Tack så mycket 2019!

När jag ser tillbaka på skrivåret 2019 så är det med mycket tacksamhet och glädje. Vilket år!
2019 inleddes med boksläpp. Svinstian fick äntligen möta sina läsare och lyssnare och jag fick njuta av otroligt fin återkoppling. Fantastiska ord från läsare/lyssnare är som bränsle i sin renaste form!

Någon gång i början av 2019 stod det klart att det skulle bli aktuellt med utgivning av en till bok som utspelar sig i Solinge. Solingeserien är fristående böcker i genren psykologisk spänning eller som jag själv kallar genren - Halland Noir. Så under hela 2019 arbetade jag med Ta min själ. Och om ett par veckor släpps den!

Men jag har inte bara suttit vid datorn och fantiserat. Jag har också fått möjlighet att vara med på olika bokprat och evenemang, blivit intervjuad i radio och i Storytels monter på Bokmässan (höjdpunkt!), träffat nya och gamla författarvänner och till och med legat och skvalpat ett bra tag på Storytels topplista.

Så jag vill sammanfatta med att 2019 har varit ett otroligt givande år på många sätt. Jag är så tacksam för att skrivandet nu är en självklar del i mitt liv, och för att det jag skriver blir publicerat.

Stort tack för i år och extra stort TACK till alla som lyssnar på/läser de berättelser som jag älskar att skapa! Det betyder mest!

P.S Min mest lyssnade låt 2019 på Spotify är "Håll mitt hjärta" i Sarah Dawn Finers och Samuel Ljungblads version. Lyssna gärna på den; texten och låten har betydelse i kommande bok!

Gillar

Kommentarer