Om man inte har smakat sesame jack på Fridays bör man göra det, den är så himla god!

Prisklass: €€

Betyg: 7,5 av 10

Adress: Hamngatan 19, 111 47 Stockholm.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en skriven tenta vilket firades på Indian garden! Efter att ha ätit en mango chicken tikka masala med naan var jag mätt i flera timmar, såå gott! Även lunchen kostar en del, men det är ett riktigt mysigt ställe så det kan det vara värt.

Prisklass: €€

Betyg: 7,5 av 10

Adress: Rörstrandsgatan 18, 113 40 Stockholm


Likes

Comments

Så som många känner för sushi, så känner jag för bibimbap. Bibimbap är en koreansk maträtt som i mitt fall består av entrecote , ris, blandsallad, kimchi, marinerad gurka och sriracha. Finns nämligen så att man kan välja lax eller kyckling också. Är helt fast. Finns bland annat på Itame vid Odenplan. Rekommenderas!

Prisklass: €

Betyg: 8 av 10

Adress: Odengatan 62, 113 22 Stockholm

Likes

Comments

En mysig hawaiiansk resturang på Surbrunnsgatan, med minst sagt avslappnad stämning. Jag åt en hawaiiburgare med grillad ananas, sötpotatis pommes och aioli. Önskade verkligen att jag tyckte om fisk (då Makai är en mer fiskrestaurang) för den traditionella helgrillade doradon var enligt Marina att dö för!

Prisklass: €€

Betyg: 7,5 av 10

Adress: Surbrunnsgatan 39, 113 48 Stockholm

Likes

Comments

Häromdagen introducerade jag mamma och pappa för thaimaten på "Thai house wok" (den vid Fridhemsplan), de vart en hit även hos dem. Det är något med deras "phad mhed mamuang" som får mig att bli alldeles lycklig inombords, kanske kan det bero på att det är så (ursäkta mig) jävla gott. Har du inte ätit där? Gå dit, helst nu. 

Prisklass: €

Betyg: 8 av 10

Adress: Hantverkargatan 78, 112 38 Stockholm (men finns på flera ställen)

Likes

Comments

En riktigt mysig och undangömd resturang på Luntmakargatan. Jag åt pärlhönsbröst med citronrisotto och portabellosvamp, det var inte det godaste jag ätit om jag ska vara helt ärlig men det gick ner rätt fort ändå. Tyckte det var spännande att testa något helt nytt, och jag uppskattade verkligen lite omväxling! Marina åt steak frites vilket visas på bilden, och den var enligt henne gudomligt god. 

Prisklass: €€

Betyg: 7,5 av 10

Adress: Luntmakargatan 99, 113 51 Stockholm


Likes

Comments

En kolgrill på Odenplan som tar mig tillbaka till Turkiet för en kort stund. En favorit är "Kuzu Shish" som består av marinerat lammspett. Mycket godare än såhär blir det liksom inte.

Prisklass: €

Betyg: 7,5 av 10

Adress: Odengatan 58, 113 22 Stockholm


Likes

Comments

En så så mysig, liten italiensk resturang mot slutet av Drottninggatan. Jag åt en "Risotto gorgonzola e funghi" som var riktigt god, men aningen mastig. Innan maten fick vi dessutom in nybakade "brödpinnar" med havssalt och olivolja på som var helt magiska. Skulle absolut kunna tänka mig att gå dit igen.

Prisklass: €

Betyg: 7 av 10

Adress: 113 59, Tegnérlunden 4, 113 59 Stockholm


Likes

Comments