Mote

Jakke, genser, skjørt// Zara, sko// Skopunkten

Hei dere

En liten stund siden sist nå men det har vært mye med skolen, og mye stress generelt. Men nå er jeg her igjen. Og tenkte å vise dere et av mine favoritt antrekk, jeg elsker dette antrekket. Man ser så fancy ut også er man så komfortabel. Hva syntes du om antrekket? Vi snakkes senere

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

TIPS

Hei dere.

Nå som jeg har gått en stund på høgskolen i innlandet har jeg fanget opp noen studie tips, noe som jeg synes fungerer. Og jeg håper dette er noe som kan komme til hjelp for deg. Jeg har fem tips som er:

1. Ta en kopp kaffe før du drar på skolen, og gjerne i løpet av dagen også. Det hjelper iallefall meg med å holde meg våken.

2. Møte opp i timene er super viktig. Spesielt siden jeg ikke har noe ti prosent, trenger jeg egentlig ikke å møte opp til timen. Men jeg ser på det som super viktig da læreren går i gjennom relevant stoff, og sier hva som ikke kommer på eksamen.

3. Være organisert og ta gode notater både i, før og etter timene. Jeg liker å være forbered før timene, og skumleser og tar notater av presentasjonene før timene.

4. Møte med-elever etter timene og gjøre skolearbeid sammen. På denne måten kan du lære og forstå bedre, og kanskje skape noen diskusjoner.

5. Dette kommer sikkert litt ute av det blå, men lag deg en god middag. Da har du noe du kan glede deg til, og for min del holder det oppe motivasjon. Da jobber jeg effektivt før middag, og om jeg ikke rekker alt før, sitter jeg fornøyd og glad en stund etter middag og gjør resten.


Håper dere fikk noen tips og at dere likte innlegget. Vi snakkes :)

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere!
Denne helgen var jeg i Oslo, og det var så koselig å møte mamma igjen. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor godt det var å se mamma igjen. Haha jeg gledet meg faktisk så mye at jeg dro en dag før tiden inn til Oslo. Jeg hadde misforstått mamma om hvilken dag. Slik at jeg dro ned torsdagen, og skulle egentlig ikke være der før fredag. Heldigvis har vi familie i Oslo, slik at jeg fikk sove over hos dem i en natt.
Uansett jeg og mamma hadde det veldig koselig. Vi fikk shoppet, spist og vært på noe underholdning. Jeg tenker å kanskje lage en liten video til dere, der jeg viser innkjøpene mine. Hadde du likt det?
Vi snakkes🍷

Likes

Comments

Hei dere.

Er det ikke alltid kult med noen fakta om den som skriver bloggen. Jeg synes i allefall at det er veldig morsomt å lese.

1. Jeg spiser aldr det øverste på hvitosten.

2. Jeg er veldig stor fan av hockey.

3. Jeg er veldig glad og stolt over alle de vennene jeg har, elsk på de.

4. Jeg har hatt mange blogger før denne. Og har vært av og på i flere år.

5. Jeg er alltid den som er sulten..

6. Jeg synes det er morsomt å sminke meg. 

7. På fest er jeg alltid den som blir mest full

8. Jeg kommer nesten aldri for sent på skolen, da jeg synes det er skummelt. 

9. Jeg er så glad i potetgull og gummi godt, at jeg er 110% sikker på at jeg kunne levd på det. 

10. Jeg elsker å reise til nye og gamle plasser. Bare det å komme seg bort en stud uten å måtte gjøre noen plikter. Bare oppleve, slappe av og kose seg vilt. 

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere
Da er det mandag igjen. Noe som ikke gjør noe for min del, Hahah. Vi har bare to skoledager denne uken, og på torsdag møter jeg mamma igjen. Men tilbake til lørdagen. Da jeg, Helle og Chad var på kino og så IT. Som er den nye skrekkfilmen. Jeg syntes den var kjempebra, og jeg anbefaler den til alle over 18. Filmen har faktisk et budskap om frykt, noe jeg likte.
- har du sett filmen?
Vi snakkes senere🍷

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere

I dag valgte jeg å sove lenge, og det føles så utrolig godt. Jeg våknet ikke før halv tolv. Og har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag, haha. Jeg har ryddet, vasket og stellet meg. Og selvfølgelig laget meg den beste frokosten ever. Jeg elsker bacon og elsker det sammen med egg.

Planene for dagen i dag er å dra en liten tur innom Helle, før vi drar på kino for å se den nye filmen IT, Jeg gru-gleder meg veldig til å se den, men håper det blir bra. Så lenge jeg rekker bussen min hjem blir jeg glad. For tviler på at jeg vil gå hjem etter å ha sett den. Jeg vlogger også i dag, og håper at macen samkjører med meg, slik at den kan komme opp.

Likes

Comments

Sminke

//GINGER//

Hei dere

For noen dager/ uker siden spurte søsteren min om jeg ville bestille produkter fra Kylie, til sammen med henne. Noe jeg takket ja til, grunnet at det ble billigere å bestille sammen, med tanke på frakten. Jeg har aldri prøvd noen av produktene hennes, og er positivt overrasket. Men jeg må si at den ikke sitter på så lenge som det folk skal ha det til. Slik at det var en liten nedtur men jeg elsker fargen.

- Har du noen produkter fra Kylie? Og er du fornøyd?

Vi snakkes

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere!

Lenge siden sist må jeg si. Men mye har også skjedd siden sist jeg skrev et innlegg. Jeg har flyttet! Lille meg har flyttet til Lillehammer, noe som er langt i fra Narvik. Men en ting skal sies og det er at jeg stor trives her. Klassen min er ikke stor heller, noe jeg liker. En ulempe er det da, nesten ingen er på min alder. Noe som gjør at jeg ikke har så mye til felles med alle.


En ting til. Jeg har lyst til å begynne å ta denne bloggen mye mer seriøs. Jeg mimrer hele tiden tilbake til da jeg blogget fats, og savner det noe fælt. Slik at jeg tenker å begynne å blogge iallefall en gang om dagen. Senere når jeg får fikset denne macen, vil jeg bli mere aktiv på youtube. Da tenker jeg at denne bloggen blir å inneholde skole tips, hverdagen, sminke og senere youtube.


Og senere kanskje litt mote :)

Vi snakkes, ha en fin dag videre

Likes

Comments

Hei dere🎈
Lenge siden sist. Men jeg tenkte å dele noen av bildene med dere, fra da jeg var i Kroatia. Og kanskje det kommer flere innlegg også. For helt ærlig, Kroatia var superfint. Og det er en plass jeg vil dra tilbake til🌴

Likes

Comments