Nå klarer jeg ikke å holde kjeft lengre, jeg har faktisk fått litt nok av #sponset.

Jeg har forståelse for at sponsing gjøres da det er en god måte for produkter og firmaer til å nå ut til potensielle kunder. Meeeen, de som sponses er mennesker som i bunn og grunn har mer enn nok penger og ressurser til å kjøpe seg matkasser, vogner, klær og kjøkkenutsyr fra egen lomme.

Jeg hadde faktisk blitt mer imponert og fått mer respekt for produktene om de faktisk sponset noen som virkelig trenger det. Da tenker jeg på den vanlige mannen i gata som ikke eier nåla i veggen.

Mange tenker sikkert at jeg reagerer i misunnelse, men vet du hva? Jeg er ikke det spor misunnelig for jeg er faktisk ganske glad for at jeg kan kjøpe produkter og utstyr for egen lomme og anbefale videre uten å bli betalt for det. For får man en heeeelt ærlig anbefaling av et produkt når det er sponset? Eller er det KUN fordi de blir betalt for det eller får andre goder?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

En kollega av meg på Grenland Helsesenter har tatt bildene på vår store dag. Han tok bilder fra kl.10.00 og frem til 16.30 (ish). Det var utrolig kjekt å ha en stødig fotograf som var kreativ og loset to stykker som er veldig ukomfortable med å stå foran kamera.

Bildene ble kjempebra og jeg deler et par med dere her, dessverre har jeg (eventuelt eldstemann) ryddet den unna stuebordet. Vi får leite etter den i kveld! 😂👍🏼

Likes

Comments

De siste fjorten dagene har vært veldig hektiske og jeg har stresset noe helt vanvittig med bryllupsforberedelsene.

Torsdag 15.06 reiste jeg til ei barselvenninne som sattw på 3D vipper og lakket neglene mine. Det var en helt perfekt og avslappende dag som sårt trengtes etter en lang periode med stress.

Neglene ser dere her hvor jeg holder brudebuketten.

På fredagen dekte vi border og lagde blomsterdekorasjoner av markblomster. Alt ble så utrolig vakkert og helt perfekt for oss og stilen vi liker. Vi har en stor og flott familie og gode venner som stiller opp og hjelper oss.

Når jeg og samboeren (nå mannen) var i kirken og øvde var resten i full sving på gården. Svigerforeldrene mine stelte i stand grillmat og drikke til alle som var her og hjalp til. Utrolig koselig og kjekk måte å avslutte kvelden på.

Lokalet ble utrolig røft, fint og rustikt. Akkurat slik jeg hadde sett for meg. Angrer ikke på noe! Det var helt topp med livemusikk, så det kan anbefales på der sterkeste.

Det kommer mer bilder og tekst om bryllupet når fotografen har vært igjennom bildene og redigert.

Takk for i kveld ❤

Likes

Comments

Følelsen denne kickstarten gir kroppen er helt unik. Selv har jeg gjennomført C9 flere ganger og jeg har alltid en godfølelse i kroppen i etterkant. Det kan oppleves tøft og slitsomt de første dagene, men når de ni dagene er over så føles det som kroppen har fått en ny start.

http://myaloevera.no/siljesaloeveragaard/nb/shop/category/combo_paks/product/c9_chocolate_no

Likes

Comments

Vil du vite min hemmelighet til å takle en hektisk og aktiv hverdag?
Det er nettopp denne godsaken, Argi+ som smaker av deilige bær og er stappfull av vitaminer og aminosyren L-arginin. Google it! Så finner du fort ut hvorfor dette kosttilskuddet er så unikt.

Mer info: www.myaloevera.no/siljesaloeveragaard eller siljesaloeveragaard@gmail.com

Likes

Comments

Serine og Fassefar var også med 😀

Det var kjekt å se kuene løpe i fryd ut på jordene og høre rauting og godlyder. Da er det ekstra godt å være bonde!

Bobby følger med og slapper godt av, dette er hunden til svoger og svigerinne. I morgen har min svigerinne snapchatkontoen: bondefruene , så om du er nysgjerrig så legg oss til så kan du følge med hva som skjer på tuna rundt om i Norge.

Likes

Comments

Fredag 19.05.17 fikk jeg beskjed av min kjære forlover om å hente min mor og ta med henne og guttungen til Farris Bad i Larvik.

Der parkerte vi på hotellet, kom opp til rom 256 "Fritzøe Suiten" og der var det deilig musikk, høy temperatur og utsikt man bare kan drømme om. Der var forloveren min når vi kom og jeg fikk beskjed om at nå skal vi ned og spise lunsj og kl 15.00 har vi booket to spabehandlinger til deg. Etter lunsj gikk vi tilbake til hotellrommet og jeg skiftet til slippers og slåbrokk og svinset ned til sparesepsjonen.

I spaavdelingen fikk jeg 50 minutter klassisk massasje og 50 minutters ansiktsbehandling, det var helt utrolig digg og jeg fikk en skikkelig prinsessefølelse som jeg lengter tilbake til allerede.

Badet tok alle inkludert meg selv med storm og hvertfall jeg ønsker meg et slik bad en gang.

Forloveren min Jørn Sølve bakerst, meg til venstre (ser helt gal ut) og min gode venninne igjennom 10 år, Katrine.

Jeg kan fortelle at jeg på ingen måte ble driti ut, men at jeg koste meg masse med nære og kjære venner og noen fra familien. Setter umåtelig stor pris på de vennnene jeg har rundt meg.

Likes

Comments

Jeg har lenge tenkt på å dele et innlegg om dette å ha vaskehjelp, det kan se ut som at de fleste nå til dags har vaskehjelp. Hvertfall om man sjekker "feeden" på Facebook.

Er det tidsklemma, eller har vi rett og slett bare blitt late? Jeg vet ikke, men jeg tror at de fleste barn som vokser opp i et hjem uten vaskehjelp vil få et bedre forhold til dette med å vaske og rydde. Jeg er IKKE den som har det striglet hjemme og rydder ofte mer de femten minuttene før jeg får besøk enn ellers i uka. Jeg hater å rydde, men når det er ryddet så går vaskingen som en lek.

Selv har ikke vi økonomi eller ønsker å bruke penger på å ha ukentlig vaskehjelp, men jeg har hatt hjelp til å vaske rundt og rydde unna ting fordi jeg selv er alt for dårlig på å kaste ting, kan vel kalles en samler innimellom.

Folk må selvfølgelig selv få velge hva de ønsker å bruke pengene sine på, men jeg tror ikke vi eller våre barn blir spesielt mye lykkeligere av det. Jeg tror at ved å ha gode rutiner og ha ulike renholdsoppgaver hver dag vil gjøre at man ikke bare kommer igjennom alt selv, uten krangling og dårlig stemning. Men man sparer også penger, som man kan bruke på andre ting som er positivt og kjekt for hele familien.

Hva syns DU?

Likes

Comments

Jeg vil sammen med min svigerinne (og etterhvert flere) vise hvordan en typisk hverdag på landet er, altså som bønder, eller bondefruer. Her skal vi vise dere hvordan livet er på gård, både på godt og vondt. Med og uten filter 😂🙏🏼

Følg oss på snapchat: bondefruene

Likes

Comments

Denne uken har vi vår årlige vårferie på himmelblå, Ylvingen. Vi trives så vannvittig godt her og det er omtrent den eneste plassen jeg slapper 100% av på.

Vi har på det meste vært 10 mennesker i huset her og vi har kost oss med masse god mat, alt for mye snop, fint vær og mange fine turer og trening.

I dag har vi vært på tur ute i lyngen med bæremeis og en av hundene sammen med en venn av oss som bor her på øya. Veldig hyggelig tur og avsluttet med kaffe og kake hos henne og mannen. Makan til gjestfrie og hyggelige mennesker skal man lete lenge etter.

Vegafjella sett fra Ylvingen.

Pappa og Bir.

Likes

Comments