mitt liv

I fredags var jag på middag i Avan hos min kompis Ida som fylde år tidigare den veckan och det var mycket trevligt och det var den bästa kvällen denna sommar. Vi for på en cykel tur till en äng och det var såå mysigt sen åt vi pinnbröd och det var första gången jag åt pinnbröd! det var jätte gott. hoppas ni har haft en bra sommar.

Puss&kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

travel

Jo jag efter någon månads uppehåll är jag tillbaka. Just nu är jag i Spanien i en stad som heter Fuengirola som ligger på solkusten och igår var jag och pappa uppe i Mijas som är en jätte fin bergsby dock så han vi inte ta så många bilder men detta är tre st, på sista bilden är det där duvorna bor så det var också jätte coolt att se alla duvor sova. Var rädda om er

puss&kram

Likes

Comments

fotboll

Hej alla fina.

Jag har inte kunnat blogga eftersom det har varigt så mycket med skolan så jag har inte haft tid, så jag kommer blogga när jag har tid. Med det sagt så är det team Sportia cup och vi vann våran grupp alltså vi är vidare till slutspel och jag är sååå taggad imorgon möter vi lira första matchen och då gäller det att vi vinner. Önska oss lycka till.

puss&kram

Likes

Comments

outfit

tröjan: Pull&Bear

byxorna: BikBok

solglasögon: Neptuno

ring: norrbottensring

Hej igen det var länge sen. Ja vad har jag för ursäkt nu då? ja det vanliga att det är mycket som händer. Men nu är jag tillbaka med en outfit bild. Solglasögonen ÄLSKAR jag och de är ifrån ett märke som heter Neptuno. De köpte jag när jag var i Spanien sist alltså i sommars och de är såå coola.

Puss&kram

Likes

Comments

mitt liv

Heej
Är det bara jag som har värsta söndags ångesten idag?? Speciellt när jag just haft ett jättebra sportlov. Men det finns lite som jag brukar göra som dämpar min söndags ångest typ som att vara med kompisar, ta en spadag, läsa eller att gå ut och på isen. Här i Luleå har vi en isväg varje vinter som jag älskar att gå på.
Hoppas att ni har en bra söndag!
Puss&kram

Likes

Comments

travel

Heej

Jag är just i fjällen i en by som heter Jäckvik som är några mil från Arjeplog och det är såå fint här. Vi åker skoter, fiskar och åker slalom ja slalom det finns en slalombacke här som heter Jäckvik fjällcenter och backen är bra och skoterlederna är några av dem finaste jag har åkt på. Vi kom i måndags och vi är här till på söndag så vi är här hela sportlovet.

Jag hoppas att ni har eller har haft ett bra sportlov.

puss&kramLikes

Comments

fotboll

Heej
Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag men det är för att jag har varit på lilla VM i Malmberget. Lilla VM är DM i olika vintersporter och jag och mitt lag var med och spelade i futsal som är inomhus fotboll. Och hur gick det då?? Jo vi vann, alltså jag kan än inte fatta det att vi är bäst på futsal i Norrbotten. Utöver att vi vann så var vi och kollade på andra matcher som basket, handboll och hockey. Men den helgen var bara bäst.
Puss&kram

Likes

Comments

mitt liv

Heej, i helgen har jag varit sjuk. Men som räddare i nöden har jag haft min mormor och morfars hund Mozart. Fun fact det var faktist jag som döpte honom till det efter som de köpte honom när jag var i min lilla sjöjungfrun fas, och måsen i den lilla sjöjungfrun heter Mozart.
Puss&kram.

Likes

Comments

outfit

Likes

Comments

Äntligen har jag kommit igång med min blogg.

Så vem är jag då? jo jag heter Smilla Soini, jag är 13 år och bor i en stad i norra Sverige som heter Luleå. Om man sammanfattar mitt liv så är det träning, mat, mode, skönhet och fotboll. Och det är det bloggen kommer handla om. Jag kommer att uppdatera varannan dag.

Hejdå!

Likes

Comments