Header

Ja då är jag ännu en gång tillbaka och ska se om 2018 går att hålla bloggen igång. Sedan jag uppdaterade sist så har jag läst andra skvallerbloggar och då även bloggbevakning!

Att en vuxen kvinna som Camilla kan sitta och skriva sådana hånande inlägg om Anna Book nästan varje dag är vidrigt. Och inte nog med det så låter hon alla kommenterade kränkande och hånande kommentarer om Anna...asså kom igen.


Ena dagen skriver Camilla om hur man ska stödja andra osv men det verkar absolut inte gälla varken Anna eller Isabella. Jag kan ju inte vara den enda människan som sett detta? Varför låter Nöjesguiden henne att fortsätta håna en person dag in och dag ut? Patetiskt enligt mig när hundratals personer sitter och kränker/hånar en enda person på en blogg.


Stoppa hatet mot Anna Book!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, ännu en bloggare som blommat över och gått vidare men ingen är väl förvånad? Bloggvärlden har tappat många stora bloggare genom åren så som Rosanna, Amir, Jockiboi, Hanna Widerstedt, Carolina Gynning, Elin Kling och många mer.

Bloggar som varit nära att dö ut flertal gånger är Paow, Dessie, Isabelle Strömberg, Jackie Ferm osv men av dessa så är det Dessies blogg som nu dött ut för gott.

Hon kan nog kämpa med hela sitt hjärta för att få liv i bloggen igen men...NEJ det är nu över då hon inte har respekt kvar från sina läsare. Hennes lögner har kommit ikapp och hennes ord är det ingen som tror på efter att hon lovat så mycket men inte hållit något av det hon sagt.


Så nu får hon leva sitt liv i skuggan som hon vill och gå runt med en ring på fingret för att få läsarna att tro att hon är förlovad.

Tack för din tid och lycka till med allt Dessie.

Likes

Comments

Ojojoj vad Isabella delar med sig av privatlivet just nu. Först håller hon tillbaka allt som har med sitt äktenskap och Odd att göra men nu verkar det som att grodorna bara hoppar ur munnen på henne.

Inte nog med att så fort hon gått ut med skilsmässan så åkte ringarna av snabbare än hon kunde säga skilsmässa. Nu går hon även ut med att hon inte ens är hemma på nätterna utan hon lånar en lägenhet inne i Stockholm som hon sover i. Enligt Isabella så åker hon dit efter att barnen somnat för att på morgonen åka tillbaka till huset innan barnen vaknat.

Pust, det är allt jag har att säga för det kan då inte vara lätt alls att få så lite sömn som hon får i allt springande mellan huset, lägenheten, kontoret, möten, resor och middagar/krogen.

Men vänta det slutar faktiskt inte där heller, Isabella och Odd har tydligen gått i parterapi under en tid och dom kommer även att fortsätta besöka sin psykolog efter skilsmässan. Sen har Isabella valt att gå till en helt egen psykolog vid sidan av deras parterapi eftersom hon inte vill må dåligt.

Ja vi har ju inte sett så mycket sorgsna bilder på Isabella på ett tag utan hon verkar vara superlycklig på nästan alla sina bilder. Det kan bero på att hon enligt sig själv längtat efter att få vara ensam.

Jag känner spontant att hon kastar Odd lite under bussen, borde hon inte ta detta privat med Odd utan att hela världen ska få veta att hon T.ex vill göra sig av med ringarna så fort hon kan.


Likes

Comments

Ganska tidigt så började Paula Uribe med att ha bloggfria helger, detta var för att kunna spendera mer tid med sina barn. Efter några månader så fick hon även Hugo Rosas att ta helgerna fria från bloggen vilket inte var så populärt i början. Sen om det var ett krav från Paula mot Hugo eller om han själv ville det lär vi aldrig få veta.

Men men nu kom jag av mig lite, som ni säkert sett på Paulas blogg så brukar hon avsluta sin fredag med att ibland lägga upp ett reklaminlägg som sedan får ligga där längst upp på bloggen till måndag morgon. I fredags så avslutade hon med ett reklaminlägg för ACO för att visa att man behöver börja smörja in sig med solskydd.

Precis som oftast i Paulas blogg så var responsen på hennes inlägg lika med 0. Jag har funderat många gånger på hur mycket extra bloggarna måste få om ett inlägg får synas längst upp på en blogg under flera dagar. Ta T.ex Isabella "Blondinbella" hon tar 1000 tusen för ett inlägg som ligger längst upp några timmar. Vad skulle hon då få för att ha uppe inlägget i 3 dagar längst upp tro?????

Aja strunt samma det var inte dit jag ville komma utan min stora undran är om företaget blev missnöjd. Visst Paula har uppdaterat flitigt idag men trots att ett reklaminlägg för ACO låg överst tills i morse så har nu Paula valt att avsluta den här dagen med ett NYTT reklaminlägg för ACO.

Varför varför varför??? Fick hon så otroligt bra betalt att hon måste smälla upp samma reklam samma dag som hon börjar uppdatera igen? Fick länken så dåligt med klick att dom krävde ett nytt inlägg? Ja jag vet, antagligen tänker jag allt för mycket på onödiga saker :P

Likes

Comments

Varenda människa på den här planeten vet att Alexandra kan varenda knep som finns för att dra till sig uppmärksamhet och läsare.

Att hon ska vara så korkad att hon missar att hennes blygdläpp syns på en av sina bilder är bara komiskt. Att hon ena dagen sitter och erkänner att hon skulle behöva få upp sitt läsarantal igen för att sedan bara "RÅKA" lägga upp en bild på sin blygdläpp är inget sammanträffande. Alexandra har själv skrivit ofantliga gånger på sin blogg om hur noga hon granskar sina bilder innan hon publicerar dom.

Men det har egentligen ingen betydelse varför hon lagt upp bilden som hon kallar "Ett misstag" utan men ser ganska tydligt att bilden är fejk. Att det ens finns dom som tror att detta är äkta och att Alexandra skulle ha missat detta är så roligt i mina ögon :) Alexandra har och kommer alltid att vara en tjej som gör precis vad som helst för att få ha kvar sina läsare.


Likes

Comments

Det har nu gått 3 dagar sedan Isabella "Blondinbella" gick ut med att hon och maken Odd ska skilja sig. Frågorna är så många och svaren får vi nog aldrig se skymten av.

Men en komisk grej är att Isabella fortsätter skriva på ett sätt som bara gör frågorna allt fler, SUCK! Isabella har jobbat och flängt runt hela veckan så som hon alltid gör men igår gav hon faktiskt tid till barnen. Min stora SUCK går till varför hon väljer att skriva "idag var det min dag med barnen" och även gör så att ordet "min" syns extra bra i texten. Vadå har hon bara barnen en enda dag på hela den här veckan? Varför ens markera ut det på det här sättet när hon själv vet hur det framstår bland sina läsare?

Inlägget blir ju inte bättre mot slutet heller eftersom hon skriver att hon är stark i detta och har behövt detta.VAD ÄR DET HON HAR BEHÖVT??? Att spendera tid med barnen? Skiljas från Odd?? VAD??????

Personligen så är jag inte så nyfiken kring något angående vad som hänt mellan Isabella och Odd eller hur mycket tid hon ger till barnen eller inte. Men att hela tiden få dessa små hintar som hon gör medvetet för att hålla intresset uppe gör mig smått irriterad och självklart blir man allt mer nyfiken.

Tror helt säkert att Isabella kommer ur allt detta starkare än någonsin eftersom hon verkar vara en person som vet hur man ska hantera "kriser". Alla hanterar vi saker på olika sätt och själv hade jag valt att lägga all min tid på mina barn i en sådan situation som Isabella är i nu.

Likes

Comments

Låg och funderade lite igår när jag hade hoppat ner i sängen vilket fick mig att inse en sak. Det kan nog vara lätt att missförstå mig en del kring saker jag skriver, typ inlägget om hur bloggarna ser ut i verkligheten kan missuppfattas.

Jag menar absolut INTE att någon bloggare är ful eller mindre fin! Alla människor är lika vackra och fina på sitt sätt och där står min åsikt starkt.

Något som får mig att vilja smälla till en annan människa är när någon sitter och skriver/säger kränkande saker till en annan person. Har man mage att kalla någon annan ful/äcklig/korkad osv så är det enligt min åsikt personen som säger det som är den korkade/äckliga/fula.


Ta våra kära bloggare, dom ser alla olika ut och alla är dom unika på sitt sätt vilket gör dom alla så otroligt VACKRA!

#allaärvackra

Likes

Comments

Ja Gabriella vi vet att du har en nyhet och att någonting "fantastiskt" har hänt dig och din familj. Det är såklart helt otroligt kul om hon är gravid eftersom hon påpekat miljoner gånger om hur mycket hon längtar efter ett till barn.

MEN alla hennes följare och läsare har påpekat att dom tror att hon är gravid och självklart så nekar hon inte till att det inte stämmer utan hon väljer att svara "Berättar om ett tag, vill vänta lite till". Efter detta så har det helt plötsligt kommit upp bilder både på när Jason var bebis men också en bild från när hon var gravid. Det här är endast på instagram vilket borde vara nog men nej det finns mer på bloggen.

Enligt Gabriella har hon börjat få massa finnar vilket hon även fick när hon var gravid med Jason. I ett annat inlägg så skriver hon att hon tänker på när hon var gravid med Jason vilket gör henne sentimental.

Jag känner lite att Gabriella försöker köra en Isabella "Blondinbella" med detta genom att hinta om saker utan att bekräfta något under en tid. Isabella har lagt in små hintar om att äktenskapet hade problem under flera månader så undrar om Gabriella kommer köra i samma spår angående graviditeten om hon nu är gravid.Likes

Comments

Har ni sett dom här gräsliga kuddarna på internet innan?? Såg dom redan för några månader sedan men trodde ju självklart inte att det fanns dom som köpte dessa gräsliga saker.

Men smaken är som baken vilket jag insåg när jag gick in på Ainas blogg nyss där hon visar upp sin nya fina "skönhet". Aina är i alla fall smart och vet värdet på en kudde som denna så istället för att betala 1000 kr här i Sverige så köpte hon sin för 200 kr via Wish. SERIÖST kostar dessa 1000 kr tänkte jag när jag såg hennes inlägg och kollade självklart upp det direkt, där såg jag det klart och tydligt "1000 kr". Kollade även in  pricerunner för att se om det är stor skillnad på priset beroende på vilken butik man handlar på men det var det ju inte.

Jaja alla har vi olika smaker när det gäller allt så det finns antagligen dom precis som Aina som tycker att dom här kuddarna är otroligt fina. Så ett litet tips till er som faktiskt vill ha såna här kuddar men inte vill ge 1000 kr så kan ni göra en själv. Hittade en blogg där man ser hur man gör kudden steg för steg.

Likes

Comments