Äntligen!

Jag kommer absolut glömma 2013. Det här året har varit så himla tråkig. Det har inte hänt något och jag minns ingenting. Men jag ser fram emot 2014. Nytt start och massa möjligheter, love it. Jag ska göra nya saker och pröva, ta risker och följa min dröm. Finally!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det ska bli så roligt att skolan börjar nästa vecka. Ser verkligen fram emot det. Lära mig mycket och få göra massa olika saker.
Eftersom att man inte kan satsa på alla ämnen tänker jag satsa på dom ämnen jag inte fick bäst betyg i. Matte, NO, SO, Turkiska. Alla andra ämnen behöver jag lägga 40% på om jag ska få ett A. Tro mig jag kämpade som bara den, jag drömde om alla lektioner, vaknade mitt i natten, det var hemsk. Men jag fick bra betyg.. Jag är inte nöjd med mitt arbete som jag gjorde förra terminen. Så därför ser jag fram emot nästa år:) school in my heart
❤️Dessutom har jag lärt mig något från förra terminen. Be honest and be yourself. That is my motto!


Likes

Comments

Det är det jobbigaste någonsin, jag menar verkligen det. Jag vet inte ens vad jag gillar eller hatar. Det leder till att man är någon annan för att pröva på. Men jag har tappat mig själv. Det är så tråkigt att inte veta vad man gillar. När vänner eller familj frågar t.ex vill du shoppa kläder? Det är det tråkigaste ever!!
Vill du gå på konserter? Noooooo
Vill du gå på bio? Never ever eller jo.. Njaa. Kanske, jag vet inte...
Förstår ni mitt största problem?
Nu ska jag inte orsaka mer tråkigheter i min blogg.
Musiken har jag hittat :) Avicii


Likes

Comments

Julen är äntligen här!
Trevligt och mysigt men..
Det känns inte så himla stort för mig. Jag är en muslim och firar endast för att mina små syskon ska kunna uppleva julen någon gång i livet. Det är väldigt stort för dem, jag upplever glädjen med dem. Det är viktigt att kakorna står framme och gröten :) Men idag är det en stor dag och klapparna ska öppnas, väntar bara på att de ska vakna. Spänningen sitter i magen och ständigt väntar jag och min familj på att små syskorna ska vakna, på vad de ska tycka och göra!


Likes

Comments

Rakt ut, hur mycket jag än kämpar i skolan så kan jag aldrig komma på topp. Det förstår jag nu. Men egentligen vill jag inte vara det. Det känns grymt onödigt. Jag älskar att vara på medel nivån. Jag lär mig så mycket nytt. Som 13 åring vill jag inte kunna allt på en gång. Jag måste vänta, man är inte fullvuxen. Jag kan inte ligga 1 hela tiden.
Jag måste lägga till en sak till, de bilderna jag lägger ut är mina egna jag har tagit och redigerat! Jag har absolut inte tagit från någon annan. Jag tar egna!! Viktigt! :DIbland känns det som jag bara vill visa världen hur vacker Stockholm egentligen är.Likes

Comments

 
lyckade cupcakes?


Du kanske har varit med om att du har kämpat i skolan, jobb eller på en annan plats, plötsligt orkar du inte. Du tappar lusten, du vill bara somna om igen på morgonen. Känner du igen dig? Tar man igen allt på en gång blir man så trött. Man orkar helt enkelt inte. Men för att få det fungera ska man tänka efter och planera. Ta en sak i taget och försök att göra så lite så möjligt. På slutet kommer man må så bra. Kämpa allt vad man på en gång är ingen bra idé. Du kommer att tappa allt . Viktigaste av allt är att man har tålamod med allting.

För att spara på energin ska man ta pauser och göra det man faktisk tycker om. Spring en tur, baka, vara med familjen eller sitt bara ned. Man blir gladare och man är lyckligare om man är med familjen. Det smittar av. Eftersom jag är religiös så ber jag till Gud :) Ett tips också om man är troende. Gud hjälper oavsett vad, det är en trygghet för mig.

Likes

Comments

Mode har alltid varit något jag fascineras av, det är snyggt på alla typer. Stora, smala , bebisar och gamlingar . Det är verkligen något alla borde ta del av. Många stora kvinnor tycker att mode är ingenting, knappast att man får på sig det. Absolut, man tänker så tanken på sin storlek. Sanningen är att storleken spelar ingen roll. Mode sitter!, på alla olika människor om man klär efter sin typ av kropp. En kvinna med kurvor, hur ska hon ta på sig en vardag?  Volangtopp gärna med smycken, om man vill dölja kurvorna (vilket man ej ska göra) tar man en snygg kofta, tillslut om man vill piffa upp outfiten kan man ta en glittrig, skimrande byxa eller om man känner för en vanlig jeans tar man det. För bekvämligheten kommer alltid först. Då menar jag inte mjuka kläder, jag menar att man trivs i det man har på sig. En hel dag kan förstöras om du har på dig kläder du fullständigt hatar. Det är viktigt att ha på sig kläder man känner passar, man ska heller inte tänka på vad andra kommer att tycka!

  Det här är en typ av stil man kan ha om man känner för att inte visa sina kurvor. Jag tycker att stilen passar för unga 13-17 år. Den är  väldigt ungdomligt.

Kissies & Love

Likes

Comments

Hej!

Jag är en 13åring tjej, mer än så berättar jag inte :)

Men orsaken till det är för att jag har valt att vara privat. Denna blogg kommer att handla om lite olika saker, till exempel mode och plugg och så vidare. Det kommer absolut inte handla om enstaka personen, jag kommer inte peka ut någon! Jag kommer sprida glädje och försöka få min blogg verka som en helt vanlig blogg. Jag kanske inte skriver klarspråk men jag sammanfattar det nu, ej provocering och elakheter!


Hope u guys like it :)

Kiss & love

Likes

Comments