Idag slutade min lilla, lilla, lillasyster femman. Den där lilla saken som föddes för inte så länge sedan ska alltså börja på högstadiet till hösten? Inte en chans. 
Det känns som att det var igår som jag satt och höll henne för första gången, eller då jag gjorde vad som helst för att få leka med henne. Hon är stor nu och även om hon tycker att hon fortfarande behöver mig, så gör hon inte det. Hon kan ta egna beslut och hon har egna åsikter.
Ibland så känns det som att jag sviker henne. Jag lägger inte så mycket tid på henne som hon förtjänar.
När hon idag fick sin ros och sin nalle så kände jag hur tårarna började bildas. Det är klart jag älskar henne, och jag vill inte att hon ska bli tonåring. Jag vill inte behöva trösta henne för att någon kille sårat henne (Dock ser jag framemot att slå skiten ur killen i fråga.) Jag vill inte se henne gå igenom puberteten, för jag vet vilken hemsk mensvärk man får. Jag vill inte att hon ska behöva må som jag gjort.

Tiden går så vansinnigt fort. Jag blir ju faktiskt myndig om 8 månader. ÅTTA MÅNADER? Herregud, det är ju ingenting.

 

Jag behövde bara få ur mig detta.

Pok.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  

40 dagar sedan du flyttade nu.. Jag klarar mig här utan dig, men det är knappt. Jag älskar dig verkligen, föralltid. Det finns saker som jag borde ha gjort annorlunda när jag väl hade dig här hos mig! Nu bor du 30 mil bort, och jag har ingen aning om när jag får träffa dig nästa gång. När du fanns här så bodde du ett kvarter från mig. Du fanns alltid inom räckhåll när jag behövde dig. Du förstår mig så himla bra och även om vi bråkat och haft våra konflikter så står du vid min sida genom eld och vatten. Du är en av de människor som hjälpt till att rädda mitt liv. Allt vi har gått igenom tillsammans.. Det är sjukt. Alla gånger jag gråtit över killar som inte ens är hälften så bra som du. Du är en av de värdefullaste människor jag har i mitt liv och jag kommer aldrig glömma dig. Jag kommer finnas här för dig vare sig du vill eller inte. Jag skulle inte ens ha kommit hälften så långt som jag gjort om det inte vore för dig. Du har hjälpt mig och pushat mig att fortsätta försöka. När jag skriver detta så gråter jag, av både lycka och sorg.. Lycka för att jag vet att du mår bra där du är nu, men ag har ne klump i magen varje gång jag tänker på dig. Tårarna trycker på när jag inser att jag inte hört din moppes eländiga, hemska ljud på över en månad. Jag har inte heller hört någon säga "Hey beautiful", eller fått skrika "TOMMY" med hes röst när jag ser ditt huvud sticka in genom dörren på Kris.

Det är tomt här utan dig, det ska du veta. Men saker går bra för dig nu, du mår bra. Jag är så lycklig för din skull älskling <3

Likes

Comments

Hur kom jag till? Hur kom världen till? Hur kom rymden till? VAD HÄNDER?!

 

Har ni någonsin tänkt på hur jorden kan fungera som den gör och inte rasa samman när som helst? jag tror typ att vi är ett kort i hela kortspelet, att vi kontrolleras av yttre krafter. t.ex att vi är ett litet akvarium i ett av rymdens alla hörn. Att vi är som fisken i akvariumet  som inte vet vad som händer utanför.

 

-Skriv gärna era egna uppfattningar.

-Skriv gärna vad ni tycker om min förklaring

-Peace, Love and Understanding.

Likes

Comments

Vi kan ju börja såhär:

  • Yohio vann inte!
    Jag såg inte melodifestivalen igår, så jag kollade finalen nu istället (hoppade över ALLA låtar utom Yohio och Ravaillacz). Jag tänkte att det kan vara lite intressant att se hur mycket röster Yohio fick, med tanke på att han är sjukt mycket bättre än Ullrik, Robin, Saade och alla dem. Jag fick alltså nu veta att Yohio fick FLEST röster av SVENSKA folket i den SVENSKA melodifestivalen... Men han fick nästan inga röster av de EUROPEISKA länderna så därför kom han "bara" tvåa. VAFAN blandar man in europa i sveriges melodifestival för egentligen? Robin låter som om en get har fastnat i hans hals. Yohio borde ha vunnit.

 

  • Gay är negativt!
    Detta har också lite med Yohio att göra men även bara generellt. Jag går på gymnasiet så det pratas väldigt mycket om folk. Folk som säger "han ser ju gay ut/han är säkert gay" som om det skulle vara ett skällsord.. Vafan är det för fel på er? Om någon ser gay ut, okej visst, uttryck att du tycker att hans klädstil, eller vad det nu är som stör dig, inte är något som faller dig i smaken, och säg att han ser gay ut om du nu vill det, men säg det inte så jävla negativt. Det är inget negativt med att vara gay. Påtal om gay så borde ni läsa den här bloggen: http://www.nattstad.se/JoelAndreasson. Den här bloggen drivs av en av de finaste killarna jag vet. Han är gay, och han har pojkvän. Extermt snäll och modig kille.

 

Det var allt just nu.
Shit, det är skönt att skriva av sig ibland.

I gotta do this more often.

 

Byez~

Likes

Comments 
Paint yourself a picture
Of what you wish you looked like
Maybe then they just might
Feel an ounce of your pain

Come into focus
Step out of the shadows
It's a losing battle
There's no need to be ashamed

Cause they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angel
Living in your heart

Let them find the real you
Buried deep within
Let them know with all you've got
That you are not your skin

Likes

Comments

Han är den som känner mig bättre än vad jag gör själv. 

Han är den som ställer upp, no matter what.

Han är den som inte svek mig. 

Han är den som jag har stöttat genom allt.

Han är den jag bråkat med ett miljontals gånger. 

Han är den jag har älskat sedan första gången vi träffades. 

Han är den jag aldrig kommer släppa helt. 

Han är den som alltid kan få mig må bra.

Han är den som jag delar "vårt ställe" med. 

Han är den jag bråkade med en hel sommar och sedan hjälpte ändå. 

Han är den som bär namnet som står konstant på min kropp. 

 

Han är inte min pojkvän, och kommer antagligen aldrig bli. Det är inte heller något jag hoppas på. Men han är min bästa vän. 

Likes

Comments

Jannuari 2012:


December 2012:

 

Jagser så mycket... äldre ut? Jag tycker nog det. Eller?
Jag vet inte. Jag är ganska osäker på vem jag är, vem jag borde vara och vem jag kunde varit om jag hade valt annorlunda.

T.ex: Vem hade jag varit om jag hade valt Estet musik istället för barn&fritid? Om jag inte hade gjort slut med Mikael? Om jag hade tagit chansen med *** när jag kunde? Om jag inte hade börjat gå till Kris igen? Om jag inte hade stött bort de personer som jag nu inser att jag behöver? Om jag bara hade tänkt efter...?

Jag vet inte. Ingen vet. Därför är det inte ens värt att tänka på.. Egentligen.

Likes

Comments