Header

Hejsan! Nu på förmiddagen har jag städat massor! Jag har dammsugit soffan, sängen , i hörn i både tak och golv och sedan självklart golvet . Tar en liten paus nu i soffan med Ciara i famnen sedan blir de lite inredning som ska donas med! Har haft samma saker framme i 4 månader och nu kände jag att jag kanske ska byta ut det lite . Vi får se vad vi hittar :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ganska nöjd med hur vi möblerat vardagsrummet men vet inte riktigt vad man kan ha ovanför tvn. Hyllor? Tavla? Hmm not sure at all faktist . Vad tycker ni?

Likes

Comments

När man har en väldigt liten häst så måste man hitta väldigt små grimmor. Det finns absolut väldigt små grimmor men oftast är dem till föl och inte med pistolhake utan bara nackknäppning och det är bara krångligt! Dessutom tycker jag att dem flesta grimmor som faktist är till shettisar och minisar ser väldigt tråkiga ut. Antingen är dem babyrosa eller babyblå eller bara vanligt svarta såå jag tog problemet i egna händer och fixade grimman med buntband! Jag tänkte visa hur jag gjort mina senaste grimmor från hööks !

Jag klipper alltså av den där haken med piggen och knyter sedan med buntband. Riktigt hållbart resultat! Och efter detta knep så har faktist även Frasse en grimma från schokemöhle 😏

Hoppas ni tyckte om tipset! Funkar såklart på alla storlekar av grimmor!

Likes

Comments

Sitter och kollar på pretty Little liars i soffan medans hundarna ligger och sover . Snart dax att gå ut på promenad med dem igen och då blir det nog en liten längre prommis.

Som ni vet så räddade vi Lexi från dåliga förhållanden . Med dåliga förhållanden menar jag också brist på uppförandet också så vi jobbar stenhårt med det . Just nu är det fokus på att inte skälla så fort Lexi ser en annan hund! Det kan alltså vara på 30-40 Meters avstånd eller utanför ett fönster och hon skäller som bara den! Spelar ingen roll vad man gör . Försöker man ta tag i henne så klättrar hon över än, det är som hon blir galen hon ser inget annat än hunden och hon blir helt rabiat. Just nu försöker jag avleda Lexi med godis men det kommer ju inte funka i längden alls .

Har ni några tips ?

Likes

Comments

Brunt läder halsband med pärlor i två olika färger. Beställt hos IF design på Facebook! Beställde till Chiva i april när jag köpte henne men de va för stort och jag har inte kunnat säljs det så tur att Lexen kunde ha det :)

Likes

Comments

Olof var tvungen att klippas helt då han hade fått massor av tovor. Har man långhårig kanin så måste man borsta minst 1 gång i veckan men Olof är så himla känslig så jag klippte av allt istället! Och visst trivs han även fast han inte är världens snyggaste just nu 😂

Likes

Comments

Ibland får man bomba med selfies. Sitter och kollar gamla Bilder och längtar efter att sminka mig . Kroppen är min canvas duk , både när de gäller tatueringar och smink. De är konst !

Produktlista:
Bare minerals foundation powder
Kicks transparent puder
Anastasia Beverly Hills contour kit
Anastasia beverlyhilld brow wiz
Nyx Liquid lipstick
Gerard cosmetics underground


De som skiljer bildernas produkter är endast läppar .

Likes

Comments

Om de något jag suger på så är det att aplicera ögonskugga. Även fast jag fullkomligt suger på det så vill jag testa och ibland lyckas jag väl sådär , men så har jag stått läänge och försökt i badrummet.

Det finns en palett jag vill tipsa om som jag använder, har inte använt någon annan palett än . Den har superfina färger , ganska jordnära! Inga som sticker ut sår jätte mycket och därför passar den iallafall i min vardag om jag känner för att sminka mig . De jag använder för att få min ögonskugga extra pigmenterad är setting spray. Jag sprayar borsten med det först och sedan tar jag ögonskugga. Ett tips är att ha ögonskugga primer innan så inte ögonskuggan blir fläckig eller sätter sig i linjer . Hör är några bilder på min sminkning :? Enjoy.

Inte bästa bilderna men man ser ju. Dock hade jag missar primern på ögonlocken så där ser ni hur de kan bli utan den!

Likes

Comments

Försöker sitta och planera vad jag behöver innan jag flyttar Frassemannen. Hittar en del nödvändiga saker! Höpåsar och hinkar är de viktigaste hittills . De skumma är att varenda påse som faktist är till hö är att dem kostar 30-40 kr men Ikea påsarna kostar typ 10 kr . Hade velat ha Ikeas mindre påsar eftersom Frasse bara äter cirka tre kilo hö per dag så känns dem bra . Får se om jag fixar påsar på Ikea eller om jag faktist beställer .

Har ni något att lägga på listan så får ni gärna kommentera det :) lätt att glömma .

Likes

Comments