Godmorgon! Eller jag gick faktiskt upp vid 9 för att sjunga för min bror som fyller 10 år! Igår hann jag inte blogga något mer då jag hade ridning och åkte direkt efter och körde ett gympass med ellen.

Igår var det ju typ 18 grader ute!! Hoppas på att det blir lika underbart idag, och att man är ledig både idag och imorgon är ju hur härligt som helst!! Kan inte bärga mig tills sommarlovet, inte långt kvar nu.

Ha en bra dag i solen alla fina!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas er dag varit bra. Min har varit typ som alla andra. Förutom att det var någon idiot som smällde en raket i skolan så brandalarmet gick å allt hahha.

Nu sitter jag med ansiktsmask ifrån Maybeauty, kan verkligen rekommendera denna. Länkar deras hemsida i bilderna. Ni får ha en bra kväll, kraaaam!!

Likes

Comments

Ikväll tog jag och Josse epan och körde till Söromberget där vi bodde grannar för några år sen! Saknar det så!

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Hur har eran fredag varit än så länge?? Min har faktiskt varit toppen. Det började med att svenska lektionen vart inställd så vi slutade en timme tidigare, och sen beställde jag en massa nytt smink ifrån cocopanda! Kan visa sen när jag fått hem det, men sen ialla fall så åkte jag och hämta Josse sen åkte vi till finess och fikade, saknat henne massor!

Ikväll händer det förmodligen inget speciellt, ha en bra fredag!! KRAM

Likes

Comments