Så, min konservator studio, eller slakt boa som familjen gillar att kalla den.., ligger i utkanten av tomten och är min gamla ombyggda lekstuga. Den är varken vinterfodrad eller särskilt stor,(1,5 m x 2 m), men den är desto mysigare.

Alldelens bredvid dammen, kommplett med skallar på bleknink till vänster på farstun.

Ett litet skallben Sanna hittade i skogen

​                                                                     Finare utsikt får en leta efter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit på stan idag med några kompisar och plockat munkstenar från Rådhustorget då det ska byggas om, synd! I alla fall, sen när jag kom hem uptäckte jag att  årets kycklingar äntligen kommit! 9 st blandisar plus ett oklkäckt ägg, så fruktansvärt gulliga! Tuvär hade en av dem en grav missbildning där hufvudet var vriden åt fel håll, så den var tvungen att somna in :( Jag, mamma, och Tuva plockade några blommor och körde ut den på västernäs där vi la den på en blommsterbäd, och förhoppningsvis är det någon som får bli mätt.

4 svarta, 1 grå, och resten gul/vita :)

Likes

Comments

Olympia är en mörkbrun islandshäst som är född 2006 , inköpt från Lea Ranch i Jämtland Agusti 2015. Hon är vad en kanske kan kalla en ska problemhäst som jag tagit mig ann, missförstådd under hela sitt liv men gör jätteframsteg! Väldigt sellektiv när det gäller vilka hon gillar, men har du vunnit hennes hjärta är hon din för alltid!

Likes

Comments

Lord Millton, eller Wille, är en Lhasa Apso/Shih Tzu som värdesätter sin skönhetssömn! Gillar att solbada och har en given plats i sängen, kan uppfatttas som lite purken av vissa, men sen är han ju 9 år också!

Likes

Comments

Frasse kanin är en lejonhövdad/angora/minvädur herre på 3 år som endast äter färska grönsaker.

Likes

Comments

Xanadu, eller Sanna som vi kallar henne, är en glad och frammåt Berner Sennen tik född -15 på mina farmor & farfars kennel Doremis Kennel utanför umeå. Hon ägs fortarande av dem men bor sendan några månader hos oss på foder.

Likes

Comments