• Instagram
  • Nouw

Att veta att man inte är ensam

Gravidberättelser

Vägen till att bli gravid är sällan en dans på rosor och många gånger är den kantad av hopplöshet, ledsenhet och man får verkligen kämpa för det där plusset. De många har svårt eller inte nämner är när graviditeten inte går som planerat och det slutar i en tragedi. I nuläget tycker jag det är så himla tabubelagt att berätta om graviditeter som inte slutar lyckligt och det är nästan som man vill lägga locket på, och lite som man skäms för att man gjort något fel. Jag tycker man ska sluta skämmas, sluta känna skuld utan våga dela med sig för just din historia kan hjälpa en annan att tänka i ett annat perspektiv.

Därför tänkte jag pröva att starta igång ett projekt där ni får skicka in era gravid historier och förhoppningsvis så tar vi bort den där tabustämpeln och dels känna att man är inte är ensam i detta. Ni kan kommentera här i bloggen eller skicka ett direktmeddelande på mitt Instagramkonto. Ni får välja hur mycket ni vill berätta, om ni ska vara anonym eller ej.

Gillar

Kommentarer

Frukangas
Frukangas,
Jätte bra initiativav dig! Håller helt med, man pratar aldrig om det. Så viktigt för människor som blir drabbade att veta att dom faktiskt inte är ensamma, och att det tyvärr är mer vanligt än man tror. 💕
nouw.com/frukangas
Frukangas
Frukangas,
Och du får gärna dela min historia (:
nouw.com/frukangas
skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Tack så jättemycket 😊😊 vill du mejla din historia och evuellt bild??
nouw.com/skrivochvarglad
Frukangas
Frukangas,
Jajamen 😊
nouw.com/frukangas