Idag blev det en väldigt lugn dag med lite adventspyssel. Det slutade med att pappa frågade brorsan och mig om vi ville ha lite familjemysigt och gå på bio och avsluta med middag på allstar. Vi tackade så klart ja till erbjudandet.
Vi kollade på den nya James Bond filmen och den var faktiskt helt ok. Bond film som Bond film.
Nu väntar vi på mamma som kommer hem idag från Hudiksvall.
Vi hörs!

Carro out!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå i stugan!
Idag har jag spenderat dagen med Elenor på Erikslund. Blev en hel del julshoppande och tyvärr några presenter till mig också... hehe vad ska man göra liksom.
Aja väldigt mycket fattigare åker vi hem nu för att jag ska laga tacos till padre och brodern... Imorgon blir det dejt med Amalia, vi ska försöka komma i form tills i sommar! kanske blir en lite solsemester, vem vet.
Vi höres!

Carro out!

Likes

Comments

Idag så går jag i skolan från 8:45 till 11:00 men stannade kvar till halv 5 för att räkna matte! Hade sedan möte med min tränare och när det var klart så var det vidare hemåt! Nu ligger jag och pratar med Ida och ska snart bara mysa ner i sängen(döds trött).

Vi lär höras, kramis

Likes

Comments

Väldigt trevlig kväll med bästa laget. Bilden säger allt. Vi hörs!

Carro out!

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag blogga senast, men nu är jag tillbaka!
Idag är det träning och lagmys med fotbollen. Vi ska kolla på NFL och käka något gott.
Nu sitter jag och väntar på Moa T, Frida och Matilda för vi ska ta en gemensam buss till träningen. Vi hörs!

Carro out!

Likes

Comments

Idag så har jag varit hemma då jag är sjukt vilket jag varit i ca 1 vecka nu. Gick till skolan igår och trodde jag skulle känna mig bättre men hade feber när jag kom hem och kvällen ut. Pappa är också sjuk (hela familjen vara hemma förra veckan) så har spenderat den största delen av dagen med honom. Det har inte blivit bättre utan sämre..
Sitter nu och kollar netflix och ska nog fixa lite mellis!!

Vi lär höras, kramis

Likes

Comments

Tjena!
Dagen började väldigt tidigt idag. Jag gick upp 6 för att åka på körlektion kl 07.45... lite tidigt för min del så var väll lite trög, haha.
Nu sitter vi och väntar på att lektionen ska starta. Sista lektionen för idag så det är väldigt chill.
Hörs!

Carro out!

Likes

Comments

Idag blev det en tidig uppgång för att åka till handbolls träningen med skolan.
Sedan var denna dag rätt så seg, långa håltimmar som man borde ha pluggat på... vilket jag typ inte gjorde... standard. Istället spelade jag curve fever!
Jag har ingen aning var det var för fel på mig idag men jag var så jäkla flummig och helt lost. Man kunde nästan tro att jag var hög eller nånting, men var nog bara i själva verket trött som fan. Kommer ha mega träningsvärk i magen från allt skrattande.

Nu sitter man på bussen hem och är allmänt depp tack vare detta väder. Aja det finns dom som har det fruktansvärt mycket värre. Så har ingen rätt att klaga (enligt mig). Btw så var både jag och Frida med i dagens VLT tidning där vi fick svara på dagens fråga.
Frågan löd, "Vad tycker ni om händelsen i Paris?". Självklart svarade jag att det är fruktansvärt att detta har hänt, för det är det. Men blir så arg och frustrerad när vi är så blinda när det kommer till alla hemska saker som händer i U - länderna där attentat som detta är en vardag för dom. Där civila oskyldiga människor där på grund utav rasism. VARFÖR är denna värld så hatfulla och hjärtlösa mot varandra? Det kommer antagligen förbli en gåta för mig.

Nej nu ska jag sluta låta kunnig, finns en hel del människor där ute med mer kunskap och hjärta en mig som säger så inspererande saker om detta ämne.
Tagga cykla hem i detta mörker och regn så hörs vi snart.

Carro out!

Likes

Comments

Känns som världens segaste dag, plus att jag har matte i 2 timmar...
Efter skolan blir det Ikea vilket betyder Ikea glass hhahah.
Fick precis reda på att det är prov imorgon så lär plugga till det
Hörs snarast :)

Likes

Comments

Är allt för trött, har ingen skollust, ingen motivation till att gå ur sängen, men här är jag, på bussen mot skolan! Idag går jag från 8.45-11.00 rätt okej, men tror jag skulle stanna till halv 5 men några kompisar och plugga.. Vi får se hur jag ska palla med de?!

Vi lär höras, kramis

Likes

Comments