Innan vi stänger bloggen så ville Emmaliv ta reda på sin sista göstblogg. Här kommer den:


Hej
Nu är det mitt sista inlägg här och även typ ett av de sista för bloggen😪 Men det har hänt mycket sen jag skrev senast! Vi har köpt en ponny till exempel! Han heter Red Fire och är skäck. Han är en D ponny och är lika snäll som Hugo! Han ska jag ha när jag ska tävla i framtiden. Om ni vill följa det 👉 www.nouw.com/emmaliv! Men jag tycker att det är jättetråkigt att SLJ slutar men jag önskar all lycka till de som startar egna bloggar nu från denna blogg! <3 ❤💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

http://sarabengtson.blogg.se/​

​Min nya blogg!

/Sara

Likes

Comments

Nu har vi alla tagit beslutet att sluta med SLJ och blogga själva ist. Vi har haft jätteroligt här med er och med varandra men vi har nu valt att gå vidare själva. Vi hoppas ni förstår och vi kommer kanske lägga ut våra nya bloggar här när vi fått iordning dem, så stanna kvar lite till här.

Tack för allt vi älskar er 💞
/SLJ

  • 353 Readers

Likes

Comments

På lördag är det den andra div 111 tävlingen för laget som vi alla ska iväg på. Förra gången kom vi ju 2:a och vi var helt överrumplade allihopa, så man kan ju alltid hoppas att det kommer gå bra på lördag med men det viktigaste är ju att vi har roligt placeringar är bara ett plus :)

Iaf så har jag lagt upp en liten plan inför lördag och såhär ser den ut:

Onsdag (idag): rida ut, travvolten

Torsdag: hoppträning

Fredag: lätt trimm inför lördag

Sen så har jag även Yngve idag och han ska skrittas en sväng, så jag får se vem jag börjar att rida.

Kram Sara


Likes

Comments

När man har lite mindre roligt i skolan längtar jag lätt till helgen! Det är ju en av de sakerna som gör att man orkar med skoldagarna haha. På lördag ska vi som sagt åka till Arvika för att laget ska rida andra omgången av Div III.

När vi kommer tillbaka till stallet är tanken att konditionsträna Calle, och sedan hem för att ta det lugnt en liten stund.

Sen på kvällen är det 20-års fest för Oda! Present fixad, men kan ju inte skriva här vad det är 😉

Nu ska jag överleva skoldagen 😁

/JennieLikes

Comments

Idag har jag mest tagit det lugnt och varit på stan. För imorgon är det fullrulle. Ska rida Elvy och ferran. Även jobba!

Men idag, idag övervägde jag mellan att rida i pausen och att rida på travvolten trots vädret. Linnea övertalade mig dock till att vi skulle rida på travvolten, och så blev det. Gick jättebra och Elvy gjorde inga dumheter, den lilla godingen. Dock blev hon väldigt rädd när en groda hoppade in i benet på henne, sen tror jag Linnéas lilla skrik hjälpte till med reaktionen haha. Men men, förutom det gick det super bra!

Nu ska jag dricka te och gräva ner mig i sängen då jag inte vill bli sjuk nu då det är en rolig helg som väntar!

Likes

Comments

Rubriken lyder, frukt är rena rama drömgodiset. Sofia och jag cyklade till stan och såg först på 7D bio en skräck film som inte var så läskig som jag trodde, och sedan på hemvägen gick vi in på hemköp och köpte med en melon och en mango som vi tärnade när vi kom hem och nu sitter vi här och har det mysigt och gott med frukt och regn utanför fönstret. Det finns inget mysigare än att kura ner sig i soffan med en varm filt och något gott att äta, love it.
Spicey har sin vilo och pappadag som vanligt på tisdagar och Sara har sin va med kompisar och plugga dag. Vi har franska glosor och några checkpoints men inte så mycket mer så det är gött.
Ha en fortsatt bra dag i regnet!
/Sara


Likes

Comments

Haha, jag visste väl det. Tänkte ju egentligen åka till stallet och rida galoppspång mellan bommar, men med tanke på att det ösregnar ute kommer paddocken att bli lera. Den är så torr vid bra väder, så att lite regn är bara bra. Men när det har regnat hela natten och nu hela dagen blir det oftast bara lera 😔 Tyvärr får vi inte ha markarbete i pausen i ridhuset eftersom så många rider då.

Pappa ville ta hand om hästarna (han vill men erkänner det aldrig 😍), så Calle får gå promenad idag. Oda red ju ändå igår, så två dagars återhämtning gör inget. Bara han får röra på sig idag är det lugnt. Då kommer jag iallafall rida imorgon. Så nu blir planen såhär iallafall 😃

Onsdag- Dressyr. Vet inte om jag rider inne eller ute.

Torsdag- Hoppträning

Fredag- Jogga 

Lördag- Konditionsträning travvolten

Söndag- Skritt ute på hårt underlag

Sen är det ju ny vecka, vecka 20.

Måndag- NU är det äntligen dressyr och markarbete iallafall! Upphöjda travbommar och variera galoppsprång mellan 2 bommar på marken.

Tisdag- Vila

Onsdag- Hoppas på trim för Ulle. Ska kolla om det passar 😃

Torsdag- Åker vi till Falun!

Antagligen kommer planeringen att ändras igen. Jag får så dåligt samvete om jag inte rider, men det var som mamma sa förut. Att om han skulle bli skadad kanske han måste vila flera månader, och han skulle ju överleva det.

Och två dagars skrittåterhämtning efter en lång tävlingsdag i lördags kanske bara är bra för att inte riskera överanträngning 😊

Nu hoppas jag på KMTI ikväll istället. Orkar inte sitta still hela kvällen med massa plugg, så jag och mamma åker nog en sväng dit och tränar istället 😍

www.kmti.se


Likes

Comments

Ibland sätter jag för höga krav på mig själv, eller ja ofta faktiskt.

Istället för att sätta orimliga krav ska jag sätta realistiska. Det går inte alltid som man tänkt sig, och det är nog bara att vänja sig vid det. Men ändå kan man försöka sätta ett mål och hålla det.

Alltså det ska bli så spännande att äntligen få debutera 120. Jag har velat gjort det med förra ponnyn, men det blev aldrig av. Undrar om jag rider bättre än en lägre klass. Kommer jag få till 100% fokus och bra känsla?

Målet för iår är att komma igång med 120 och tävla det så många gånger som möjligt. 130 får vänta till nästa sommar tror jag 😊

Jag vill verkligen hitta balansen när jag rider Calle. Alltså att kunna jobba ihop honom så att jag inte behöver tänka så mycket fram hela tiden, utan mer vänta på hindret utan att tappa galoppen. Måste berätta om Robin som red honom innan jag köpte honom. Så som han rider Calle är något jag ser upp till, helt klart. Om 1-2 år kanske. Då vill jag rida honom så. Iallfall bättre och bättre än vad jag gör nu.

Vill ni se rundan från Kumla förresten?


Likes

Comments