Bilder från dagen

Photography

Men asså vädret denna helgen hörni! Nu är det vår på riktigt!

Gillar

Det här är efterlängtat

Mobil inlägg

Godmorgon på er! I skrivandets stund så sitter vi på balkongen och dricker vårt morgonkaffe här. Som vi har längtat efter att kunna göra det! Idag har vi lite inplanerat,bland annat så ska vi träffa min mamma och hennes sambo för lite korvgrillning (igen haha) Sen ska vi till maxi och hämta upp lite matvaror & eventuellt sticka in till några små affärer emellanåt. Och ikväll blir det självklart mello igen! Får se hur bidragen är denna gången.

Gillar

Fredagsmys och sjukaste som hänt

Mobil inlägg

Jag måste bara få skriva av mig om bland det sjukaste som hänt nu ikväll.. Jag och Andreas var sugna på olika maträtter idag,så han beställer pizza från ett ställe och jag beställer sushi från ett annat. Så hans pizza kommer hit först och jag går till dörren och ska hämta hans mat. Sen låser inte jag efter mig eftersom min mat skulle komma precis kort där efter.

Det jag dock hade gjort innan jag beställde min mat var att fylla i ”lämna utanför dörren” (tycker det är smidigt nu i coronatider) Men det som händer sen är att sushibudet ÖPPNAR vår dörr och tänker kliva rakt in!! Andreas hann dock gå fram innan han klev in. Men asså så sjukt! HUR tänkte han ens?! Och i Corona tider & allt! Jag har självklart skrivit om det i min recension på appen,så hoppas inte det händer för fler människor.

Gillar