Så himla besviken på min bröstoperation. Nu har det gått 8 hela månader sen jag gjorde min operation och dom ser fortfarande riktigt konstiga ut. Sen pekar bröstvårtorna ena upp och andra lite ner.
Hade varit ok om det var riktiga bröst men fixar man dom så ska dom fan vara jävligt fina. Betala 30.000+ för något halvdant är fan skandal.
Sen har jag ärren under bröstet vilket jag trodde inte skulle synas, men det gör dom! "Bara killen som se det" nej gumman. Alla i duschen på gymmet och alla på stranden. För annars måste man välja specifika badbhn. Sen gör ärren så jävla ont att jag vill gråta. Kan ha bh max en timme. Halvtimme med push up. Och jag vill kunna ha push up dygnet runt. Inte en gång i månaden en halvtimme för sen ha ont i dagar.
Så grymt ledsen. Känns som om jag håller på att börja gråta.

Hade jag vetat allt detta innan? Då hade jag varit nöjd med mina olika stora bröst. Utan tvekan. Hade jag inte fixat brösten hade jag kunnat köpa en lägenhet med fyra rum. Så jävla inte värt det.
Önskar jag gjorde hos någon annan och genom armhålan. Och gjort mycket större och rundare. Mina är så jävla fula. Vänner och familj säger att dom är fina. Men det är jag som ska vara nöjd.
Önskar jag kunde spola tillbaka tiden.

Så funderar du själv? Gör inte under bröstet!! Och stå på dig, vill du ha plastiga bröst ska du fan få det. Jag fick acceptera läget för att dom på kliniken ville att jag skulle ha mindre och ha stort mellanrum mellan brösten. Vilket jag inte ville alls.

Men jag får stå mitt kast och skämmas resten av mitt liv. :) alla kommer alltid veta att jag har gjort mina bröst, hur äkta dom ser ut att vara. Fina stora och jätte behagliga ärr <3

Likes

Comments

Anonym?

Likes

Comments