Hej kompisaaar! Sjukt längesen jag skrev. Tänkte sluta blogga faktiskt men här är jag igen. Hoppas att ni mår lika bra så jag!!! Idag så har jag varit i skolan och på gymmet. Kom hem nyss. Köpte en Protein Bar. Jag ska bli fit, hahaha. Käkade sallad igår, same thing today ;))

Likes

Comments

Idag så har jag varit i skolan sen drog jag o Linnea ner till H&M o jag köpte lite saker, imorrn ska jag va hundvakt o de blir väl nice.

  • 107 Readers

Likes

Comments

Hur fan tänker vissa människor egentligen, har dom inte tillräckligt många hjärnceller till att tänka klart eller vad är problemet? Jag blir så less på folk som inte har en anledning till att hata en men ändå gör det, folk som driver med en och inte bryr sig ett skit om ens känslor, folk som bara inte har nån jävla respekt alls, usch på dom. Att ''driva'' med nån, det är för jävligt och väldigt omoget. Jag blir så irriterad på såna personer.

Likes

Comments

Idag så var jag i skolan, det suger ju att den har börjat btw. Efter skolan så hämtade min moster Carron mig för jag skulle va barnvakt åt mina kusiner, Filip och Fredrik. Sen hundvakt oxå åt Chanti och Harry. Vi hade en rätt chilldag, käka pizza o toast till middag, sen spela vi fifa och andra spel. Vi kolla på film osv.. Dom gick nyss o la sig för dom höll på o somna i soffan haha :') sötnosar. Jag ligger i Filips säng med hundarna och tänker kolla på en film eller något :)

  • 131 Readers

Likes

Comments

Asså jag är en serie-beroende människa, ärligt. Det ända jag gör när jag sitter hemma själv är att kolla på serier typ. Mina favoriter är, Teen wolf, Vampire diaries, Andra avenyn, Pretty little liars, once upon a time och The 100. Just nu så har inget av deras avsnitt kommit ut och jag är så sur. Andra avenyn har massa avsnitt men jag har tappat bort mig, haha. Serier öger!

Likes

Comments

Idag så har jag varit med Linnea. Vi var på sportcentrum och sen drog vi till flygis och köpte världens godaste dricka som ser ut som öl, hahaha.


  • 142 Readers

Likes

Comments

Idag så har jag och Linnea varit på stan, vi köpte munkar och läsk. Sen käka jag middag på Åtellet. Efter det så gick jag och Linnea till sportcentrum. Sen gick jag hem och nu skypar vi.

Likes

Comments

Ibland så känns det som om hela världen är emot en. Man vet liksom inte vem man ska vända sig till. Man vill inte heller prata med sina föräldrar om det för antingen kommer dom inte fatta nånting eller bara tycka synd om en. Man är helt ensam liksom. Även om det man gjort varit för jävligt och fel så kan man väl ändå få förklara sig, eller vad tycker ni? Sen så vill man bara vara stark och gå vidare, men om det är en person som man verkligen älskar så blir det jävligt svårt.. Man vill ju inte såra någon som man gillar väldigt mycket. T.ex. som ens bästa vän. Man känner sig så elak o värdelös men vill inte fråga någon om hjälp för man vet att det var ens eget fel och man måste stå för det själv.. Och man vill inte visa sig svag. Det är ett jävligt jobbigt läge.

Likes

Comments