Just det! Jag klippte av håret förra veckan. Ställde mig framför spegeln och sa "nä, nu klipper vi av skiten, kan du hämta en sax" till min bror. Som sagt, lite impulsiv. Har funderat på att bara gå till frissan och färga det brunt men nä, blont passar mig bättre om jag får välja. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Imorgon ska jag provjobba på restaurang Viktoria i Kungsträdgården, ska bli riktigt nice. Men idag är det fredag, vilket betyder helg. Skönt. Fast jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på denna dag. Fallow the flow helt enkelt, oklara dagar är oftast dom som visar sig vara dom bästa. 

Fick bli en bild på Johnny & Kate. 

Må gott.

Likes

Comments


Idag var det sista dagen för mig i Göteborg på ett tag. Nu är det dags för Stockholm och jag är sjukt förväntansfull på vad huvudstaden har att ge. Det känns, bra, dåligt, jätte spännande men även deppigt att lämna Göteborg. Kommer sakna alla fina som finns här nere som står mig nära om hjärtat. Men ska samtidigt bli jätte roligt att testa något nytt och få umgås mer med min pappa och bror som bor där. 

My top one möte upp mig två timmar innan mitt tåg gick, damen på första bilden alltså. Vi satte oss på en bänk med varsin pressbyrånkaffe och pratade på som vanligt. Vi bestämde att hon ska dra en roadtrip till Stockholm då Lights är, den 7 november.
Var faktiskt svårare en vad jag trodde att säga hejdå till henne och alla andra, men även själva staden. Göteborg är min trygghet. 

Iallafall, nu sitter jag på tåget upp till Stockholm. Det är någon ledning som har gått sönder så vi sitter fast i Skövde vilket gör att resan kommer ta ytligare två timmar extra. Mycket trevligt. Hoppas vi börjar rulla snart igen. 

Likes

Comments


Bilder från igår, när jag och Philip satt i Vasa och hängde loss.

Likes

Comments


Äntligen träffade jag min Mickis igår. Har inte träffat den här tjejen på tre månader! Pratade på där ett bra tag om allt som har hänt. Kan ju bara säga att hon är för ball den bruden.

Sen jobb, här i Göteborg jobbar jag på Hard Rock Café. Ska ha mitt sista pass idag eftersom jag flyttar till Stockholm på måndag. Sjukt tråkigt att lämna stället, personalen är ju för grym.

Likes

Comments1. Jag älskar att måla. 

2. Utseendemässigt så föredrar jag hellre en bredaxlad, lång, lite halv spinkig kille före killen med den typiska drömkroppen.

3. Jag inbillar mig ibland att folk inte tycker om mig.

4. Jag har fyllt ut mina läppar.

5. Jag är oftast extremt glad.

6. Jag tycker inte om när folk kallar mig Sannis.

7. Mobbning och utfrysning är något utav det värsta jag vet.

8. Jag ÄLSKAR katter, alla mina vänner säger att jag kommer bli en riktig kattlady när jag blir gammal.

9. Min mormor är en utav mina bästa vänner.

10. Jag bryr mig mer än vad folk oftast tror/vad jag visar.

11. Jag älskar att sjunga och har gått hos en sångcoach sen jag var liten, men tappade bort mig på scen och har därför världens scenskräck. Efter det la jag av med sången. 

12. Jag led av tvångstankar när jag var yngre och kan än idag träffa på dom.

13. Jag är intresserad av egyptisk mytologi.

14. Jag kan vara väldigt impulsiv, kan ibland ångra saker jag har sagt/gjort efter jag fått tänka ett varv.

15. Jag älskar min humor, tror dock att andra kan tycka den är lite mycket ibland eller så förstår dom helt enkelt inte. 

16. Jag har svårt för fega människor. (Som inte vågar stå upp för vad som är rätt och fel)

17. Jag har alltid ca 6-7 hårprodukter i mitt hår.

18. Jag vet inte varför men jag tycker inte killar ska ha hår på bröstet.

19. Jag har väldigt lätt för att säga vad jag tycker men en aning svårare att säga vad jag verkligen känner.

20. Jag pratar med mig själv ibland. I spegeln, framför datorn, aa lite överallt.

21. Jag heter egentligen Parmenfälth (pappas efternamn) i efternamn och Lundberg (mammas efternamn) i mellan namn. Men det var aaaaaaldrig någon som kunde uttala det rätt så jag började använda Lundberg som mitt efternamn istället.

22. Min mamma är den coolaste personen jag vet.

23. Jag har två piercingar i naveln, en över och en under.

24. Jag tycker inte om att vara med på kort om någon annan än jag själv tar dom.

25. Jag skulle kunna leva på kladdkaka med vaniljglass om det var så. 

Likes

Comments


Har suttit med jobbgrejer hela dagen idag. Det är ju så att jag nästa vecka åker upp till Stockholm för att testa på hur det är att jobba i huvudstaden. Har letat jobb nu under några dagar. Förmodligen är det klart imorgon så jag kan boka min tågbiljett upp.

Kul att testa på något nytt. En aning spänd av att komma till ett nytt ställe dock, kan inte Stockholm över huvudtaget. Jämförelse med lilla Göteborg så är det så mycket större. Tror det kommer bli grymt. 


Likes

Comments