• Instagram
  • Nouw

Soffpotatisarnas tid är över-Tack vare Martina

Bokrecension

Boken  Heja Heja är Martina Haags självbiografiska bok om hur hon gick från en knubbig flerbarnsmamma till en maratonlöpare. Man får följa med Martina på sin första löprunda där hon ifrågasätter både sin viljestyrka  samt kondition. När hon väl kommit över tröskeln  får vi följa med på en inspirerande löparresa där Martina​ med sina närmaste vän och syster genomför olika lopp runt om i Sverige för att tillslut löpa på varmare breddgrader.

Det är en bok med hög igenkänningsfaktor  och jag fick många goa  skratt. Då boken är rätt tunn läser man ut den snabbt, väldigt snabbt vilket jag tycker är en besvikelse då jag älskar att njuta av böckerna länge.  Därför har jag läst om den gång på gång och jag får en riktig myskänsla av boken. Språket i boken är väldigt enkel och Martina skriver på ett humoristiskt sätt, hon delar med sig av sina känslor och det känns som man springer med henne i spåret och jag ville nästa hjälpa henne den där första löprundan för jag vet med erfarenhet att första löprundan är den hemskaste. 

Något jag också insett att när jag haft världens jobbigaste dag och bara vill glömma allt tråkigt tar jag fram den här boken för Martina gör mig alltid på gott humör. Enligt mig tror jag hennes syfte med boken är att locka alla soffpotatisar till att stänga av tv och ge sig ut i löparspåret.

Om Martina lyckats med sitt budskap eller inte är upp till var och en att avgöra men en sak hon lyckats med, få oss att tänka över våra livsvanor men också få oss ett gott skratt.Gillar

Kommentarer