Idag tenkte vi å vise frem hva Jan har på seg. Han har på seg et merke som heter C&A, og der er både bokseren, genseren, buksen og sokkene fra! Jan sier at dette er hans favorittmerke fordi det godt utvalg, rimelige klær og størrelser som passer han! Han sier også at hele 80% (!!) av klesskapet hans er fylt med klær fra C&A.


​Hva synes du om outfiten til Jan? Er du også en fan av C&A? :-) 

PS!! Skoene er ikke fra C&A! De håndlagde kroatiske skinnsko. 

- M<3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om RBDC. RBDC står for Ringerike Ballettskole og Dancecenter og er et dansesenter som ligger her i Hønefoss. Her er det klasser for både små og store, og vi har mange ulike dansestiler. Vi har alt fra raggae og ladystyle, til lyrics og moderne så her er det noe for alle!

Nå har vi gratis prøveuke, der du kan prøve deg på så mange timer du vil for å se hva du liker best. Lokalet ligger oppe på RAW treningssenter. Mere informasjon kan du finne på ringballett.no, her ligger timeplaner og beskrivelser om de ulike dansestilene. 


<3 Maren

Likes

Comments

I tillegg til mediefag har vi alle valgt faget entreprenørskap som et programfag. I entreprenørskap danner man en ungdomsbedrift med andre folk i klassen der du kan produsere egne produkter eller selge videre ting som allerede eksisterer.

Vi valgte å videreselge produkter som er utilgjengelig i Norge. Vår bedrift heter "Bellezza ub", som betyr skjønnhet på italiensk, fordi vi har valgt å videreselge sminke fra ColourPop. L.A GIRL og børsterenser fra Brushegg. For å komme på navnet fant vi forskjellige uttrykk om sminke og skjønnhet på forskjellige språk og tilfeldigvis endte vi opp med italiensk.

Fra ColourPop selger vi 3 forskjellige farger som vi synes passet best etter resultatene fra en markedsføring
- TRAP

- HIGHBALL

- CLUELESS

Fra L.A GIRL selger vi en lys concealer, en mørk concealer (til contour) og en green corrector til rødhet.

- CREAMY BEIGE

- BEAUTIFUL BRONZE

- GREEN CORRECTOR

Børsterenserne våre kom i flere forskjellige farger som blå, gul og lilla

Vi har linket instagram-kontoen og facebook-siden vår på bloggen til venstre ved infoboksen dersom du ønsker å finne ut mer om produktene eller eventuelt har lyst å kjøpe produkt!

Likes

Comments

Genser - wish.com

Bukse - Zara

Sko - Uggs

Klokke - Daniel Wellington


Cardigan - Brandy Melville

Genser - Melrose

Bukse - Dr.Denim

Skjerf - Missoni

Sko - Uggs

Armbånd - Klara

Heihei♥ Liten kreativitet på forslag til blogginnlegg i dag resulterte i outfitbilder for Silje og meg! Har dere forslag til hva vi eventuelt kan blogge om senere, så sleng gjerne igjen ønsker!

Ha en fin dag! - C&S♥

Likes

Comments

Silje Martine Haavi er en spretten håndballspiller fra Heradsbygda. Guttene faller lett i senk, mye grunnet det blonde håret og sprettrumpa. Dessverre har hun nå slått seg til ro med en riking fra Nordstrand, og forlovelse er vel neste steg? Silje er glad i en fest, og du ser hun sjeldent uten en imsdal-flaske med utblandet kalinka og solo i hånda. Når Silje setter i gang latteren sin er det vanskelig å ikke bli påvirket, og du ser hun (som regel) med et smil rundt munnen.

Sivilstatus: Gift med rikingen fra Nordstrand

Spiser helst: Sushi

Drikker helst: Zero-saft, Cola eller kalinka.

Bloggens: Digge håndballspiller

Hobby: Håndball


Maren Molid er vår kjære solstråle fra selveste Snyta. Festglad som bare fæn og smeller alltid opp med god S dersom ingen andre tar initiativ. Partyjenta har vært gift i omtrent 3 år, men dessverre kom en skillsmisse i veien.. Den tid, den sorg, hvem fan bryr seg nå? RT upcoming = nye gutter <3 Maren sprer godt humør rundt seg og kommer latteren er du dømt til å bli smittet! Bare å glede seg til mer updates fra snuppa vår!

Sivilstatus: Singel som bare faen

Spiser helst: Meksikansk

Drikker helst: Caprisonne eller vin

Bloggens: Søte festløve

Hobby: Trening og dansing


Camilla Mykland er en herlig jente fra Almemoen! Guttene er helt ville og det er ikke så rart med den digge kroppen og det nydelige ansiktet hennes. Hun har gått helt fra 00 til 96, men har nå slått seg til ro med selveste Sondre Dalen. Camilla er den minst kleine personen man kan finne, hvis hun i det hele tatt vet hva "klein" betyr? Hun får alltid opp stemningen og det blir ikke en skikkelig fest uten Cam!

Sivilstatus: RØDT LYS

Spiser helst: Potetgull&Dip med shæsten

Drikker helst: Sjokomelk eller kalinka m/saft

Bloggens: Tøfflus

Hobby: Prøver å holde formen oppe

Likes

Comments