Mål!

Träning/Hälsa

Imorse när jag var ute och sprang en runda precis som vanligt,så uppnådde jag äntligen mitt första mål! Den lyckan när jag insåg att jag hade klarat det,den kommer jag leva på länge haha!

Nä skämt åsido,men nu måste jag hitta ett nytt att klara av. Dock måste jag tacka min fantastiska pappa och min underbara sambo för all push och stöd genom den här resan mot mitt första mål! För utan dom hade jag garanterat gett upp för länge sen😁

Bilden är tagen direkt efter träningen och med snapfilter,därav att den inte är så skarp😂

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer

Hagel mitt i sommaren

Photography, Mobil inlägg

Som det står i rubriken så hade vi sjukaste stormen här nyss! Nu vet inte jag om det var över hela landet,men det började med en stor åsksmäll och sen kom det lite småregn,som sen slutade med världens hagelstorm haha! Det var det sjukaste jag har varit med om!

Helt ärligt så tyckte jag det var lite smått läskigt,för det öste ner som aldrig förr. Och det var nästan som att det kändes som jordens undergång haha! Men jag greppade tag om kameran och knäppte lite bilder när det var över,samt tog en hel del med mobilen. Så bilderna här nedanför är tagna med mobilkameran🥰

  • 65 visningar

Gillar

Kommentarer

Fotosession

Photography

Jag har ju helt glömt bort att visa bilderna som jag tog på min lillasyster för några veckor sen! Jag har tråkigt nog låtit min kamera ligga och "damma" ett tag, då motivationen har legat nere. Men nu är den på god väg tillbaka (förhoppningsvis iallafall) och jag har en hel del idéer på fotograferingar som jag kommer att försöka göra lite i taget så småningom. Om vi säger såhär, jag längtar så galet mycket efter halloween! Det kan vara bland mina favorit teman att fota!

  • 66 visningar

Gillar

Kommentarer