Vardag

Åkte in till stan under dagen och träffade Regina med familj. Vi har varit åkt runt och kikat i affärer, som avslut köpte vi med oss sallad hem. Senare under kvällen åt vi ost, kex, snacks korv och chips. Väldigt mysig fredag👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Har varit en snabb jobbardag, allt har flytit på bra och humöret på topp. Efter jobbet började jag städa och flytta runt på småsaker här hemma, gillar och greja på. Donade på mest i köket, blir som aldrig nöjd. Fast det får duga ett tag framöver. Dags för lite middag nu 😋

Likes

Comments

Vardag

Ikväll myser jag hemma hos Elina och Isabella. Hann bara träffa Isabella en stund men det var mysigt iallafall. Vi hade tänkt se outsiders, men internet strejkar för oss. Vi får gotta oss istället och snacka lite skit.

Gammal bild men tycker den är fin 👌🏻

Likes

Comments

Vardag

En sak som jag gillar väldigt mycket, det är att bada. Det är så avslappnat med varmt vatten och tända ljus. Fick en badbalja i julklapp, love it! ✨

Likes

Comments

Vardag

Halloj! Igår kväll somnade jag direkt när jag la mig i sängen. Hade sån huvudvärk och var rätt seg. Vaknade imorse med feber och har blivit mer förkyld, blev att jag stanna hemma ifrån jobbet idag. Hade tänkt se film och hoppats på må bättre. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Vardag

Idag när jag kom hem efter jobbet var jag så trött och seg men var ändå sugen på göra någonting. När jag hade käkat middag klart så bestämde jag mig för att baka. Det fick bli en smarrig Silviakaka, en favorit hos mig!

Likes

Comments

Vardag

Vaknade kring sex imorse och begav mig till jobbet, vart ryckt in i charken och fick stå för bakningen. Har gjort en hel del semlor under dagen och det säljer verkligen som smör, haha.

Efter jobbet följde jag med mamma till stan. Vi lämnade tillbaka bilen som hon lånat under helgen. Sen begav vi oss mot Avion och kikade runt. Hittade äntligen en ny mindre väska till ett bra pris och nya tvättsvampar fick följa med hem. 👌🏻

Likes

Comments

Vardag, Inredning

Hejhej, idag har jag hunnit städa i lägenheten och tvättat alla smutsiga kläder. Är ändå rätt skönt med söndagar då man gör bort allt sånt som känns jobbigt och sen bara ta det lugnt resten av dagen.

Under eftermiddagen åkte jag till Elin och Sigge, vi lagade mat och drack kaffe. Väldigt mysigt avslut på den här söndagen. Nu är det dags och dejta sängen till en film.

Likes

Comments