Sunny friday

Photography

Men nu kan man väl ändå säga att våren har kommit? Det är fortfarande minst lika varmt och skönt ute idag & jag tog mig en lång promenad idag igen på över 1 timma och endast i en tjocktröja! Så himla underbart ändå! Och ännu bättre är det ju att det även är fredag idag.

Så jag hoppas och önskar att ni alla får en riktigt trevlig helg!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Välbehövlig promenad

Träning/Hälsa

Är nästan precis hemkommen från en riktigt härlig och lång promenad på ca 1,5-2 timmar! Jag mötte upp min gamla kollega (som även är en av mina närmsta vänner) för en skön coronavänlig promenad! Vi gick ner till Espresso House för att köpa med oss varsin kaffe att ta med under promenaden också såklart!

Och oj vad mycket vi hade att ta igen efter alla dessa månader ifrån varandra! Men så välbehövligt,jag har inte träffat en enda vän sen oktober - november nån gång där. Så det var riktigt härligt att få träffa någon annan än bara min sambo haha! Men det blev iallafall 9km och riktigt ömma fötter efter den här promenaden,men de är det helt klart värt & nästan 14.000 steg fick jag ihop under tiden!

  • 21 visningar

Gillar

Kommentarer

Spring is coming

Photography

Nej men nu är våren på ingång hörni! Snön är snart helt borta och plusgraderna börjar stiga sakta men säkert. Igår när jag var ute och gick i spåret borta vid oss och solen låg på,så ångrade jag mig ganska så direkt att jag hade tagit på mig vinterjackan. Så det känns som att det är dags att börja ta fram vårjackorna snart! Eller iallafall ha en vinterjacka som inte är allt för varm haha!

Bjuder på en gammal bild som jag tagit för några år sen.

  • 23 visningar

Gillar

Kommentarer