Förlåt för att det inte kom upp något under veckan, det kommer idag ❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Började träna återigen igår och om jag ska vara ärlig så kändes det så skönt. Jag orkade inte i början, jag ville liksom inte men jag visste att jag måste ovh att det kommer kännas bättre efteråt. Men om jag inte skulle träna igår så skulle jag inte tränat idag heller så jag börjar lite sakta. som sagt jag ska träna varannan dag.


En till rolig grej jag vill ta upp är att, jag kommer posta ett inlägg om mitt hårrutin inom veckan. Mitt hår är väldigt friskt så jag kanske hjälper er med min egna lilla process som jag går igenom varje dusch.

Men hade så ses vi så snabbt som möjligt:)

Likes

Comments

Hejsan, jag tänkte dela med mig av mitt super smarriga recept som är gott och hälsosamt 👌🏻.

Ingredienserna du behöver är:
2 ägg
1 banan
1 krm vaniljsocker

Topping:
Jordgubbar
Banan
Glass
Grädde

Gör såhär:
Mixa bananen till en smet och kläck i äggen. När de har blivit en bra smet tillsätt vaniljsocker och grädda på spisen under grader 5-6. När det blir bubbligt på ena sidan vänd om pannkakorna, sedan är de klara. Smaklig måltid👌🏻🍓😋

  • 9 Readers

Likes

Comments

Hejsan återigen, det har varit en väldigt hoppig dag. Jag brukar ta det lugnt på fredagar men denna fredag var inte så! Först på morgonen så hade jag nationella prov i svenska som gick sådär, vet inte hur det känns a.n.g det. Direkt efter så slutade jag skolan och jag skulle ha lektion om 2 h igen så jag gick hem. Sedan kom jag tillbaka och hade min sista lektion, där var skoldagen slut!
Sedan så träffade jag min kusin och vi åt på Max, (bara för att de så smaskigt hehe). Men därefter så gick vi hem till henne och nu 22:10 kom jag hem och jag är väldigt trött. Fredagar är väldigt energi krävande! Hoppas ni haft en bra fredag🙏💫😍

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hejsan, det här är mitt första inlägg och jag tänkte prata om träning.

Alltså på den sista tiden har jag inte haft någon aptit för att träna, jag har helt enkelt inte orkat. Men jag måste ta tag i det, jag börjar gå upp i vikt och kan knappt gå in i mina byxor längre går bara runt i mjukisar. För 1 vecka sedan så slutade jag träna och har efter det inte haft någon aptit!! Men jag måste komma igång, så på måndag den 20/3 ska jag börja med träningen återigen som innan.

Jag tänkte visa er lite av min träningsschema, jag har olika passer som jag själv har gjort, omgångarna beror på passet❤.

  • 8 Readers

Likes

Comments