Heej läsare!! Som ni har redan märkt så har jag inte lagt ut något inlägg på ett tag och det är av olika skäl. Men jag hoppas att allt är bra med er och har haft en bra början av skolan. Snart är det också sportlov!!! Jag har min v.7 alltså nästa vecka. Då fyller jag även år. Såå taggad. Sedan blir allt tråkigt. Det mesta jag kommer göra i sportlovet är plugga och plugga... Ni vet skolan.. Har två prov efter lovet och även en presentation på engelska. Härligt, not! Sedan nu i veckan har jag matteprov, imorgon och sedan på fredag är det so-prov. Mycket på gång. Men det gäller att kämpa. Jag själv har en del höga krav för mig själv, då nästa år börjar nationella...

Som sagt, jag ber om ursäkt att jag inte har uppdatera. Men jag har bestämt att försöka eller ska lägga ut minst 3 upplägg varje dag. Det låter väl bra?

Men nu måste jag tillbaka till skolarbetet. Vet att det blev ett litet kort inlägg. Men mer kommer !

lycka till och kram!! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!!

Jag hoppas att allt är bar med er! Med mig mår jag bättre efter varje dag. Men idag hade jag tänkt att berätta lördagens dag. Som ni kanske har redan listat ut vad jag gjorde i lördags, så var jag i stallet uppe i Borås med en ponny som jag rider på och håller på eller börjar att utbilda. Lördagen var min andra gång jag red honom. Han heter Melker. Väldigt fin och social häst och vi verkar hitta bra kontakt på marken. Men vi lär känna varandra fortfarande. I lördags var det markarbete och lite hoppning. Jag ville se hans kunskaper och hans svagheter. Det gjorde jag helt enkelt. Vi hade två hinder på raksträckan. När jag galopperade så formar han så lätt och drar ner huvudet och blir tung och han behöver lära sig att ta upp huvudet och titta på hindret och sedan hade han svårt med galoppavstånd och även konditionen. Så det är något som vi kan jobba på. Men annars så var han fin och rolig. I början var han väldigt busig och pigg. Han brukar bocka när jag gör en galoppfattning, så jag gjorde många halter, men det gjorde inte sån stor skillnad. Så jag tänkte att jag driver och driver, sedan slutade han tillslut. Så nu har ja hittat en knapp hos honom, hehe. Men han var fanatisk och fin och gjorde små fina framsteg. Jag är nöjd.

Melker är inte min ponny, utan det är min mamma pojkväns systers dotters ponny som jag har fått ärendet att hjälpa till och utbilda honom. Men problemet är då förbindelse med att åka till stallet och sådant. Då jag bor så konstigt. Men mina föräldrar sa att vi ska lösa detta på något sätt. Vilket det är bra. JAG hoppas att vi löser detta. <3

Men detta vad jag gjorde mestadels av lördagsdagen och jag hoppas att det mesta var intressant att läsa. Om ni har frågor om Melker eller mig så får ni gärna kontakta mig via snap och instagram och här nere på kommentarsfältet😁

Kram Smilla Xx

Likes

Comments

Hej!! Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt okej.

Jag vet att jag skulle lägga ut ett inlägg förrgår, men förrgår var det ingen bra dag alls. Jag mådde jätte dåligt och var sjukt trött. Ni som vet, hur det känns när alla känslor bara plötsligt kommer upp i bröstet allt på en gång och alla tankar och minnen bara snurrar runt i hjärnan. Det hände mig... Jag tänkte väldigt mycket på min hund, Kobe. Han var min bästa vän och det var kanske mer ett halv år sedan vi lämnade honom. Han finns kvar på jorden ja, om ni missuppfattade. Men jag jag fick ett minne som jag aldrig kan glömma, även jag vill göra det, så kan jag inte det. Det var den stunden innan jag gick ut ur buren och gick ut ur "hundhuset" till bilen och satte mig. Den stunden jag såg i hans ögon och vi bara såg i varandras ögon i sekunder och minuter. Jag såg att han var orolig och att han inte förstod vad vi gjorde. Jag gav honom en sista puss och gick ur buren och stängde den. Gick i min egna väg och hör Kobe skälla av orolighet. Jag gick till bilen och satte mig. Jag började stor gråta. Jag kan verkligen inte föreställa hur Kobe känner sig. För mig kände jag skuldkänslor. Jag ville inte lämna honom sådär. Jag ville se honom lycklig, se honom springa och se honom trivas på en plats där jag känner att han har det bra. Men det fick jag aldrig. Det sista jag såg honom var i en bur... Värsta stunden jag har varit med om.. Men idag vet jag att han har det bra, enligt vad jag har hört och att han bor på en stor gård där han får springa hur mycket han vill. Det är jag tacksam för. Jag är även tacksam att han har varit hos mig när jag var ledsen eller när jag kände mg ensam. Jag är alltid tacksam att han gav all sin kärlek till mig och gjorde mig glad. Jag är tacksam för allt han har gjort mot mig <3. Ibland måste man få gråta och sakna honom. Så är livet.

Men nu släpper vi det här och går vidare till gårdagens händelse. Som de flesta vet så har det blivit ett grovt brott vid kåltorp. Att en gärningsman har knivhöggs en man i en butik. Han hade en svår skada på bröstet och på axeln. Polisen tror att de har hittat gärningsmannen och har gripits. Varför jag berättar detta är för att jag var i närheten av området när detta händelsen hände. Två av mina klasskompisar var med om detta och såg en del. Jag kan verkligen förstå de hur jobbigt det har varit. Jag skall helst inte gå in på detaljer, men jag var väldigt upprörd när jag fick höra detta och kände mig väldigt otrygg. Men just nu är allt lugnt vad jag vet.

Men som sagt kan jag inte gå in på mer detaljer. Men allt jag kan säga så är allt lugnt. Men jag hoppas att ni får en bra helg och så får vi se vad nästa upplägg blir ;).


Byeeeeee <3

Likes

Comments

Hej Igen! Som ni säkert märker så har jag haft denna bloggen sen tidigare och inte har uppdaterat något på ett långt tag. Det är av många skäl och det skall ni få veta under uppdateringen. Men först och främst god jul och gott nytt år eller det kanske det är försent? nee då, det är aldrig försent 😝.

Men nu har året börjat och skolan. Tåååkigt 😒. Jag började igår tisdag, Kl 08!!!!😨. Det var det jobbigaste morgonen jag har varit med om, hehe. Och redan idag fick jag min första läxa 2018. Helt fantastisk, not! Men det är bara kämpa.

Detta var bara en väldigt kort uppdatering, men jag kan lova er att det kommer en nytt upplägg imorgon. Spännande, ska vi se vad det är...

Kram! <3

Likes

Comments