Mini session

Photography

Jag har ju helt glömt bort att visa er bilderna som jag tog med Andreas och hans lillasyster för ca 2 veckor sen! Jag fick faktiskt med honom på en hel del bilder, vilket jag inte trodde skulle hända. Men snäll som han är så ställde han upp haha. Och jag blev så galet nöjd med bilderna! Och självklart så var jag tvungen att fota hans lillasyster också, hon passa r verkligen SÅ bra framför kameran!

  • 55 visningar

Gillar

Kommentarer

Godmorgon

Mobil inlägg

Torsdag redan! Av någon anledning så har denna veckan gått ovanligt fort? Vet inte om det är för att jag har fått hoppa in som vikarie på mitt gamla jobb eller om det bara har gått allmänt fort? Hur som helst så är jag minst lika seg med uppdateringen som vanligt och det blir väl ingen större förändring på det heller.

Efter jobbet ska vi till Andreas Mormor & Morfar på lite middag och sen ska jag göra ett försök till att springa igen. Har inte sprungit på hela veckan då det har varit på tok för varmt... Och jag är just nu så trött på värmen så det är sjukt. Vill bara ha höst nu!🙈

  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer

Nybakat

Mobil inlägg

Godmorgon! Har varit vaken i nån timma ungefär,men har bara legat och dragit mig i sängen fram tills nu. Jag har precis hällt upp en kopp kaffe och snart ska jag börja dagen.

Igår kväll testade jag att baka kesofrallor för första gången och trots att dom inte blev lika vackra som på bilden i receptet,så blev dom sååå goda!

Min älskade sambo tyckte att dom blev så goda att jag måste göra dom flera gånger haha! Och jag kan inget annat än att hålla med honom,så det lär bli fler gånger snart😉

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer