Nu klockan 21:00 kommer the book of eli med denzel Wachington hur det nu stavas, den börjar på kanal sex.. verkar mycket intressant då jag älskar -post apocalyptiska- filmer! mycket nöje!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Biceps träning nu + X-antal protein shakear + spraya klart dem fula kåporna sen ner sätta på skruvnippel på gasvajern sen försöka starta skiten haha :D sån jävla go lördag <3

Likes

Comments

Jävla skit dag jag har en otursdjävul på axeln. iaf handlat godmat nu. Hör av mig senare. Ska froda och fortsätta med kymco projektet hemma.

Likes

Comments

Varit o blivit bjuden på mat hos mor min. mysigt träffa min katt o mamma. är i bäckebol nu och drifter lite med några vänner. åker la mot Frölunda igen hoppas på träffa tjejvännen o gå på beeeoooo!

Likes

Comments

godmorgon nublte lite skit mat sen back to friskis o fettis i frölunda kom dit?

Likes

Comments

​vart istan med mor min och fixat några viktiga framtidsplaner, så jävla dystert och tråkigt i världen idag, gillar inte upplägget av hur allt är!.dock är jag inte nere eller deprimerad bara börjat avsky sverige mer o mer det senaste---- mer som är skit är ju socialismen, gemenskapen, barnuppfostran, dussintal myndigheter, datorer och mobiler"elektroniken" allt!! jag hatar det. varför känner och ser inte folk igenom att det tar ner hela mänskligheten!. jag har sagt det förr och jag säger det igen hur fan skulle jag exempel skaffa barn i en värld så ostabil och nerjobbad som den är idag. När mina/mitt barn växer upp (om jag nu klarar hålla barnen rena och få följa barnen varje millimeter dem rör sig) så kan jag ju fan inte lämna mina barn i händerna på korruption och dynga, jag har nu i 10 år sen jag va 17 år fått känna och lära mig och gå igenom all skit, år som inte gett mig ett piss kunde lika gärna pausat bandet i 10 år dock vet jag inte om om man behövt trycka play igen. vilket fall som helst jag tyckte den bilden istan på katten gav känslan av förvirring precis som det är, nu ska jag sätta mig läsa lite vildmark och överlevnad ha en fin fredag ni bra människor som finns!

Likes

Comments

Sido kåperna såg förjävliga ut

bilden ovan är färdig plastad "ovansida"

Bilden ovan är färdig plastad undersida

bilden ovan är innan plastningen, har bara skurit ut vart jag ska plasta

bilden ovan är typ skiten som e av

ah där e skiten innan jag börja "ovan"

då återstår nästa jobb slipning + spraylack (slipning redan klart dock pga tidsbrist*not)

Likes

Comments

piss irriterad

morgonhumöret är inte på topp sitter på bussen men är fan inte glade. är törstig som fan och snussugen som innihelvete oxh jag sitter irriterar mig som faaaaaan på allt. Alla sitter hostar öppet på bussen o små saker gör att jag haha vänder huvudet o ser yxan droppas över nacken. Hehe okej igår var det rätt mycket pilla o mys hemma pga skit vädret typ -10 så hann inte slänga in ett inlägg men nu gör jag det och det känns skönt skriva bara några rader. Okej nu ska vi se vad jag åstadkom igår med kymco 8 *moped*delarna

---- helvete mobilen krånglar kan inte infoga dem tagna bilderna återkommer när jag fixat detta. Jävla skit telefon hihi ^samsung s5 spräcktskärm aka slut på minnet.. ha en trevlig dag med lite varmare väder än igår.

Likes

Comments