Helgen är redan över och det är måndag igen. Egentligen kan man säga att vi fortfarande har helg, iallafall jag och Oliwer. Hans förskola är stängd idag så idag är vi hemma istället. Denna veckan börjar jag jobba på schema igen. Tyvärr blir schemat bara på 55% då vi inte har så mycket att göra just nu. Får helt enkelt jaga lite timmar också för att få lite mer tider!
Våran morgon har varit väldigt lugn och mysig. Spenderat morgonen framför tvn och nu håller jag på att planera mat inför veckan. Tråkigt men sånt som måste göras!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när hösten är på ingång kände jag att det var dags att fylla på garderoben för Oliwer då han självklart inte har samma storlek som i våras. Ny säsong, nya kläder.


Likes

Comments

Den 20 augusti åkte jag, Oliwer och mina föräldrar till Skiathos. Hade en välbehövlig ledighet ifrån allt hemma. Bara slappade på stranden och vid poolen, åt god mat och njöt av att bara ta det lugnt. Det häftigaste på resan för mig var att se Oliwer komma ifrån sin rädsla för vatten. I början vågade han inte ens gå i havet eller poolen. Efter bara kanske tre dagar kunde han guppa runt och "simma" i poolen och havet själv med bara hjälp av sina puffar!
Har inte så många bilder från resan då mina föräldrar förlorade kameran på resan men lägger upp fyra bilder jag har på telefonen.Likes

Comments

Då vart man tillbaka här igen! Har tagit bort alla mina andra inlägg och tänkte börja om ifrån början. Det kommer bli stora förändringar i mitt liv framöver men det tar vi en annan gång!

Lite kort om mig:

Jag är 22 år gammal och bor i Huskvarna som ligger utanför Jönköping. Här bor jag tillsammans med min son Oliwer som är 2,5 år och min sambo Jonathan. Jag jobbar just nu som vårdbiträde inom hemtjänsten men har planer på att utbilda mig till förskollärare i framtiden. Jag lever ett helt vanligt liv där min lilla familj står i centrum men umgås även gärna med vänner och hittar på saker med dem.
Finns inte så mycket att skriva om mig, undrar ni någonting får ni ju självklart fråga mig!

Jag tänker inte lova någonting om hur jag kommer uppdatera men jag kommer helt enkelt göra det när jag hinner och har lust

                                                                ( gammal bild, är blond nu)

Likes

Comments