Postad i: Uppdatering

Hej där i höst vädret! 😃

​​​Ursäkta att vi inte har uppdaterat på den senaste tiden, då det har kommit annat i mellan. 
Men vi behöver eran hjälp, hjälp oss att tipsa om bloggar som är i området Karlskoga, Degerfors och Kristinehamn. Länka gärna våran blogg på eran blogg så att många som möjligt kan nå våran blogg och hitta nya bloggar i just erat område.  
Har ni instagram konton eller Youtube kanal kan ni länka eran via kommentarerna, så lägger vi upp senaste bilden/videon här på bloggen för att få mer följare! Detta kan ni göra VARJE DAG, bara ni har en ny bild/video är på instagram/youtube. 
Vill ni själva gästblogga/intervju på våran blogg, säg gärna till så fixar vi det! Alltid roligare när det blir mer personligt! 
​​​
Ha det bäst och puss på er! 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Tina Olsson

Vi hittade även super fina Tina Olssons blogg! Hon är gift och är bosatt i Degerfors, i bloggen skriver hon om att vara mamma till Tuva och William. Hon är inte rädd för att skriva vad hon tycker och tänker om det ena och det andra. Hon är värd många besök!

http://nouw.com/tinaolsson
Instagram @ tixiiie

Love and Peace


Likes

Comments

Postad i: Layal Yildirim

Vi hittade även Layal Yildirims blogg, hon är bosatt i Karlskoga! Gift och har en super söt son vid namnet Loran. I bloggen skriver hon att vara mamma, skönhet och inredning! Värt många besök tycker vi.

http://layalyildirim.for.me/
Instagram @ layalyildirim

Love and Peace
Likes

Comments

Postad i: Evy Landegren

Vi har hittat Evy Landegrens blogg! Hon bor i Kristinehamn, och i hennes blogg skriver hon om sin vardag, resor och annat smått och gott. En väldig trevlig blogg må jag säga, det är värt många besök!

http://nouw.com/mittlivommig
Instagram @ the_tattoedgirl

Love and Peace

Likes

Comments