Jag är Smålänningen från Växjö men bor i Borås. Lite om mig är att jag är 16 fyller 17 i sommar, älskar att träna det är en viktig del av mitt liv pga att det har hjälpt mig ur tuffa situationer men även att det är så otroligt roligt och skönt att träna, kan ju inte säga så att alla tycker det men det är vad jag tycker. Jag är en väldigt självsäker kille och mitt självförtroende är alltid på topp, även om jag mår dåligt så tänker jag alltid positiv för jag ser ingen mening i att deppa över något även att det inte verkar sunt att jag är så positiv. Jag har även ADHD och kan inte säga att det hindrar mig från att vara mig själv, olika personer i mitt liv har tyckt att jag är jobbig och är väldigt irriterande på grund av hur jag är som person. Det är inte ADHD:ns fel att jag beter mig som jag gör för nån gång i livet måste man bara växa upp till sin ålder och bli mognare, även om jag inte kan säga att jag alltid är mogen så är jag mig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Min åsikt om filmen är att den inte fångade mitt intresse. Den handlade om utseende och att man inte dög om man såg ut på ett annat sätt. Min egna uppfattning om musikvideon är att plastkirurgi är onödigt för att man ska inte ändra på sitt utseende för en annan människa.


I alla relationer så anpassar man sig för sin partner i olika utsträckningar, en del ändrar på sitt utseende och andra jobbar med sina inre brister så att partnern ska älska en mer. Det betyder inte att förhållandet inte kommer att ta slut, partnern ska älska en för vem man är och man ska inte behöva ändra på sig för sin älskades skull, partnern ska älska en för vem man är och inte för personens yttre egenskaper. Man kan se en tydlig koppling i musikvideon där kvinnan ändrar på sitt yttre för att hennes livskamrats skull så att han ska älska henne mer. Efter själva operationen så märker man att partner inte är nöjd med resultatet och går till en annan kvinna som ser ut som hon såg ut från början.

Likes

Comments