år. Og jeg har ikke tenkt å slutte nå. So what to do?

For meg er det skremmende at det er permanent hårfarge som gir de mest alvorlige bivirkningene. Jeg har lukket øynene og vært blind lenge!

Det eneste naturlige jeg kan komme på som ikke inneholder skadelige kjemikaler er henna farger. men det tar jo hele dagen om det skal bli noe dreis på fargen.

Man kan også bruke fargebomber eller slike farger som setter seg utenpå hårstrået og sklir ut etter noen hårvask.

Har jo kommet en del produkter på markedet nå som er mindre skadelig og er bedre alternativ på sikt.

Men ikke vet jeg!? Vil ikke ha henna farge heller. Har funnet ut at det er greit og bruke hårfarge uten ammoniakk siden det gir mindre slittasje på hår og hodebunn.

Jeg har lukket øynene for ingrediensene som har vært i fargene, og ikke for og snakke om bleking. Det er veldig sterke saker. Det etser jo!? Hvem har ikke hatt en kjemisk klipp i livet!?

I do! Jeg har vell internasjonal rekord i kjemisk klipp. Jeg fikk jo kjemisk klipp for jeg var dum nok til og skulle rette på fargen jeg hadde og bleket håret helt ihjel. kunne bare ta på det og se det falle av. Lærer aldri!? NEI!?

Har jo vært nøye med alt det andre jeg smører på kroppen! Men det skal ikke være lett.

Sant og si har jeg ødelagt hår og hodebunn mange ganger. Rart det er hårsekker igjen egentlig!?

Men hva vet jeg hva det gjør med kroppen min på Sikt!?

Når skal man lære!?

og det koster MYE penger i lengden!Her er en hårfarge uten ammoniakk som jeg anbefaler for dere, eller så har du revelon sine. De er fine og ikke sliter på håret eller hodebunnen.

Likes

Comments

Ja nå er det onsdag og vi har vært i Göteborg i to netter. Vi kjørte bil ned på mandagen og det var veldig mye regn og vind.

Bilen rett og slett blåste oppå veien og det var ganske ekkelt, nå skal det sies at jeg aldri har kjørt bil så langt heller da. Og hadde nettopp skiftet til sommerdekk!

Været lettet nå vi kom nærmere Göteborg og vi kom ned til sol men mye vind.

Det er ikke super lett og kjøre bil i Göteborg så vi havnet i bussfila med en gang vi kom ned. Folk så dumt på oss da vi kjørte forbi bussholdeplassen, og jeg var stresset og helt satt ut.

Det gikk bra til slutt og vi fikk parkert bilen, og der skal den stå til turen går videre til Stockholm på Torsdag!

Vi Møtte Frida og Nadja på mandag og vi var ute og spiste på den kuleste restauranten ever. Det var en tapas restaurant med sirkus tema. Pinchos het stedet.

Det morsomme med hele greia er at du at du bestiller både drikke og mat på en app på telefonen din.

I går på Tirsdag var vi på shopping på Sephora og kom hjem med noe ny sminke.
Vi ble også hentet av Nadja kl 14 og spiste en herlig lunsj med henne.

Vi ble med til Ytterby i stallen for og se hesten til Nadja. Ble hentet av Frida etter vært og vi dro hjem til henne for og spise herlig thaimat.

Ble sittende utover kvelden med noe godt i glasset og det hysteriske spillet stor i kjeften. Vi lo så vi gråt og det var en herlig kveld.

I dag skal jeg og Kåre på Universeum og se på masse forskjellige dyr, skal bli hyggelig for er ikke like fint vær i dag. Har regnet veldig i natt her nede.

Skal møte Frida i byen senere og vi skal på Pinchos for og kose oss. Rart og tenke på st det er siste kvelden i Göteborg, for herligere mennesker og sted skal du lete lenge etter.

Blogger mer om veien videre mot Stockholm senere.


Likes

Comments