• Instagram
  • Nouw

Epilog

Förbjuden Zon

Alex perspektiv

Efter den där händelsen var inget sig likt i klassen längre, jag fick inte längre vara med innergänget men det gjorde inget jag tog upp kontakten med Daniel igen och det visade sig att han redan visste sanningen om mig och Amanda den riktiga sanningen, Daniel bytte till min och Amandas skola och går nu i parallellklass med oss så vi får träffas rätt mycket. Tindra försökte få mig intresserad några gånger men jag brydde mig inte om henne längre nu när alla visste hur det låg till kunde hon inte längre hota mig och så småningom krävde hon att få byta skola igen, vår klassföreståndare Klas förstod aldrig vad som pågick även fast han hade varit där den dagen vi berättade så tror jag aldrig han egentligen fattade och tror inte heller att han brydde sig om vad vi tonåringar gjorde utanför klassrummet bara vi lärde oss läxan och fick bra på proven så var han mer än nöjd. Amanda började aldrig på basket igen även fast hon tyckte så mycket om det, ”Jag behöver lite paus från allt som har med basket att göra” sa hon men jag tror valet gjordes av rädsla hon var rädd att möta resten av laget och deras tränare.


Ett tag efter kände jag och Amanda att det var dags att berätta för våra föräldrar vi hade bestämt att alla skulle träffas i min lägenhet Amanda hade till och med fått dit sin mamma ändå från Frankrike, alla var nyfikna förutom Gustav som tittade lurigt på oss någonstans hade jag alltid fått känslan att han visste vad som pågick hela tiden, vi släppte bomben och alla reagerade olika Gustav började gapskratta och gav oss varsin bamsekram, Peter och Christina blev arga men tror de var mer chockade, Lars blev så arg att han var tvungen att gå ut och jag har fortfarande svårt att prata med honom efter det här, stackars Line, Anna och Louise stod mest som frågetecken och tittade på varandra. Men jag och Amanda var glada nu behövde vi inte gå runt och bära på det här längre nu vet alla och det enda vi behövde vänta på var att de skulle vänja sig och börja acceptera.

Vi gick från lägenheten och kunde äntligen gå hand i hand men vi visste båda att vi var tvungna att gå försiktigt fram idag hade vi sagt att hade varit förälskade i varandra en längre tid men att gör vårt förhållande officiellt fick vänta. Kanske en dag när allt hade lagt sig och alla började vänja sig, då kanske vi vågade säga till alla att vi var ihop på riktigt men just idag var jag bara nöjd att få hålla dig i handen utan alla äcklande blickar.SLUT!


Jag tackar alla som stöttat mig och läst denna novellen samt tackar jag för alla gulliga kommentarer jag fått och hoppas ni gillat att läsa den här novellen för jag har verkligen gillat att skriva den. 
  • 38 visningar

Gillar