30:e november

Min vardag

Måndag igen och även sista dagen på den här månaden! Är så taggad på att få komma in i december nu och bara få räkna ner dagarna fram till julafton. Även att det som sagt inte kommer bli som tidigare år så ser jag fram emot julafton precis som vanligt, just för att jag och Andreas ska fira den själva. Det kommer självklart vara tråkigt att inte kunna träffa familj och släkt, men jag vet att vi kommer göra det bästa av situationen ändå och vi kommer garanterat göra ett litet mini julbord haha!

Hur som helst, planerna idag ser ut som så att jag ska slänga in en tvätt eller två. Ta mig ett träningspass (men vet inte om det blir inne eller ute än) sökt två nya jobb har jag också gjort, så får vi se hur det blir med dom sen. Och dra en sväng med dammsugaren ska jag göra också.

Hoppas ni får en bra start på veckan!


  • 26 visningar

Gillar

Kommentarer

1:a advent

Imorse när jag vaknade så ställde jag mig direkt i köket och började baka scones & gjorde lite äggröra med skinka till frukost. Jag älskar när vi går in i första advent,just för att då är det inte alls långt kvar till jul och jag älskar att göra lite lyxfrukost sådär!

Sen har det även fortsatt att snöa lite här också. Inte mycket,men ändå lite lagom! Så nu kan man verkligen säga att jag har julkänsla. Eller okej jag har väl haft det till och från sen jag började pynta haha!

Glad första advent på er alla fina❤️

  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer

Lussebullar

Mobil inlägg

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag bakat lussebullar idag! Systersonen hjälpte mig med degen och älsklingen hjälpte mig med att baka ut dom. Så ett par timmar och 32 stycken senare så är det äntligen färdigt sen en stund tillbaka!

  • 27 visningar

Gillar

Kommentarer