Det känns som om jag springer och springer men aldrig hinner med tåget. Jag vågar inte blinka för jag är rädd för att missa något storslaget. En möjlighet, ett avgörande beslut.

Därför älskar jag natten när min del av världen står alldeles stilla, jag kan komma ifatt när alla sover, i min egna takt utan att känna stress. Jag älskar natten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2017 is upon us. Mitt år ska handla om självutveckling i alla aspekter. Hur man blir en lyckligare månniska. Det tog mig flera år men nu vet jag vad svaret på den frågan är för mig. Jag måste våga ta plats, våga visa mig, sluta tänka på vad andra tycker och framförallt sluta ta allting på så stort allvar.

Nyckelord för lycka

POSITIVA TANKAR
SE VÄRDET I DIN EGNA UTVECKLING
DU ÄR DIN ENDA KONKURENT I SLUTÄNDAN
DIN FAMILJ OCH DINA VÄNNER ÄR DE DU BORDE ANSTRÄNGA DIG FÖR, INTE ALLA ANDRA.


DU ÄR SÅ JÄVLA BRA MINIMERA ALDRIG DIG SJÄLV!

Likes

Comments

Jag är så kluven. En del av mig drömmer om en stilla tillvaro fylld av kärlek och omgiven av natur, med en liten familj,i ett vackert litet hus vis stranden.

Andra hälften av mig drömmer om äventyr och ett liv i ständig rörelse med nya mål att erövra. Dansa eller skådespela på stora scener och träffa nya inspirerande människor varje dag.

När hittar jag min egna perfekta cocktail av salt och sött..

Likes

Comments

2016 blev ett år med djupa dalar och de högsta bergstopparna jag någonsin varit med om. Särskillt det senare halvåret som har varit helt och fullt i dansens tecken. Jag varit på så många oväntade resor både fysiskt och mentalt. Från scotlad till Tyskland för att sedan runda av i Kina. Jag har stått på så många scener och varit så nervös och frågat mig själv " varför utsätter du dig för det här, VARFÖR???" 100 gånger om. I slutändan var det det dock det hela värt och den erfarenheten jag har fått på den korta tiden är jag evigt tacksam för. Jag börjar hitta mig själv inom dansen, och om jag fick bestämma skulle jag dansa dag och natt och resa världen runt. Denna sport som har varit en blessing och en förbannelse på samma gång pågrund av tvivel och hjärnspöken börjar nu bli helt och fullt min källa till lycka. Tack 2016 för dina hårttjänta lärdomar.


I kina deltog vi i den internationella dansfestivalen representativa för Sverige och även om det var en av de grymmare upplevelser jag har varit med om, skulle jag nog aldrig åka dit på frivillig turistsemester. Det var roligt med all uppmärksamhet vi fick för att vi minst sagt stack ut. Men aldrig har jag andats och ätit med sådan tacksamhet som när vi var tillbaka i Sverige.

Tyskland föll jag för vid första ögonkastet, och eftersom det var myssemester med pojkvännen hann jag njuta av allt på ett helt annat sätt.

Likes

Comments

Wow den här bloggen har varit död länge. Det var ett rent tillfälle att jag påmindes om den. Det är lite av en chock att läsa sina gamla inlägg och se hur drastiskt livet har förändrats. Hur många toppar och dalar man har gått igenom. Efter en av de tuffaste tiderna hittills i mitt liv med depressioner, panikångest och stress, men även en av de mest betydande perioderna i mitt liv för personlig utveckling. Jag har klarat så mycket jag aldrig trodde var möjligt, och nu Äntligen känner jag att jag är påväg uppåt, det enda som fattas nu är den där sista förändringen jag alltid har velat göra...

Likes

Comments

laddar inför mitt soma pass med lite sunny pics från crete, soma är fantastiskt, har ni inte testat det så tycker jag verkligen att det är på tiden. Det har allt, styrka, rörlighet, power. Jag blir aldrig så svettig som på soma.
Likes

Comments

att ta en paus från vardagen var nog det bästa jag har gjort på länge, kreta var över alla förväntningar,naturmässigt, hotellet, stränderna. Att vara i paradiset för en stund lockade fram så många förträngda myskänslor, kände mig till och med extra extra kär, och det trodde jag inte var möjligt.Likes

Comments

Idag har varit en sån där tuff, jobbig dag. Jag har känt mig så besviken på mig själv och på allt jag inte är. Intalat mig själv att jag inte förtjänar allt jag har uppnått. Min motsägande mantra är dock att dagar som denna är till för att övervinna, dom är till för att allting ska vara värt mödan i slutändan, jag hoppas, jag tror. Med min tekopp och mina djungelvrål och en ny dag imorgon kan det ju bara gå uppåt.

Likes

Comments

So ....jag har fallit hårt och skoningslöst för den mest bedårande serien med de mest bedårande skådespelarna, huvudkaraktären är en självklar favorit named "Lee Pace"

It's practically like this.....
I Wanna be Neds associate piemaker so badly, and live in this world where every color is just a tad richer and everyone speaks in this beautiful, clever, tongue twisting way....

Pushing daises -----> check it out, du kommer aldrig känna dig så kramgo som efter ett par avsnitt med the piemaker och Chuck.Likes

Comments