Att skiljas från min bättre hälft är alltid lika jobbigt. Är som att slita av kompress och stygn på det som börjat läka när jag haft dej vid min sida och där blir ett nytt blödande sår.
Kärlek på håll gör ont.
Så nu sitter jag här på en buss mellan Jönköping och Linköping med mitt värkande, ännu än gång uppslitna sår, en klump i både mage och hals och blinkar mer än jag borde behöva.
Hur många fler gånger jag orkar ge mej själv det här såret vet jag inte. Men jag antar att det blir så länge som du kan få det att läka, om så bara för ett tag tills det är dags igen.
Eller rättare sagt så är det vad jag hoppas.


Distans, fuck u

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är det på riktigt så jävla jobbigt att sänka volymen när det blir ashögt på tvn?!?!
och hur många flugor kan man få in på en dag!? seriöst?
Är som alla flugor kläckts (är väl det dom gör?) exakt samtidigt och kommit ut vuxna för att tillsammans kunna terrorisera Sverige. Ska bli mysigt att sova med er! ja det ska det!
Förstå mej rätt nu, jag älskar våren/sommaren. Men nu börjar tiden då man kommer vakna av att en fluga kryper på pannan, armen eller våldtar ens näsa. Och myggorna sen! När man ligger där i sängen, alldeles för varm och så gärna vill sträcka ut en arm utanför täcket, vika undan det lite eller kanske öppna fönstret? Men NEJ! Ge fan i det om du inte vill bli ett sovande buffébord för blodsugande parasiter! Nu kanske ni trodde jag menade något annat men nej det är myggen jag menar. usch!
ville bara påminna er om det, sommarens virdiga flygfän.
Som att det inte räckte med att vädret brukar vara lite av ett as?

...zurrzurr från mitt rum!

Likes

Comments

Jag försöker verkligen göra det tydligt så att du ska förstå. Men du ser inte. Ser du inte för att du är tappad efter eller är du blind för att du egentligen inte bryr dej?? Jag kan inte säga allt med en stor fet jävla neonskylt för att du ska märka. Om det är så att du inte vill eller orkar bryr dej så för helvete sluta låtsas. Och om du faktiskt inte fattar, då orkar jag ta mej fan inte ändå för det är ungefär lika illa.
Det ända jag gör är att vänta, på vad?! Ett du, ett vi som aldrig kommer?

Jag önskar jag kunde sluta tro på dej.


Likes

Comments

Jävla fan, det är så det känns just nu, med allt. Allt är "jävla fan skit apröv", jag, du, hon, han, den andra där borta, jag, världen, ta mej fan att hela universum har nåt emot mej. Well fuck you to!
Bestämmer mej för att jag inte orkar -och det blir värre. Försöker beta av saker och då trillar nytt helvete såklart dit illa kvickt.
Jag vill inte!
Jävla fan...(skit apröv).... fan.

Likes

Comments

Såg nyss en reklam för "Leos lekland" på tv. Eftersom jag är arbetslös så tänkte jag att där skulle jag ju kunna söka jobb. sen tänkte jag fort! "Då kan man ju leka lite efter stängning innan man går hem! hehe. Så himla kul!! Undra om dom gör det? Nä det är klart dom inte gör... så himla synd
där har dom världens möjlighet till att ha askul och vara barnsliga och så gör dom inte det." Blev nästan lite besviken och arg när jag kom fram till det med mina avancerade tankar. Tänk hur stört kul man skulle kunna ha annars!!?!

Här följer en vacker bild på Ariel. Disney Ariel och Ariel irl. För ärligt, finns det NÅN som kommer upp med fint hår när man badar??

Likes

Comments

När tankarna skenar iväg har vi nog alla varit med om. Det kan vara fruktansvärt jobbigt. Men när tankarna skenar över ett spår om att du kanske måste ge upp en av de saker du älskar allra allra mest i livet, då är det mer än bara jobbigt. Man blir livrädd. Jag blir livrädd. Så jag låter tankarna skena igen med samma resultat. Så jag försöker att bromsa tankarna och tänka på riktigt. Men min mardröm har etsat sej fast. Min enkelspåriga hjärna har kört ner för djupt och det ända jag känner att jag kan göra är att vara här, livrädd med ångest och hoppas dom lyckas ta sej upp med tid. För det är något av det värsta jag upplevt och jag vill inte vara kvar här. Jag vill ha kvar allt det jag älskar. För jag kommer aldrig kunna sluta

Likes

Comments

Den där sommaren man så gärna vill ha, "the epic one", sommaren med alla dom där bitarna man minns resten av sitt liv.
När man ligger på stranden, äter glass, blir solbränd, umgås med härliga människor och gör roliga saker.
Jag vet inte om det här är min "summer of a lifetime" men jag vet att jag kommer minnas den här resten av mitt liv, jag tänker göra det. Tänker packa ner den i min låda märkt "Riktigt BRA minnen"

Har precis kommit hem från en liten semester tripp i Falsterbo. Slogs av nu när jag kom tillbaka att jag måste börja försöka göra nåt med mitt liv. Om jag inte vill bo kvar hemma och jobba i en ladugård hela mitt liv och det vill jag inte!! Så eftersom jag inte kommer in på Djursjukskötar linjen och tycker att allt annat (mer eller mindre) låter tråkigt, tänker jag anmäla mej till gmu efter nyår. Vet inte om jag kommer komma in där heller men det känns i allafall som att det är mer upp till mej att nu kunna förbereda mej så att jag kan komma in. Vart det leder? Inte en aning men det är iallafall någonting! =) 

Likes

Comments

Småbarn...

Jag hittade en kattunge övergiven på jobber för några veckor sen. Hon, Katniss, var drygt tre veckor när jag tog hem henne och är väl ca 7 nu. Katniss är helt störd i huvudet!
Så nu från den lilla galna kattungen till småbarn!!

När man är vuxen så uttrycker vi oss med kroppsspråk och tal. Vi tänker i tal, i ord. När man är liten kan man inte prata. Hur i helvete tänker man?? Alltså hur "låter" det när ett småbarn tänker? För det måste ju ändå kunna tänka? Tankeförmågan måste ju finnas även om den såklart inte är lika avancerad men man måste ju ändå kunna tänka "god damn it" sänkt ljudet!" typ... Men eftersom man inte kan prata som så liten, hur låter det? Småbarn har ju mer olika ljud för sej, typ som en utvecklingsskadad anka (no offence). Så då borde barnen tänka i låt oss kalla det ank-ljud?? Jävligt märkligt om du frågar mej... Svår fråga..meap meap kvack gruuulgl..... 
Hörs då!!

Likes

Comments

Kort sammanfattning, kvigan kunde inte få kalv=pang, tagit hand om lite av köttet idag= fyllt på frysen, omnomnom!! och så har jag hoppat min pålle! och upptäckt att jag måste köpa betfor :P Finnegan var en pärla! även om han är kille! Han tycker det är så himla roligt och energin bara smittar av sej och dom stunderna blir jag världens lyckligaste. Fina fina häst! Tänker inte på något annat, bara känner, energi och glädje! bästa som finns!
Då är det okej att känna. Sen hoppas man av och efter ett tag kommer verkligheten ikapp = din bästa vän har cancer. din farfar har cancer. din kompis har haft det i två år, eller mer? din farfar äter bromsmedicin. Alla runt omkring dej verkar komma någonstans men inte du. Alla har en plan. Jag vill göra saker men tiden räcker inte till. Jag vill leva en gång till. Eller vill jag det? Ja? Nej? Jag vet att jag aldrig vill kliva ner från min häst dom stunderna jag känner den där energin. Dom stunderna jag känner mej oövervinnerlig. Dom stunderna jag känner mej trygg.

Likes

Comments

(((PARENTES - Såg en jätteotäck tant ikväll när jag körde till stallet!! Sjukt läskig!! Skrynkligt fejs och den hade hon massa "grejer" på sej. Kunde inte se riktigt var det var men antingen typ, granris över hela kroppen eller döda djur! Snusk tant!! creap!! )))
 

Lite så är vi väl alla. Man tänker så himla mycket om allt, men ofta så säger vi inte ens hälften av det vi tänkt oss. Gäller oftast inte allt, men alla har vi väl något eller några saker vi är lite sämre på att prata om än vad vi är att tänka på dom.

Jag säger gärna vad jag tycker och står på mej i min åsikt. Ända tills det kommer till känslor, då blir jag hux flux stympad! Amputerad, avhuggen, kapad, och ungefär lika talför som en sten.
Så jag har tänkt att hur jävla svårt ska det vara? Är väl bara att öppna käften, har ju som sagt inga problem att göra det gällande andra saker men NEJ! Det blir lite lättare om jag dricker relativt stora mängder (syftar då inte på vatten och saft och nej jag är inget vardags eller för den delen, helg alko. men jag hoppas ni fattar poängen) eller om jag skriver det! Att skriva det i typ sms är inget svårt!, eller jo lite kanske men det är mest för att det känns fel att skriva vissa saker i sms(?) . Absolut inte för att jag själv inte uppskattar sånna sms, jag älskar dom! men det är ju alltid lite bättre live? 
Men Nej jag är, som vänner påpekat, rädd för mina egna känslor. Kanske lite mer än rädd, jag kan få smått panik och vet inte upp eller ner. Man har tänkt ut precis vad man vill säga 78,5 gånger men sen fixar man aldrig att säga vad det nu är. Sjukt irriterande!  Hur löser vi det?? Lägger oss i fosterställning! (Johan Glans citat för den som inte är lika nördig som jag)

Det var nåt mer jag skulle skriva.. hmm, nej var nog bara fortsatt tjat om samma sak.

Så stympade stenen tackar för ikväll!

Likes

Comments