Fett sen uppdatering å sitter inte alls på flyget hem, men here goes.

Så då var man på väg ”hem” igen. Mycket blandade känslor och tankar som snurrar i skallen.

Har i alla fall haft det grymt bra, förutom när Jay ”visste” var vi skulle fast hon inte hade någon aning och vi irrade omkring i Shoreditch i en timme innan vi gav upp the Moroccan Medina vi var supposed to go to och gick till någon jävla free range chicken place och jag åt någon halvtorr kyckling med skitäcklig sås och drack en tråkig jävla drink. Sen åkte jag tillbaka till mitt fotsvettsluktande hostel för jag var helt dödens död då jag endast sovit två timmar. Och hade det inte varit för att jag var så trött är det mycket möjligt att doften från 7 svettiga karlar hade knockat mig.
Dagen efter vaknade jag och hittade en bajskorv i toaletten. Det var inte heller så kul.

Och dagen efter att jag och Nina var ute var inte heller så kul. Men den här gången vaknade jag åtminstone inte upp på sjukhus, utan har på någon vänster lyckats ta mig hem och dessutom lagt mig i rätt säng. HUR jag har tagit mig dit är dock fortfarande ett mysterium. En typical Nina and Malin night out alltså.

Men förutom dom incidenterna har jag haft det grymt. Ätit som en häst, träffat vänner jag inte träffat på hundra år och spenderat alldeles för mycket jävla tid på Primark trots att jag egentligen inte ens har velat gå dit.

Men nu sitter jag här på planet hem och brottas med alla mina känslor och tankar som snurrar. Hatar att landa på Arlanda, får ingen komma hem känsla eller att det är skönt att vara hemma. Klart att det ska bli skönt att få komma hem till sin egna lägenhet, men det är ju mest för att man slipper dela ett jävla dvärgrum med åtta andra och för att man kan få gå på toa i lugn och ro och ta en dusch utan att behöva ta med sig femhundra grejjer samt sätta på sig rena kläder lite halvblöt för att man måste byta om i duschbåset.


Som sagt, är redan hemma och har varit hemma ett par dagar, men det vart lite mycket i livet och känslomässigt när jag kom hem så jag hann/orkade aldrig uppdatera. Beställde hem en pizza och typ grinade en skvätt och sen har jag väl egentligen inte gjort så mycket mer. Alltså jag har inte ätit pizza och grinat i tre dagar, jag har bara inte gjort så mycket överhuvudtaget.
Förutom att tänka då, för det gör jag konstant. No rest for the wicked.

Men nu är jag på jobbet å ska försöka sova för jag ska upp tidigt imorgon och fortsätta tänka på allt och inget, nödvändigt och onödigt.

Gonatt!

Hej puss hej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

And I ain’t talking about no fecking useless piece of shit man.

Staden i mitt hjärta, staden som är mitt andra hem, staden där jag provade att flyga på egna vingar för första gången själv, staden jag alltid saknar. London, London i mitt hjärta.
I snart 7 år har jag grubblat på om jag ska flytta tillbaka eller inte. Det är väl egentligen tecken nog på att det kanske är så att jag borde ta mig i kragen och ge det en till chans. Boende kommer inte att vara problem, och inte jobb heller verkar det som. Så vad håller mig tillbaka?

Jag tror att det är tryggheten, tryggheten att veta var man ska vända sig när saker skiter sig.

Men å andra sidan får man väl för fan skaffa sig trygghet där också.

Jag ska nog fan kanske ge det en chans till ändå.

För helt ärligt så har jag inget som håller mig kvar här. Jag har inget fast jobb, mitt kontrakt på lägenheten går ut nästa år och då är jag bostadslös, jag bara gnäller och är trött på alla jävla svennebananer 24/7 ( jag själv inkluderad) och jag gör absolut ingenting. De flesta polarna har barn och typ stadgade liv och jag bara jönsar omkring.

Nu får det fan vara nog.

Nu ska jag försöka sova med mina en miljon tankar i huvvet.Dagens slutsatser

Jag är förvirrad

Pannkaka med sylt och grädde är gott

Jag är fortfarande rund för jag har ej vart på gymmet

Ozzy för en massa jävla oljud hela jävla tiden

Hej puss hej

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Oj oj oj vad jag jag känner att det börjar bli dags att avlägsna sig från Svedala igen. Varenda fiber i min kropp skriker efter nya äventyr och upplevelser. Skriker efter att få vara mig själv utan Sveriges alla begränsningar på vem man får vara och vad man ”egentligen borde” göra. Jag kan inte hjälpa det men ibland när jag tittar på folk och ser hur dom verkar vara nöjda med att förmodligen gå till samma jobb i resten av livet och leva med sina män/fruar och barn i villor/radhus/lägenheter i landet Mellanmjölk så får jag lite panikångestattack i själen.

Inte för att det egentligen är något fel på det livet, men jag vet inte om JAG hade fixat det. En sida av mig är lockad av det, men så köper jag en Vagabond tidning och helt plötsligt så vill jag bara sälja allt jag äger och har och typ dra till Bhutan och pröjsa 250 dollar om dagen bara för att vara i landet ( tydligen ingick dock mat,boende och privat chaufför om jag inte minns fel, vilket är mycket möjligt att jag gör), sandsurfa i Peru, åka till Japan och kolla på Mount Fuji, åka till Ha Long Bay och bo på homestay i Sapa i Vietnam, åka till New Zealand och kolla på valar, ligga i en hammock på Rarotonga, dricka Guarana och käka pastel i Brasilien, snorkla med sköldpaddor på Galapagos, jobba på en vingård i Argentina, åka flodbåt från Colombia till Brasilien på Amazonas floden och förhoppningsvis se rosa delfiner och inte få Dengue feber. Jag vill helt enkelt och åka överallt och det bara kliar i hela kroppen för jag vill åka NU,NU,NU!!

Men ett par månader till bara så har jag förhoppningsvis sparat ihop tillräckligt med pengar för att packa en väska och resa bort indefinitely. Hur jag ska försörja mig på resande fot har jag inte kommit fram till än, men jag vet att det finns många hemsidor som till exempel workaway.info där man kan hitta arbete i utbyte mot till exempel mat och boende. Plus att jag kommer ha sparade pengar. Drömmen hade varit att kunna försörja sig på bloggande, men jag vet inte om jag har disciplinen eller om jag skriver tillräckligt bra. Men jag får väl banka vidare på tangentbordet och se vart det för mig.


Nu ska jag typ lägga mig på soffan och vänta på att farsan hämtar upp mig innan vi drar iväg och käkar indiskt.


Dagens slutsatser

Kärlek är inte för mig

Mat är gott och jag är tjock

Måste fortsätta rensa ut hemma

Det är tråkigt att dammsuga

Alkohol i måttliga mängder är bra och det är jävligt jobbigt när man heter Malin och inte kan dricka måttliga mängder


Hej Puss Hej

Likes

Comments

Det var inte så majsigt att gå till jobbet imorse kan jag tala om. För det var ju inte som att jag lyckades somna överhuvudtaget igår. Dessutom kunde jag inte sitta på min vanliga plats eftersom att det är en till ny tjej som håller på att lära upp sig och hon satt redan där när jag kom. Vilket fuckade upp min adhd-tvångssyndrom-måste göra-som-jag-alltid-gör hjärna. Plus att jag fick sitta i ett jävla skämshörn å inte ha någon att prata med. Har tuggat dextrosol som det vore manna från himlen samt bälgat i mig kaffe som om det inte fanns en morgondag för att hålla mig vaken idag.

Kom hem, väntade på att farsan skulle hämta mig så att vi kunde åka till farmor och käka middag. Lade mig på sängen och hann däcka i typ fem mimuter innan det var dags att dra.

Kom hem till farmor, åt som en jävla häst, vart kallad ”rund” ( du säger rund men jag vet att du menar fet), farsan hade tagit soffan så jag lade mig på golvet å däckade som en jävla narkoleptiker.

Nu är jag i alla fall hemma och har tagit en sömntablett och inväntar dimman.


Dagens slutsatser:

Trött på att vara en fläskpadda och bli kallad ”rund” av farmödrar så ska börja gå på gymmet igen.
Jag har fortfarande ont i skallen.Gonatt!

Likes

Comments

En timme fick jag sova innan jag vaknade och inte kunde somna om. I tre timmar har jag legat och vridit och vänt på mig och tänkt på all möjlig onödig skit som jag absolut inte behöver tänka på klockan jävla 03.41 på morgonen. Tänkt så pass mycket att jag lyckats bli arg och som i sin tur ledde till att jag klippte sönder ett kort som en gång betydde något samt skickat ett fult jävla mobilskal i soporna som även det betydde något men fan inte gör det längre och egentligen aldrig gjorde det när jag fanimej tänker efter.
Ont i min arma skalle har jag också efter att ha gått in med skallen före rätt in i en topplucka på en lastbil efter att ha lämnat en bur på jobbet. Smällde i så satana hårt att jag började tjuta av rena chocken, samt smärtan för det gjorde fan så ont. Och en bula fick jag också. Tur man är en tjockskalle.

Slutsats av dagen

Jag har ont i huvvet
Min lägenhet är kaos
Jag är i stort behov av sömn
Efter allt för mycket funderingar har jag kommit fram till att det ej går att lita på någon, speciellt inte män
Resa är livet
Katter är psykopater


Dags för denna idiot att göra ett nytt försök till att sova med tanke på att undertecknad ska upp och jobba om cirkus 3 timmar.

Xoxo

Bild på psykopat katt

Likes

Comments

So this is the end of the year 2017, and this year has had it’s fair share of fucking assholes and shitty days. But it has also had a bunch of lovely people and fucking fantastic days that far outweighs the bad experiences. This year I’ve become richer in friends and memories and to be fair also a couple of extra kilos, unfortunately. But those extra kilos was definitely worth it all the way, just thinking about all that Khao soi, mango sticky rice, the Rock me Burgers in Chiang Mai and that yummie cronut in Kuala Lumpur, I wouldn’t wanna have it any other way!

In 2018 I’m gonna continue focusing on myself and what is best for ME, to challenge myself and do the things that I want to do without limiting myself because of fear of doing things on my own. I will keep travelling, making new friends and memories and I will work towards balance in my life, acceptance of myself,my potty mouth and my spare fat for colder days.

Fingers crossed that 2018 brings more happiness, adventures, self love and everything else that ia worth having in life!

New years resolutions for 2018:

Like eveyone else I will try to bring my fat ass to the gym more often so I can enjoy all the fatty good stuff without a bad conscience.

Stop fucking hoarding, let go of things from the past, both mentally and physically. Embrace the minimalist lifestyle, because things are not more important than memories. Living out of a backpack for five months helped me realise I don’t actually need that much. But I also love shopping, so it’s kind of an inner struggle.

Be kinder. To myself and to others. Don’t have me confused though. I’ll still swear and call you a cunt, but I’ll do it with love!

Take that writers course I’ve been wanting to take for years now.Because I’m a basic bitch like the rest of all you fuckeroos I’ve done my own #bestnine2017

1. On my own I went to see the Petronas Towers in Kuala Lumpur, and it was a challenge because even if I travel a lot, and travel by myself, usually you meet people on the way that you can do things with, but I hadn’t managed to meet anyone in Kuala Lumpur yet so I just had to do it on my own. And I did! The fact that I literally spent 3 minutes looking at Petronas towers and 3 hrs in the shopping mall right next to it is another story.

2. In a tuk tuk with my friend Carol who I met on the bus from Krabi to Koh Lanta and had an absolutely amazing time talking about everything and nothing with in Koh Lanta, she’s also spectacular at driving a scooter with a slightly overweight swedish bastard on the back. And Anthony of course, my crazy Kiwi friend Eeenntheeennnyyy, who I travelled with for three weeks ( I can’t believe it was only for three weeks, feels like a lot longer) and had a fucking blast with, whenever I feel a bit low I’ll just say something out loud in a Kiwi accent and I’ll immediately feel better.

3. Going to Chiang Mai, and Sankamphaeng is one of the best things I’ve done in my life. I have never kicked a bag, had boxing gloves on or wore shin pads before. And yes I’m a lazy bastard and my level of commitment compared to all the other fantastic muay thai king and queens was about 0,04. But that was enough for me and I really enjoyed it, despite being called a fat banana with a red face and repeatedly being punched in the belly. I can’t thank Nicke and Ood enough for everything and for welcoming me the way they did
.

4. Oh my, these two fuckers. I can count on one hand the amount of people I’ve met who has managed to make me really happy but at the same time so fucking angry I could punch them in the face. These two managed to do just that. I kept being shouted at ( Richard) being called retarded ( Richard and Niko ), being left behind in Chiang Mai seeing him leave on the back of a song thaew after an argument about where to eat ( Niko ), had the star wars Darth Vader tune sung because of my apparent marching when walking around, being told I sneeze to loud and lots more. I could basically do nothing right. But still in the end of the day we ended up having tea in my room ( where to be honest the abuse continued). But it’s all memories and I’m happy I got to spend my fantastic two months in Sankamphaeng with you and all the rest of the absolutely fantastic, crazy one of a kind people I met and hung out with that I liked and didn’t want to punch!

5. THESE GIRLS!!!! How I love them after just spending two wecekends with them! What a bunch of bloody amazeballs girls! My lovely Hanna decided to get married and to send her off we all met up for a hen do in London, never met the rest of the girls before, but when the weekend was over I felt that it wasn’t just Hanna’s friends anymore, they became my friends as well. They even put up with me when I was a moody fucking cow during the bloody treasure hunt! And to see Hanna and Andy finally say I do was one of my favourite moments of 2017. I really do not wish anything but the best for this friend of mine, who has literally come running to be by my side when I needed it. Ten years ago we embarked on a massive adventure of moving to another country together despite never having met each other before, and I’m so glad we did and that you were the one I decided to stalk!

6. I went to Krabi and took the opportunity to go for my first dive, something I’ve always wanted to do since discovering the beauty of snorkelling. And if you have a spastic stepbrother who besides being spastic is also a dive instructor, you really have no excuse to not do it. So I did. I was probably mostly flailing around and being nibbled on by a fish who mistook me for a whale ( easy mistake to make), not sure I’ll go for a certificate considering my absolute terror of sharks ( who I btw snorkelled with in Koh Tao, and it was bloody seven of them and I nearly shat my pants and swam like I never swam before to get to land).

7. Getting up early in the morning and then spending the rest of the day sightseeing the massive temples of Angkor Wat with my new found friends I made while crossing the border to Cambodia and our happy, crazy guide Mao who told us about the history of the temples and took loads of crazy pictures of us. Ended that day with falling asleep in a massage parlour while having a foot massage.

8. Koh Rong Samloem, the Island of my dreams, but it wouldn’t have been the same without the people.I don’t think I’ve been more content with myself and accepted for who I was, as during the time I spent with Lele and Peblito and everyone else. Having happy brownies, hiking through water and jungle, running from the rain and stumbling on my flip flops in a puddle of water, playing card games and just enjoying life and the company of new friends who feel like old friends. Showering with a hose and a bucket, having kids, chickens, cats and dogs literally everywhere was also things that made my stay what it was.

9. Hardest one to write. Pip, my little cat. I might seem like a tough cookie, but I’m really not. I still cry because I miss her and feel like I didn’t do enough for her, or tried hard enough to find her when she went missing. And now I have to stop because the waterworks are about to go off, and I’m on the tube on my way to work so don’t really feel like crying my eyes out like a fucking muppet.May you all have a fantastic New Years Eve wherever in the world you are and whatever you might be doing, and to old and new friends, thanks for fantastic memories, happy times, words of wisdom and just being who you are and coming into my life!

HAPPYY NEW 2018!!!

Likes

Comments

Idag har jag haft en sån där dag när man vaknar med hopp och gradvis under dagen inser att man hade helt jävla fel när man vaknade på morgonen.

Har för tillfället en underbar blandning av PMS och grov nikotinbrist i och med mitt relativt nya beslut att sluta röka.

Skulle ringa min psykiatrimottagning för att förnya mitt recept på mina antidepressiva då jag igår på apoteket insåg att jag inte hade några fler uttag och endast har två tabletter kvar. Redan innan jag ringde kände jag på mig att " ja det här kan nog gå åt helvete det här med". Vilket det mer eller mindre gjorde.


Trodde väl att jag någonstans på vägen kanske skulle få en läkare då jag faktiskt petar i mig X antal tabletter i olika mängd men åtminstone en sort dagligen, och att de tabletterna, hör och häpna, kommer ta slut och jag då kommer behöva ett nytt recept. Men så var icke fallet. Har tydligen ingen läkare så kvinnan jag pratade i telefon med skulle skriva ett medellande till psykolog kvinnan som jag pratade med sist för att se om det gick att lösa. När jag frågade när jag kunde få svar på om/när jag skulle få medicin så fick jag till svar att de hör av sig om det skulle vara något annars kan jag gå på apoteket och hämta ut medicinen.  Jaha men vad bra! Men när hör ni av er, så att jag vet om jag måste lösa det på annat sätt? Det är liksom Jul allt kommer att vara STÄNGT så det hade varit bra att veta. Och någonstans där så brast det och jag började stortjuta och kvinnan vart alldeles förskräckt och sa att det skulle lösa sig.

Men jag orkar bara inte med allt jävla strul med psykiatrin ibland. Jag skiter i dom där jävla tabletterna, nu mår jag helt okej och känner väl kanske att jag egentligen inte vill äta dom längre. Men det är bara själva grejjen att man ska behöva fucking kämpa hela jävla tiden, och hur fan ska man orka kämpa när man är helt trasig i pallet liksom?

Efter det så fortsatte det bara. Tappade hoppet om mänsklighetem och började hata allt och alla och lade mig i sängen och glodde på luren. Tog till slut tag i mig själv och skulle gå ner till förrådet för att hämta en nätverkskabel för att koppla datorn till uttaget för att försöka lista ut om det är fel på mediaboxen eller routern i mitt hem. Ja för att förutom att livet lever rövare med mig så funkar inte mitt wifi i lägenheten som det ska och jag är på väg att skicka routerjäveln genom fönstret cirka 15 gånger per dag. Sagt och gjort gick ner till förrådet och möts av en stark doft av pundare och ett uppbrutet förråd där dom har snott min teve, min dvd spelare och förmodligen några dvd-filmer också. JÄVLA FUCKINg HOR SVIN.

Teven var skitsamma för den var gammal och funkade ändå inte riktigt ordentligt, däremot är jag upprörs över dvd-spelaren och filmerna. Ja jag vet att jag är en dinosaurie, men vafan jag tänker inte gå ovh köpa en ny dvd-spelare, och jag vill ändå ha en så jag kan titta på mina filmer. Och att horungarna snodde mina filmer gör mig riktigt förbannad. Jag har för fan släpat dom runt halva London och sen hem till Sverige. Jävla as. Måste sluta skriva om det för jag blir bara arg igen.

Ska fortsätta glo GIRLS på datorn nu eftersom att wifi slutade fungera så kan ej chromecasta till tevejäveln längre.

kompis det går bra nu.Likes

Comments

Här sitter jag och känner mig nöjd med livet. Fan vilken bra dag.

Tan gick precis bredvid och gav mig en ordentlig kram och frågade "are you ok Queen Marlin?" Och det kändes bra i det gamla hippie hjärtat.

Likes

Comments

Fyfan vad bra jag mår!! Jag älskar den här ön, maten är grym, människorna är grymma, stränderna är helt jävla fantastiska och havet ännu bättre! Å dom som jag reser med nu är helt fantastiska dom också! Pablo fick "jobb" på ett hostel här så jag och Lele bor där nu, och jag gillar det även fast det egentligen är helt ruttet och inte på stranden. Men fyra dollar per natt och grymt sällskap makes up for a lot!

Igår bestämde vi oss för att prova en superhappy "brownie", och det var en upplevelse. Vi alla fick efter ett litet tag lite munchies så vi bestämde att vi skulle gå till stället som ligger typ precis bredvid där dom gör grymt goda pizzor och turkisk mat för att käka pizza. Allt var frid och fröjd till det började pissa ner rätt in i the woodfired oven där pizzorna gjordes. Depressionens mamma när man är hög på happy brownies och har väntat på en pizzai trettio minuter som sen inte kommer! Men vi beställde in annan mat och vart snart glada igen.

Reste mig föratt gå från restaurangen och så kickade allt in och jag vart totalstenad, var tvungen att gå och lägga mig i princip så fort jag kom tillbaka till hostelet. Kl 23.00, tant Agda ute på nya äventyr. Ikväll blir det mer kortspel på hostelet och kanske en öl eller två. Och tillbaka till det turkiska haket såklart för att käka Lahmacun! Muuuums!!!

Vill inte alls komma hem till Sverige...

Likes

Comments

En helvetes bussresa från Phnom Phen och en guppig båtresa från Sihanoukville senare så är jag nu på en ö som heter Koh Rong Samloem, och än så länge är det helt jävla fantastiskt!

Phnom Penh var lite so-so, själva staden gjorde inte så mycket för själen och det började när vi kom in med bussen till Phnom Penh och det var ett helt hyde med tuk tuk gubbar som började lubba jämsides med bussen och en av dom pekade på mig som att han tjingade mig. Men vårt hostel låg bara en tio minutera promenad från bussstationen så vi bestämde att vi skulle gå. Vilket icke var uppskattat av en av tuk tuk gubbarna. Han talade klart och tydligt om för oss att vi var "fucking tourists" och att vi minsann kunde "fuck off and never come back Cambodia". Välkommen till Phnom Penh liksom.

Dagen efter vi kom så åkte vi till Tuol Sleng museumet och lärde oss mer om Kambodjas mörkare sida, efter det så åkte vi till Choeung Ek också kallat The killing fields där vi fick lära oss ännu mer om vad det kambodjanska folket fått gå genom med Pol Pot och hans khmer rogue. Fruktansvärd historia och vi fick oss nog alla en tankeställare.

Vi tyckte att en dag i Phnom Penh räckte gott och väl så dagen efter så tog vi en buss till Sihanoukville som ligger på kusten, ca 6 timmar från Phnom Penh. Och det är förmodligen den värsta bussresa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Innan vi fick gå på bussen meddelade busschauffören att aircondition var "little bit broken" och att vi var tvugna att vänta så att dom kunde fixa det. Efter en kvart fick vi gå på och aircondition funkade i ungefär tre minuter och fem sekunder innan den totalt kapsejsade. Vilket inte är optimalt på en fullpackad buss i 30 graders värme och inga fönster att öppna. Stämningen vart inte ens hätsk eftersom att alla var så utslagna av värmen. Till slut så lyckades dom få upp något fönster bak i bussen så vi fick lite härliga dammblandade vindpustar inne i bussen. Lyckan i livet, aldrig blivit så glad för att andas in fem ton grus förut.

Kom i alla fall till slut fram till Sihanoukville efter årets mardrömsresa deluxe. Träffade två killar på bussen från Bangkok som jag har rest med genom Kambodja, Leon hade redan bokat boende så jag och Leander, eller Lele som han så motvilligt nu blir kallad, hittade ett annat boende som var lite billigare. Det var lite hatkärlek till stället, det låg mitt på stranden och vi såg havet genom fönstret, men det kryllade av insekter och möss. Tacka fan för myggnät säger jag bara. Lele hittade en kackerlacka i sin väska dagen efter när han skulle packa väskan för att vi var tvungna att byta rum.
Dagen efter spenderades på stranden och jag brände mig satana perkele.

Natten är nog en av de värsta nätter jag haft än så länge på min resa. Vaknade runt två tiden av att åskan dundrade till och jag svär den måste ha varit precis ovanför för jag har aldrig hört åska så tydligt å högt i hela mitt liv förut, höll på skita ner mig så rädd vart jag. Vaknade igen runt tre tiden av att jag fått ett/flera satans hormyggbett UNDER fotjäveln och började klia som en vansinnig samtidigt som jag hör massa konstiga ljud typ i taket på bungalowen. Det lät på riktigt som att mössen höll på starta revolution och var på väg att riva hela skiten. Musjävlar. Jag hoppas att det var möss i alla fall.

Men nu är jag i alla fall i M'pei Bei på Koh Rong samloem, och hittills är dethelt jävla fantastiskt. Förmodligen så här öarna i Thailand var för 20 år sen. Inga vägar, bara jord och sand, inga bilar och wifi är inte garanterat. Ungar, hundar, kycklingar och katter överallt och jag fullkomligt älskar det. Hostelet som jag bor på är nytt och det finns inga spoltoaletter utan det är buckets som gäller och vill man ha mer tryck i duschen så fårman använda en slang. I love it!!

Nu ska jag fortsätta göra absolutely fuck all. Seee ya!

Likes

Comments