Efter att varit sjuk och inte gjort så jäkla mkt på hela vecka ska det bli skönt att få komma ut och jobba igen. Hemma har man förutom att montera ett par välbehövliga eluttag, bara sett meningslös skidsprint på teve och en och annan tv-serie som man lika gärna kunnat vara utan. Varför längtar man efter att få vara ledig lite men när man varit det i 3 dagar så vill man bara hemifrån?

Är dock jävligt impad av skidåkarna som orkar åka så in i helvete fort och länge. Såg Mästarnas Mästare igår kväll och Per Elofsson bara krossade i beep-testet trots att han lagt av för ett par år sen och trots att han "bara" tränar lite. Sen säger han att han kanske hade hälften av den ork han hade som aktiv. Herrejisses. Kanske dags att börja träna fläsket igen. Är ju rätt skönt att känna att man orkar typ vad som helst när man är i form.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu börjar TV-serierna rulla igång bort i väster, så nu har man nåt att göra på kvällarna igen. Heroes drar igång äntligen imorgon. Får se om den kan skärpa till sig. Andra säsongen var inte alls bra, men den var ju rumphuggen och man gjorde väl det bästa av strejken. Prison Break startade för några veckor sedan. Den har faktiskt börjat lovande. Förra säsongen var ingen höjdare, men nu har man haft tid på sig och fått ihop en bättre intrig. Grey´s Anatomy har alltid varit rätt bra och ska väl kunna hålla några säsonger till.

Generation Kill var annars en skitbra serie i 7 delar med Alexander Skarsgård i en huvudroll. Se den om ni kan. Sen håller jag på att para ihop hans nästa serie också. True Blood! Vampyrer. Kan det bli bättre?

Likes

Comments

...ii rubriken verkar vara ett bra sätt att få sin blogg läst på. Vet inte hur många muttor,feddor,fittor kukar och knulla med diverse påhängda ord jag sett. Patetiskt. En sak vore att det också skrivs om det i bloggen men oftast är det icke så.

 

Likes

Comments

Årets varmaste dag borde det väl nästan varit idag. Tur att det inte gällde vattnet också för den svalkan behövde man. Härligt med att folket höll sig hemma eller jobbade och inte störde min frid på klipporna. Det gjorde syrrans ungar så bra ändå iofs =D

Hoppas på lite värme på Ullevi imorgon också så det bli bra drag men det blir det alltid så det är nog ingen fara. Uppladdning i parken blir det iaf med nåra kompisar och bästa polarna Carlsberg och Norrlands.

Ses på Ullevi!

Up the Irons!

Likes

Comments

Omröstning? En lista med 10 låtar? Ett stort skämt skulle jag vilja säga. Run to the Hills i all ära men Maiden har gjort 50 bättre låtar än den. Tycker de borde valt bort den i deras setlistor för längesen. Svårt att få bort den denna gång dock. Tänker inte ens rösta om det inte dyker upp minst 20 låtar till. Har alla de vettiga skribenterna semester?

Likes

Comments

kvar till semestern. Det är inte tråkigt det. Kan inte heller låta bli att inte tycka synd om dem som ingen semester kvar har.

 

PS. Fattade inte heller vad jag menade.

Puss

Likes

Comments

Vilken film! Bättre än föreställningen och det säger väl en del. En må-bra-fil så gå och se den.

Den får 4 NS av mig!

 

NS NS NS NS

Likes

Comments

kvar till Iron Maiden åter står på scen på Ullevi. Ska bli kul att se dem igen. Hoppas bara det blir bra stämning men det brukar det alltid bli på deras konserter. Vi svenskar är tydligen bra på att ladda uppp oavsett vem som står på Ullevis scen. Måste vara nåt med arenan som gör det. Man känner ju det direkt när man närmar sig. Glada miner på alla man möter- Skulle väl vara korvgubbarna då som istället har dollargrinet på läpparna.

Vi ses väl på plan!?

 

 

Likes

Comments

Uppladdningen på Krakow uteblev då de har semesterstängt. Trevligt tyckte vi som bokat bord för elva pers. Inte kommer vi gå dit nån mer gång! Gick till Caleo istället och käkade grillmix. Efter det så tog vi en god öl på Bishops arms.

Väl inne på areanen startade Bruce upp Born in the USA på utsatt tid. Alltid skönt och slippa vänte en  extra timme som man brukar. Tyckte dock det var lite lamt stundtals men sen är jag ju inget stort fan heller. Efter två timmar tyckte jag att det borde räcka och att han gjort en bra konsert. Vad händer då? Jo han dra vidare i en timme till så det ryker om det ocj kvällen var räddad! Synd bara att man inte gick i lördags också då det verkar ha varit ännu bättre.

Det gör dock inte så mycket för den 26:e smäller det igen när Maiden intar staden.  Är inte särskilt orolig för det kommer bli kanon som alltid och Bruce the Boss får nog se upp för Bruce D kommer skrika skiten ur honom. Så det så!

Up the Irons!

 

Ps. Ses på Ullevi!

Likes

Comments

och där på vara skitfull för att fira studenten förstår jag inte. Att låsa upp Stockholms stad i 2 veckor för ett sånt spektakel är lite sjukt. Att de sedan tror att framtiden består av att leka på krogen tills de är 25 är också lite sjukt.

Såg en tjej dra ner byxor och trosor för att sätta sig och pinka mellan 2 fickparkerade bilar mitt i stan. HAHA!

Likes

Comments